• Yarda

    Čau bikeři co říkate na maraton v cerekvi.jak se vám to tam líbilo?co jídlo?co zázemí? zajmali by mě vaše odpovědi Dík

    0 0
    • delfyn  

      byl jsem tam jen jako divák na prvním maratonu a líbilo se mi tam, závodil jsem ve všem možným ale na kole který mám nejradši ještě ne. Příští rokurčitě jedu akorát se děsím kolik tam bude lidí posledně byla prý skoro půlka

      0 0
    • Krutor  

      Přidám svůj zážitek – s odstupem času už není tak děsivej :-)… Faktem je, že největší strach sem měl, že mě brzo začne bolet prdel – mám ji už postarší a dost rozmazlenou tripy většinou do 60 km. Až cestou autem domů sem si uvědomil, že přes všechno tlačení kola, bolavejch nohou i rukou sem si na tu prdel ani nevzpomněl :-))). Převýšení1600 m bylo sice menší než např. na krátký MERIDĚ (54 km) v Jedovnicích, ale celkově byl závod podle mě podstatně těžší. Když si s odstupem vzpomenu, tak mám v paměti v lesích samej kořen a výmol – i ve sjezdících, od 50.km sem si říkal, že těch 80 nemůžu dojet – to bylo ještě před výtlačí sjezdovky na Čeřínek (=na 2.ze 3 vrchů Vysočiny). Tolikrát jako tady sem netlačil x posledníchj let dohromady :-)))) ! A ještě mně nandali třebíčtí „kamarádi“ půlhoďku v cíli:-). Perlička: v ohlasech na závod na stránkách závodu byla reklamace jednoho účastníka, že „rizoto v cíli už nebylo, jen kuřecí řízek, a to ještě malej“. No Třebíčáci, kdybyste na mě nečekali v cíli, mohli ste mít aspoň ten dětskej řízek a ne dva hnusný mastný špekáčky … Závěr: jak říká bikefórista LUKAS: Zážitky nemusí být za každou cenu pozitivní, hlavně že jsou dostatečně adrenalinové ! :-))

      0 0
    • HoK  

      Mě se to moc líbilo, pěkná trasa, značení v pohodě, počasí vyšlo. Trošku mě rozhodil počáteční pochod městem, kdy několik set bikeru mašírovalo za dechovkou :-)

      0 0
    • Meesha  

      letos jsem sice nejel, ale jinak jsem to jel 3× a zavod se mi moc libi. Trati, zazemim, zabezpecenim… Nevim jak tomu bylo letos, ale nelibi se mi misto startu. Okolo toho rybnika a do zatacky to neni nic moc. Rekl bych, ze by se lepe startovalo na te slinici u parkoviste. Jo a pak bych jeste narovnal ten usek zhruba 8km pred cilem, kde se vyjede z lesa, jede se kus po poli a pak prichazi asi 3km nekonecnej usek po silnici, kdy kdyz vejedete nahoru zjistite, ze to jede este furt nahoru. Pravidelne tam fouka proti a pravidelne sem tam uplne nasracky :-) Jinak veci jako hasicska strikacka na trati sou super.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.