• skaut1

    Vím, že se to tu řešilo snad tisíckrát, ale nevím jakou si mám pořídit. Jsem omezen dvěma faktory – cena – max. do 10 tisíc a musí mít čepy na V – brzdy. Problém možná bude i moje váha, mám kolem 80kg. Díval jsem se na net, ale z toho množství nevím jakou. Je mně jasné, že co člověk, to názor. Můžu mít třeba loňský model RS Sid za nějakých 9tis, ale slysel sem, ze RS casto tece. Na kole vozim ted Manitou, ale ta je KO :(. Tak pls zkuste mně něco doporucit. Asi bych si ale nekoupil Suntour :).

    0 0
    • kubad  

      Zase jeden co chce poradit a to hlavní nenapíše, jak a co jezdíš. Marotonky, na pohodu, nebo něco drsnějšího?

      0 0
      • skaut1  

        Podle nalady, nekdy na pohodu, nekdy neco drsnejsiho.Kazdy rok jsem dvakrat zde v CR na horach, jinak jezdim v okoli Vysociny.

        0 0
    • vlk  

      hele konkrétní model ti asi endoporučím, ennapsals co jezdíš.Ale to že RS dost teče je zase jedna velká blbina.A zrovna model RS sid je brán jako top model, jenže není tak pevný jako jiné, je to prostě lehká závodní vidle.

      0 0
      • kubad  

        S 80 kg a V-čkama bych se SIDA nebál. Určitě netečou to je velký blud. Pokud chceš lehkou závodní vidli pro své ježdění. Tak máš na výběr: RS – SID nebo REBA Manitou – R7 nebo BLACK Fox – bude asi cenově mimo

        Třeba tohle by mohlo vyhovovat: samozřejmě ve verzi pro V www.x-bikes.cz/?…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.