• maxtor

    Může mi někdo poradit?? Mám na silnici pláště Pro Race II, takže žádné šmejdy. Nějakou dobu (cca měsíc) jsem je nepoužíval a byly sundané z kola. Když jsem je včera nasazoval, nemohl jsem zadní vůbec nasadit a když se mi to z vypětím všech sil povedlo, zjistil jsem, že v tom místě, kde jsem jej „docvakl“ je pěkně zkroucený, a háže dolů tak 5 mm – takže si na tom kole připadám jak na horské dráze. Jinak je ten plášť skoro jako nový. Do háje, so s tím!!!???

    0 0
    • maxtor  

      Tak poradí mi někdo??

      0 0
    • MartinXC  

      Pokud byl před sundáním OK, je blbě nasazený v patce, resp. může být skřípnutá duše. Jednou mi to udělal Megamium (23mm) – házel a po pár desítkách km z něl vylezla duše … Sundej to, namydli plášť i patky, nasaď znovu a nafoukej. patky by měly sednout.

      0 0
      • maxtor  

        Dík za radu. Předtím šel dobře. Připadá mi, jako by se smrskl či co. Zkusím a uvidím.

        0 0
    • APi  

      Ja si pred casem koupil plaste marathon (ci tak nejak) na treka. Jeden byl OK a druhy hazel asi tak jako tobe. chvilku jsem s tim jezdil parkrat to nasadil a nic :( Takze jsem to reklamoval. V prodejne se na to mrkli do papiru napsali: „Krivy kord plaste“. Do dvou tydnu prisel novy, krasny, rovny :)

      0 0
      • yetti  

        Pro Race II jsou skladaci plaste ty se nedaji „zkrivat“. Bud to je blbe nasazeny, k cemuz bych se priklanel, nebo mas bouli na dusi, coz se mi jednou stalo a nebo leda ze by ten kevlarovy kord prasknul a tom jsem jeste neslysel.

        0 0
        • maxtor  

          Trefils to – měl jsem špatně danou pásku v ráfku a po té se ten plášť sbvezl a v tom místě byl jokoby „propadlý“ Ustřihl jsem kousek pásky a neháže to ani mm. Trvalo mi ale, než jsem na to přišel.

          0 0
        • maxtor  

          Yetti, viděl jsem, že máš Innovadery… Jak se ti na nich jezdí v terénu – klidně přidej příspěvek do recenze, kterou jsem založil. Zajímá mě to…

          0 0
          • yetti  

            Ja jezdim na biku hlavne na Sumave a tam jsou skoro vsude zpevnene prasne nebo asfaltove cesty a na takove jezdeni jsou Innovadery s jemnym vzorkem idealni. V tezsim terenu, v bahne nebo na mokre trave to neni nic extra, na to se najde hafo lepsich gum. Ale to jsem cekal a muzu rict, ze jsem s nima spokojenej. I odolnost vuci defektum je celkem slusna.

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.