• kubajs mtb

    ahoj rozhoduju se mezi dvěma kolama jedno je nový a druhý bazarový to nový je www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?…
    a to starší je bike-forum.cz/forum/fot­ky/nase_biky.html?de­tail=1282 obě by mě vyšli tak asi za 25 000 co byste mi doporučili? dík moc

    Anketa: tak který?

    9x
    64%
    GT
    5x
    36%
    0 0
    • kubad  

      Už se to tady jednou řešilo, Cannon je po všech stránkách lepší-ale jetý pokud se stím smíříš není co řešit. Nové je ale vždy nové. A teď babo raď.

      0 0
      • kubajs mtb  

        právě

        0 0
        • kubad  

          Co jezdíš? potřebuješ vyšší zdvih než 80mm, Pokud ten Cannon nebude nějak doprasený a vyhovuje ti, že je to spíš závodní kolo, tak ho vem. Jen si ověř původ a sepiš smlouvu, pokud má majitel doklady o koupi tak máš vyhráno :-) Pokud máš nějaké konkretní otázky napiš mě na e-mail

          0 0
    • mawerick  

      cannon je lepší ve všem… má jedinou vadu (to že je jetej tak moc navadí pokud není majitel nějaký velký čuně) a to je fattyna… prý jsou s ní docela peoblémy a navíc má max 80mm zdvihu:( škoda.. mít to leftynu tak není co řešit… ale myslím že i přes to bych šel spíš do cannona:)

      0 0
      • kubad  

        80 mm na Fatty je v pohodě, Prostě tyto vydle fungují jinak, vyzkoušíš oceníš,

        0 0
    • vlk  

      Já bych vzal GT.Nové je prostě nové.Dá se tomu více věřit.Přecijen u ježděného bude mít rám už část životnosti zasebou a komponenty taktéž nebudou již 100% vpořádku, navíc bych se nesmířil s 80mm vidlí.

      0 0
    • GTman  

      Já osobně bych šel do GT. Základ kola je rám a ten mají GT špičkovej. Triple triangle je fak super věc. Když jsem uvažoval o tom, jaké kolo si koupím, najezdil jsem spoustu km na půjčených kolech od kamarádů i z prodejen na testování. Jezdil jsem i Kanona ale nějak mne neoslovil. To je ale jen můj osobní pocit. Asi by bylo dobré zajistit si projetí na tom i na tom a máš rozhodnuto. JInak moje volba by byla jednoznačně GT a tak jsem nahoře i hlasoval.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.