Odolné pláště na psí tříkolu 26 i 24

9 nepřečtených
  • HelaL

    Prosím o radu – pořád lepím – hlavně minidírky po trnech z ostružin, občas i průraz, když se nedokážu vyhnout šutru. Přední kolo 26', zadní 24 – což docela omezuje výběr :) Požadavky na vzorek:

    1. dobrý brzdný účinek (psiska táhnou nejvíc v průseru – tj. v zatáčkách a z kopce)
    2. protichůdně proti 1. menší odpor. Chci přežít, ale chci taky jet co nejrychleji, když závodím.

    Jezdím v terénu – lesní cesty, pěšiny, i v bahně, na sněhu, ledě. Přední kolo -ráfek je tuším Maverick, zadní ráfky jsou prosté kovové s babetovým výpletem – musí vydržet i když v bočním smyku trefím pařez :) cena – max 1000. Dík za tipy

    0 0
    • fousac  

      by si asi jeste mel doplnit pripadny sirky a maximalni hmotnosti.. podle obrazku to vypada, ze to jsou docela nudle..

      0 0
      • Toams  

        … mela … :-)

        0 0
        • fousac  

          jeeee… se stane.. no..

          0 0
          • Toams  

            vsak vpohode:-) a co sa tyka veci … mozno by pomohol nejaky sajrajt, co sa leje do bezdusoviek, len netusim, ci sa to mlieko robi aj do normal dusi … alebo potom nejake plaste s Puncture Protection … a pruraz riesit vyssim tlakom?

            0 0
      • HelaL  

        šířka 1,90 měli jsme tam i 1,60 – kdosi tvrdil, že to líp drží v bahně, ale nevím. Nepotřebuju záběr dopředu, ale to brzdění, pak aby to trochu drželo ve smyku a nakonec rychlost. Po vzorku jako má Holly Roller už jsme koukali. Jak je to s tím protiprůrazem a hlavně „protitrnem“? Když v půlce píchnu, musím stejně dojet, 4 tažná psiska neuvedu v ruce, ráfek dostane nářez, plášť zpřelámaný, duše na cucky.. Zvlášť na předním kole je to o držku, když píchnu zadní, můžu aspoň odlehčit.

        0 0
        • borda  

          no, tak to jsem s tím doporučením dole trošku mimo:-)

          0 0
      • HelaL  

        jo a maximální hmotnosti – sorry, moc tomu nerozumím, takže možná odpovím blbě – nezajímá jestli vezu kilo navíc, zato když píchnu, stojí mě to aspoň minutu dvě v závodě a v blbým terénu je to o držku, protože psům to nevysvětlíš.

        A ten latex apod. – to tam přece nezůstane tekuté furt, aby to zatáhlo nově vzniklou díru? Nebo jo? nebo to tu duši/plášť nějak zpevní, aby byla odolnější? blbě se ptám, já zatím viděla jen cosi, co se naleje dovnitř po píchnutí, to je mi na nic.

        0 0
    • borda  

      docela zajímavý mi přijde tohle www.bikecentrum.cz/maxxis.php?… HOLLY ROLLER nebo HOOKWORM (nebo i jiný :-))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.