specialized FSR XC x Giant Trance

17 nepřečtených
  • ota

    chci se zeptat,kterému z těchto dvou rámů by jste dali přednost.Giant by byl favorit,jen nevím,jak je to s tou ůdajnou menší tuhostí zadní stavby,a ani váha asi lepší nebude. můžu mít u obou pouze rám.Spešl asi bude větší neznámá,nějak nejsou vidět :-) Díky za názory.

    Anketa: tak který?

    3x
    30%
    1x
    10%
    0 0
    • pop  

      doporučuju zkusit si testovací jízdu. Prodejce,kteří ji nabízejí najdeš na www.specialized.com a cz.giant-bicykle.sk/cz2006/in­dex.htm

      0 0
      • Luka  

        mnojo, jenze treba speshl u xc fsr nema nikde k zapujceni S-ko… mno.. a nejblizsi Mko je v melnice :(

        0 0
        • pop  

          No to je pravda. Já sem si ho zkoušel,ale sám bych si ho nekoupil. Připadal mi dost měkej a komfortní. Říkal sem si,že něco takovýho by se líbilo bývalé přítelkyni…i to sedlo-jak z vaty :)

          0 0
          • Peslezedirou  

            měkej a komfortní…něco takovýho by se líbilo bývalé přítelkyni

            :o))))

            0 0
          • Luka  

            to je prave dilemato… kdyz si ho vyzkousim, mozna prijdu na to, ze to je naprd, a nebo ( a to je horsi), ze to je pro me idealni stroj… mno a to pak se mnou bude k nevydrzeni! :)

            0 0
          • ota  

            otázka je,jak byl nastavený tlumič.jinak sedlo a výbavu teď neřeším,zajímá mě rám.ale dík za názor

            0 0
            • pop  

              Tlumič byl celkem kvalitní Fox triad (zamykání,Pro­pedal,obyč). Nastavení na mou váhu,co ti mám povídat… Všechny fully trošku houpou-i s pro pedalem nebo SPV,navíc jsou těžký,takže nic pro mě…Jediný co na nich oceňuju je komfort a bezpečnost ve sjezdech(odpustí ti chyby). Říkám,pokud můžeš vyzkoušej nebo si pak budeš rvát vlasy :))

              0 0
              • MartinXC  

                Nastavení na váhu – nastavovali ti individuálně sag ? Mám zkušenost, že ze 3 Fox tlumičů je každý jiný. DHXair – jeden se tlakoval na 170psi, druhý 230psi, třetímu dávám 205psi…na stejný sag.

                0 0
                • pop  

                  tlakoval sem si sám, ale ne podle tabulek (těm moc nevěřím). Tuším,že sem tam měl 160–170 PSI(nevím jestli si to nepletu s jiným tlumičem) na mých 75kg. SAG jsem měl asi 1 cm rozsahu tlumiče.

                  0 0
              • lubos  

                Trochu upresnim. Houpou, protoze maji odpruzeni. Ale je potreba rict taky to, ze je rozdil, kdyz houpe, protoze jedu a kdyz houpe protoze se zabira do pedalu. Tedy ne jako druhotni vec, ale tahem do pedalu. No ale stejne jsem nic novyho nerekl :)

                0 0
                • pop  

                  Já neříkám,že jsou špatný :), jen se nehodí pro můj styl jízdy. Přeci jen mám rád,když se opřu do pedálů,tak že akceleruju a u fulla je to bohužel horší i s propedalem. Zase jsou lepší ve sjezdech a rozbitých cestách…to si potom člověk musí vybrat :)

                  0 0
    • filipes  

      Neco podobnyho jsem resil pred mesicem – ale misto FSR jsem se rozhodoval o Stumpjumperech, lonsky modely byly 30% off. Spesl (4cep) je aktivnejsi v dobrem i zlem. Ram Stumpa je vyrazne lehci. Navic jsem sel do 120mm. Trance si privez z Anglie, tam uz dorazil opravdovy model 2006, nikoliv jen pralakovany 2005 co prodava progress, a 2005–2006 byly fest slevy. Checkni slevy na Stupjumpery v 69.

      0 0
    • ananas  

      čau, jelikož jseš z Havru tak giganta trance máš možnost odzkoušet v Karviné tady : www.sportklapka.cz, mají ho na prodejně

      0 0
      • ota  

        díky.už jsem na něm seděl,jen by mě zajímaly zkušenosti uživatelů,nicméně svezení je na tom pěkné,ale určitě se tam vydám

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.