• Kokrr

    Mate nejaky napad, jak se dostat z Letny do Strasnic na kole a pritom co nejvice mimo silnice (aspon hlavni).

    Mozna nejak po nabrezi do Podoli nebo Modran a tam pak nejak…

    Diky

    0 0
    • Meesha  

      podle Botice by mela vezt „cyklostezka“ a pak to tam nejak proklickovat zadem kolem Edenu… nikdy sem tam tudy ale nejel. Ideal mas metro ;-)

      jestli to pomuze… www.klubcyklistu.cz/…y/kpc_22.gif

      0 0
    • black.horse  

      seš cvok, takhle se motat přes celou Prahu je hloupý:-( já jezdím ze Strašnic na Točnou většinou po trase tramvaje 24 na Albertov a pak pod Vyšehrad… je to sice celkem hlavní ulice ale dá se tam docela v pohodě jet… ale stejně na tuhle cestu je nejlepší metro…

      0 0
    • Kokrr  

      Diky. Planek pomohl.

      Pres Prahu se motat je opruz, souhlasim, ale jezdit musim a auta uplne cichat nechci. Zkusim a uvidim.

      Cestou domu se pak stavim nekde v lesiku a vynahradim si to…

      0 0
    • Smazaný účet  

      jezdim hostivař – dejvice přes letnou. podle botiče dle greenways, s mírnou zkratkou v michli – neobjíždim tyršův vrch. vyjedu na výtoni, pak kus po náplavce, na most Palackého na přechod, přejdu na druhou stranu a přes most, sjedu do jednosměrky doprava za mostem (resp. nejdřív kolem diezenhoferovejch sadů po chodníku a přechodu, tam sou auta), furt rovně až na kampu (blbej přejezd za mostem legií), pak malostranská, spodem pod letnou a letná. zpět z hradčanský po chodníku na malostranskou, kampa, a pak podle trasy tramvaje na anděla, dál k žel. mostu přejdu ty dvě silnice ke stezce na most a sem na výtoni. a pak zas podle botiče. nevim esli by nešlo k žel. mostu dojet líp. dybys měl dotazy k botiči, stačí říct. tam je blbej úsek křesomyslovou – po chodníku a křižovatka petrohradská-vršovická. a taky za tim podjezdem u ulice „u seřadiště“.

      0 0
      • pos3k  

        kampa-letna beres tudy? (po cyklostezce viz planek) pri prijezdu od kampy ke krizovace se semaforem u malostransky me stve interval zeleny (clovek tam vystoji dulek, navic bez tepu na tepaku, radeji jsem to vzal kousek po silnici a zatocil doleva (teckovana), tenhle kousek me tak nestve jako ten dalsi, Pri prejezdu, resp prechodu nabr.E.Benese, je tam prechod a vede tam cyklostezka (uvital bych prejezd ci svetla) a je to docela nadlouho nez je volno, a vetsina aut tam jezdi rychle, nasleduje hezkej vyslap po asfaltu nahoru, ten si uzivam (uzival) rad tenhle usek jsem jezdil oboustrane

        0 0
        • pos3k  

          :-)

          0 0
          • Smazaný účet  

            přesně… taky mě štve interval, takže už sem taky přišel na odbočení vlevo… a taky mě štve ten přechod. hmmm… esli si vzpomenu až bude chvíle času, napíšu někam na radnici nebo magistrát. tam na nějaký zastavení řidiči s…, a myslím že ani bodový systém nic nezmění.

            0 0
          • blue  

            ja vetsinou jedu hned na semaforu doleva na Klarov a od toho hotelu v zatacce ulici Pod Bruskou nahoru

            0 0
            • Smazaný účet  

              jako po schodech? asi to taky budu střihat tudyma.

              0 0
            • pos3k  

              no ja to taky zkousel, dokonce jsem si parkrat strihl chotkovou, ale tech aut a tramvaji :-) musim se priznat ze jezdim tu cestu dle mapky kvuli tomu vyjezdu (v lete za slunka je tam uz po ranu pekne hic)

              0 0
    • Pebe  

      Já teda bydlim v Malešicích, ale jezdim na Letnou takhle: sjedu z kopce do „údolí dutejch hlav“ v Hrdlořezích k Lidlu, za Lidlem podel potoka k žel. mostu, doleva nahoru podél kolejí(chodníček), potom dolů z kopečka k hlavní silnici(Poděbrad­ská). Po ní kolem Sazka arény na Balabenku a na Palmovku. Zadníma uličkama k Löwitovu mlýnu a podél Vltavy (můžu těsně po břehu nebo po chodníku) až k lávce v Troji. Přes Císařský ostrov do Stromovky a to už je na Letnou kousek.

      0 0
    • kurýr na bajku  

      Já jezdim po magistrále z Holešovic a pak po Vinohradský až do Strašnic. Je to nejrychlejší a nejbezpečnější, protože auta v koloně nejsou tak nebezpečný ;-)

      0 0
    • jivo  

      Pokud se chces projet „mimo“ dopravu, zkus toto : Letna – Strahov – Ladronka – Smichov – Cibulka – Jinonice – Prokpak – barandak – Podoli – Botyc.

      0 0
      • jivo  

        Ja na to jednou prisel omylem, kdyz jsem zacinal na Barandaku a chtel jsem se nekam projet a kamosk ame ukecala na Ladronku. Takze z Letny pres park a podel hradu na Strahov. To snad kazdej trefi. Pak kolem stadionu (parkoviste u Skoda NH CAR) na Ladronku. Asi v 2/3 bude sjezd vlevo kolem nove opraveneho statku prejet doporucuju do ulice Zdikovska. Je to vilova ctvrt. Pak asi 100m po silnici „Pod Stadiony“ a kolem hotelu „SPORT PRAHA“ ke kutum.

        Pak ulici „Ke Klimentce“ take vilova ctvrt dolu a prejet pres svetla Plzenskou. Dale kostky do kopce ulici asi ulici „Nad Kavalirkou“ do krpalu. Na kore „Beniskove“ , „Na Pomezi“ a „Pod Vidouli“ az se prejede Radlicka.

        Pak kolem nadrze a vlevo do kopecka. Asi ulice „U Opatovny“ a jset v Prokopaku. Tam doporucuju pokracovat rovne, pak ho celej prejet a pres Barandak kolem jezirka az na cyklostezku pod Barandakem. Pro pospichajici ta safaltka vede rovne z kopce az tam.

        Pak podel vltavy do Podoly. Protoze bydlim v Michli, tak to beru „Jeremenkovou“ nahoru. Druha nebo treti vlevo na kostky do kopce. Asi ulice „Pod Pekarskou“. Pak dalsi druhou vlevo do kopce a tridave po asfatu, polni a panelech vyjedete na Kavcich horach.

        Zbytek je na Vas. Doporucuju pres park na „Plaminkova“ a sidlistem na Prazskeho Povstani. Nebo je mozne presPankrac na Jezerku a vse vlastne konci u Botyce. A ten vde prece do Strasnic.

        Ale pokud chces jenom cestu na nejrychlejsi priblizeni, tak tohle rychle zapomen :))

        0 0
        • kurýr na bajku  

          BOTIČ, ty vago BOTIČ ;-) Bydlíš v mojí MICHLI ? To tady zapálim a stěhuju se :-P

          0 0
          • jivo  

            Co bys chtel v 1 rano po 5ti pivech. Ja to psal uz podruhe. To pak je Botyc jeste mala ostuda. Snam jeste vetsi. A hlavne, protoze nemuzu sehnat poradnej plast a uz jsem vzdal vymeny dusi, tak jezdim sockou a v tomto poci jsem rad, ze dokzu napsat heslo do BIOSU. Tak sorry :))

            0 0
        • kurýr na bajku  

          BOTIČ, ty vago BOTIČ ;-) Bydlíš v mojí MICHLI ? To tady zapálim a stěhuju se :-P

          0 0
          • jivo  

            nic nepal, brecel bys. ja jsem neznicitelnej. :D ale jasly iY, sZ (az budu pouzivat cz, tak spis sY a iZ), chybejici pismenka. co treba to S. najdi si moje cykloakce a z toho cz zalozene kamaradky placou. hlavni je obsah, ne forma a vysledek. kontrola je skoda casu. ale jinak dik, az potkam v Michli kuryra na bajku, vytahnu protipozarni ochranu

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.