• thc_reload

    Mam Meridu Matts sport 500. Je podle me dost dobra, velmi lehka atd. Jenomze vidlice stoji zaprd neni nicmoc. Nejprve asi po mesici se mi rozbil lock-out takze reklamace v pohode asi po mesici jsem mel kolo zpatky, jenomze asi po pul roce od reklamace zaclo v ni neco bouchat takova vůle. Tak jsem nevahal a znovu reklamoval, po vice jak 3 tydnech se mi ozvali ze maji pro me kolo no a rekli mi ze jsem si to zpusobil pry sam, ale Merida v ramci dobrych vztahu mi to opravlili no a tedka asi po 14 dnech je tu tento problem zpet zase vule ve vidlici. Rekli mi ze jsem mel vidlici zamknutou a nekde jsem s ni skocil jenomze vidlici nikdy nezamykam. Takze kde je problem?? Ja vazim jenom 62kg takze mnou to urcite nebude.

    Tímto bych se chtel zeptat jestli s touto vidlici mate stejny problem??????? A jak se na vas tvari v obchodech kdyz ji reklamujete

    Anketa: Kolikrát jste už tuto vidlici (RST GILA TL) reklamovali????

    0 0
    • Jezishek  

      Tak ja měl Gilu SL což bude asi uplně to stejny,lock out vodešel po měsíci,když sem to reklamoval tak mi řekli že bude možna lepší koupit novou,nicméně to nakonec opravili.Dva tydny v pohodě ale pak když chci vidlici zablokovat/od­blokovat tak s ní musí třísknou vo zem.Navic se mi hrozně potápěla ale to je pri moji vaze celkem jasný.Na další reklamace kašlu a dal sem cely kolo segře.

      0 0
    • Ow3n  

      Asi cca před měsícem jsem si koupil také Meridu Matts Sport 500 (2005), je to můj první bike, a moje první vidlice. S vidlicí jsem spokojený, i když je asi trochu měkčí a i při nastvavení na „nejtvrdší,“ vážím cca 76kg. Ale teď když píšeš „začlo v ni něco bouchat, taková vůle“ tak mě trochu mrazí v zádech. Chtěl bych Tě poprosit jestli bys to bouchání a vůli trochu popsal. Mě se totiž někdy stane, že když sjedu obrubník nebo či podobnou překážku, ozvese zvuk jako bys třeba šroubovákem přeštil do rámu.

      0 0
      • thc_reload  

        No tak k tomu bouchani, kdyz zamknu vidlici a vezmu kolo a zkusim jako zapruzit tak citim vuli jak de nahoru a dolu nazacatku kdyz jsem mel novy kolo tak nemelo zadnou vuli. A pak kdyz jedu s odemklou vidlici a napriklad sjedu z chodniku tak taky mam takovy zvuk jako jak si popsal prasteni sroubovakem o ram.

        Jo jestli se muzu zeptat kde jsi kolo koupit zkus ho reklamovat.

        0 0
        • Ow3n  

          Ja jejkoupil v „Ramala Domažlice.“ Když mam vidli zamčenou, tak tam nemam vůli ani mm. Ve čt jdu na tzv. garanční prohlídku, tak se na to optám.

          0 0
        • thc_reload  

          Ja jsem uz tu vidlici reklamoval dvakrat no a poprvy se mi rozbil lock-out proste nezamykala. No a tedka jsem asi pred mesicem reklamoval to bouchani no a potom mi rekli ze to byla moje chyba, ze jsem pry nekde skocil se zamcenou vidlici coz neni pravda protoze jsem ji vubec nezamykal, ale Merida v ramci dobrych vztahu mi to opravila. NO a tedka asi po 14 dnech po reklamaci se mi problem zase objevil tak to zkusim reklamovat znova a uvidim co na to reknou.

          0 0
          • thc_reload  

            Jo jeste kde jsem ji koupil. Tak jsem tu Meridu Matts Sport 500 koupil v Říčanech. jsou tam solidní akorat tohle me proste stve. :-(

            0 0
    • george.n  

      Mame to ted na krame na Authorech a kdyz sem ji videl z blizka, tak to moc robustne nepusobi. Uz jen ta packa vypada, ze pujde ulomit lehce a to ze se vidle zamkne na 100% podle me neni to prave. Moje SR XCP75 LO po 4500km chodi suprove, zadna vule a zamykani ma i v tom nejtrvdsim modu malinkou pruzici vuli, tak nevim co je lepsi…Ale zase se o ni musim porad starat, kdezto RSTcka nemaj takovy problemy s odpory v chodu a vysychanim.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.