Zdravíčko! Neznáte někdo aktuální stav této trasy – bláto, hloubka brodů atd.., jedu tam zítra, nikdy jsem tam ještě nejel. Díky
Zdravíčko! Neznáte někdo aktuální stav této trasy – bláto, hloubka brodů atd.., jedu tam zítra, nikdy jsem tam ještě nejel. Díky
IMHO lepsi je to jet obracene. jel sem to asi pred 14 dnama. brody byly standardni (maximalne kousek nad nabu :-) a bahna minimum. myslim ze to bude uplne v pohode.
jo este dodam proc je lepsi jet obracene. je to z kopce a ve Stechovicich nechavam auto a protoze je pod moji uroven ty brody objizdet, tak u auta vyzdimu veci a vemu si vsechno suchy:-)
Díky, jedem z Prahy směrem na Orlík, tak musíme tímto směrem.
Jaky delas ze stechovic okruh? Hledam tam zrovna neco aby sem se maximalne vyhnul silnici. Napis kdyztak prosim barvy tur.znaceni a nejake vesnice jako zachytne body. Diky.
já to občas jezdím z Jesenice,Psáry,Záhořanské údolí,Davle po silnici Štěchovice,okolo Kocáby na Nový Knín,přejet dálnici u Voznice,nahoru na Hřebeny a potom dle nálady lesem,vyjedu ve Všenorech a přes Černošice,Zbraslav,Točnou a Hodkovice domů.Spousta hospod,paráda…
Kolem Stechvic a Slap muzu doporucit trasu viz obrazek (fotka nic moc, ja vim…)…
Vyzdvihl bych cast po cerveny z Cimy na Ostry vrch, prejezd Zivohostskyho mostu, tvrz Nedvezi, vyjezd a sjezd po modry na/z Rabyne dolu k hrazi, hraz Slapy, vyjezd a sjezd na/z nadrze Homole.
Spousta variaci mozna.
Cago
FV
to se ale připravíš o nejhezčí místo na trase,viz foto,sekce ostatní :-)
Dobra trasa, jen je skoda, ze z Kocaby sjedes pred nejhezci pasazi.
To vite, neco za neco :)) nemuzu objet na jeden zatah cely Cechy :))
To Dalimil: clovece, nikdy jsem tam nejel na kole, jen tuhle zimu jsme to sli ve snehu z N.Knina do Stechovic, ale tak nejak jsem to udoli, az na nektery useky, cekal hezci, a nemyslim, ze to bylo tim snehem. Asi mne deptaly ty cerny skladky u kazdy vesnice a mezi chatovyma osadama…
Ta fotka je nekde z Lecice, jak je tam nekde ten umely „vodopad“ pred tim rybnikem??
FV
jako záhořanský je určitě hezčí, ale i tohle má svoje kouzlo… v zimě je hezky snad jenom na horách nebo v hospodě :-)
já tak chodim na podzim,když je barevno a to je tam moc pěkne…
ta fotka je u Malé Lečice,jestli je umělý,to nevim, ale je to tam super
Pekny usek je vpravo hore na obrazku. Zlta medzi Trebsinem a Pexovym Luhem.
jojo, ta je fajn. jel tam teď někdyněkdo ? když jsem ji jel loni, tak kus hned za třebsínem (sjedou se serpentinky k potoku, ten se přejede a pak se jede kus přes paseku) přes tu paseku byl zarostlej až nesjízdnej. jak to tam vypadá teď?
Bol som tam pred 10 dnami. Vsetko je prejazdne ok, ale zmenilo sa znacenie. Zlta znacka po vyjazde z tej paseky vedie po sotolinovej ceste, ale velmi skoro ostro toci dolava a po rovnomernom stupani celu oblast obchadza. Stara zlta znacka viedla okolo tej osadya potom s odbockou na vyhliadku Maj. To vsetko je uz v cudu.
Na obrazku od Frankyho to vidno. Zlta znacka z Trebsina na juh, po 2km vedie vedla osady, tak tam zlta odbocuje prudko dolava na ciarkovanu lesnu cestu, ktora vedie okolo napisu Mars na mape a az pred Teletinom sa spaja s povodnou zltou.