Neděle 4.6. - Klokočí, Hranice, Přerov, Olomouc a okolí :-)

16 nepřečtených
  • Martinkaa

    Tak kdo se prida? Jestli nebudou padat trakare, tak s Pekackem jedem ;-). Mohli bysme si dat sraz v v 10:00 Lipniku za mostem smerem na Tyn (takove neutralni misto :-)). Na trase bysme se domluvili na miste podle chuti, pocasi a stavu cest :-) Co treba projet si tu druhou pulku Sely, nebo Hostyny, nebo se projet nekde kolem Helfstyna… Jestli mate nekdo nejake navrhy, piste ;-)

    0 0
    • lith  

      takové neutrální místo,ale ne pro lidi z Olomouce :-) Jinak bych jel,když nebude pršet.....

      0 0
    • TheIF  

      Hned bych jel kamkoliv, ale mít tak na čem :-(

      0 0
    • Stancek  

      Taky bych jel, ale asi bych vas brzdil, dlouho jsem na kole nesedel a navic me jeste tak uplne neopustil bacil :-( Predpoved na nedeli, cloudy, showers, colder 12 °C me trochu odrazuje, apokud to ale pujde, chtel bych dat neco jak je v ankete po hrebeni do Lazu, ten abstak uz je desnej. Budu si jen tak smrdlat nozickama, at si aspon pripomenu jaky to je… na vase tempo bych asi nemel.

      0 0
    • luke777  

      podle poslednich informaci ma byt 15c a dest uz me to vylozene stve, nevi nekdo kde se da sehnat vetratelny neopren? kdyz vidi jak v spanelsku bojuji s 35c vedry tak je me do breku cely tyden sem nesedel na kole krome jezdeni z prace do prace cc 14km:( a vzhledem k tomu ze sis skladam kolo na dalsi sezonu premyslim jestli se nedam na jiny sport, vcera snezilo na horach asi prelestim bezky:(

      0 0
    • Martinkaa  

      Tak to nechame na jindy ;-)

      0 0
      • Stancek  

        Ja musim vyrazit zitra pokud to trosku pujde, tak aspon kousicek, dalsi dva vikendy mam tezce nabity :-(

        0 0
        • Stancek  

          Tak to prece jenom trosicku slo :-) Po obede prselo, tak jsem zahajil gaucink a usnul, vzbudil jsem se v pul 4 , neprselo, tak honem sup kolo do auta, poradne jsem se oblikl, pro jistotu vzal plastenku a vyrazil na Rusavu. Vyrazil jsem po Drasalovi. Jet se dalo docela dobre, jenom misto po cestach to bylo jako jet potokem. Tesne pred Tesakem jsem mijel parecek, ochutnavali si hlavy, tak abych moc nerusil ze to profrcim a bude. Zasvineny bryle, sero, vidim neco jako mostek prez velkou kaluz blata, bohuzel to jenom asi bylo ohraniceny, nebo ty klady uprostred shnily a ja rozjetej jenom vidim jak predni kolo zmizelo v bazine a ja za nim… tvari primo na drzku, stihl jsem akorat HUEH a krasne jsem se v tom vyvalel… sprosty slova byly az kdyz jsem z tama lovil kolo. Ti dva se museli asi dobre bavit. Navic zacalo prset, tak jsem dalsi cestu po trase vzdal. sjel na Trojak a z tama zas po drasalovi na Rusavu. Dojel jsem mokrej, spinavej jak prasatko ale aspon kusicek me dneska vysel. Jeste ze jsem jel sam, moc mi to nejelo, tak jsem brzdil jenom sam sebe. Ujel jsm zlomek trasy a nedovedu si predstavit ze bych to dnes mel ujet cely… to bude toho 1. fakt maso.

          0 0
          • dancing dog  

            to počasí je pořád na prd, co? Jezdim crossem po asfaltě neb sem línej kolo pořád odbláťovat

            0 0
            • Stancek  

              Ja ho chudaka jdu odblatit ted, aspon ho splachnu a maznu retez, poradna ocista bude az zitra.

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.