Aktualizace Narodniho lesnickeho programu pro léta 2007 – 2013

14 nepřečtených
  • zbartos

    Dostal jsem pozvánku na akci, kde se snad konečně můžeme trochu dozvědět, co se na nás chystá v připravovaném lesním zákonu, příp. můžeme říci, co se nám nelíbí na současném stavu lesních cest. Pokud je zde nějaký zájemce o účast na semináři, rád mu pošlu podrobnosti stran přihlášení. Čtyřista korun vložného tady snad dáme dohromady, ne ?


    V úterý, 13. června 2006 v Dům ČS VTS, Novotného lávka 5, Praha 1 se koná seminář Aktualizace Narodniho lesnickeho programu pro léta 2007 – 2013.

    NLP II musí reagovat: na současně vznikající Akční plán pro lesní hospodářství EU, na nový systém finančních podpor pro lesní hospodářství z prostředků Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova (EAFRD), který začne platit v r. 2007 – 2013. Současně s NLP II vzniká: věcný záměr zákona o lesích, který má být vládě předložen do konce roku 2006. NLP II je připraven v 2. verzi po prvním kole připomínek. Seminář, na který dostáváte pozvánku, má sloužit k široké veřejné diskusi a k připomínkování NLP odbornou i laickou veřejností. Součástí diskuse budou novinové články i rozhlasové pořady. V zájmu co největší publicity a odborně vedené veřejné diskuse se na této fázi prezentace NLP 2 podílí AGORA CE viz www.agora-ce.cz .

    Na seminář zveme všechny, kteří chtějí přispět svým názorem na obsah NLP II.

    Bye ZB.

    Anketa: Co uděláte, aby nám nový lesní zákon neznemožnil ježdění ?

    0 0
    • Mamut  

      Som ochotny prispiet niekomu, kto sa sa v tom aspon trocha vyzna na vstupne.

      0 0
    • zbartos  

      Do dnešního dne jsem nedostal informaci o tom, že by se na to jednání nějaký student-biker z Prahy či blízkého okolí chystal. A navíc jen Mamut veřejně vyjádřil ochotu příp. zástupci bikerů přispět na účastnický poplatek. To se opravdu nenajde žádný bílý kůň a nikdo další kromě mne a Mamuta ho finančně nepodpoří ?

      0 0
      • kankrlicek  

        Podpořím (finance), řekni jak si to představuješ a myslím, že se najde víc lidí.

        0 0
        • McBlacky  

          takybych rád aby to mělo nějalou formu ne „pošlete prachy, já tam zajedu…“

          0 0
          • zbartos  

            Podporu si představuji tak, že se známým podporovatelům pošle mailem oscanovaný účet za vstupné a jízdenky, uvede se doposud známý počet podporovatelů a rovným dílem se vypočte příspěvek. Ten bude možné poslat na účet, který se rovněž uvede. Zatím ale čekám, zda se ještě nenechají přemluvit kluci z Vela, či někdo jiný „místní“ s volným časem v úterý 13.06.06.

            0 0
            • filipes  

              Počítejte s mojí podporou. Čas sice mám, ale také mám ležet doma :-(

              0 0
      • rock  

        Na koně ani jiné zvíře se necítím, ale proti finanční podpoře nic nemám. Zvláště pokud se pak z nějakého pramene dovím, o čem tam byla řeč …

        0 0
    • zbartos  

      Díky za vyjádření ochoty finančně podpořit účast na této akci. Byl jsem tam na výzvědách nakonec přece jen já, kluci z Vela nevěřili, že by se tam dalo zjistit něco pro nás důležitého. Jakmile zpracuji získané informace, pošlu vám odkaz na jejich umístění. Jednu z důležitou informaci vám ale mohu dát hned. Je to fakt, že od 5.6.06 je znění současného stavu návrhu textu NLP II na webu www.uhul.cz/nlp/ . Pro nás zajímavé údaje jsou např. m.j. na straně 21 v souboru www.uhul.cz/…4_060602.doc a na str. 4 v souboru www.uhul.cz/…2_060602.doc a tabulka odhadu výše podpory pro rok 2007 od státu a EU v souboru www.uhul.cz/…pory2007.xls .

      Pokud budete chtít k návrhu NLP II něco podotknout či navrhnout, můžete poslat e-mail na adresu podatelna@uhul.cz , případně použít webový formulář u jednotlivých témat NLP II ( www.uhul.cz/…um/index.php ) .

      0 0
      • Mamut  

        Je uz nieco spracovane? A navyse si si nejak malo dal zalezat na vymahani mojho slova o podielani sa na nakladoch :-) Takze kolko a kam?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.