vidlice Suntour SF NEX-4500 - dotaz

11 nepřečtených
  • fx

    ahoj, koupil jsem si cross kolo s touhle vidlici a kdyz se do toho pru, tak chodi jen 3cm a ne 6,3cm coz ma byt jeji zdvih, dale kdyz to odlehcim, tak to narazi. nevite co s tim?

    0 0
    • toncekk  

      To by te vidlici snad i odpovidalo. Pokud ses lehkej, tak se ti asi vic nepodari. Musel by ses v ni trochu povrtat. Zkus, jestli nemas suchy nebo spinavy vnitrni nohy, popr. je strikni silikonovym olejem. Muzes se optat i v servisu na mekci pruzinu, ale ta je k celkove cene vidlice nevyhodna. Pokud to nema tlumic, tak je normalni, ze to kope.

      0 0
    • SoLaX  

      Tak tuhle vidlici mam bohuzel na kole taky :-( Jako uslysis tady nazory, ze to neni vidlice a ze to nepruzi, coz je sice skoro pravda, ale zas tak vazne bych to nebral, me docela slouzi, i kdyz uz se vazne poohlizim po jiny O:-). Jinak zdvihu 63 mm asi nikdy nedosahnes, ja mel po delsim sjezdu a par skocich od prachovky rysku na takovych max 5cm.. Jak myslis to narazeni po odlehceni? Ja kdyz to mam uplne na nejmekci a trhnu s tim nahoru, tak to vyda takovy divny klepnuti, ale jinak docela v poho.. Jo a brzy Ti chytne jeste nepeknej vakl, na to se priprav :-)

      0 0
      • toncekk  

        Pokud se da otevrit, tak se s ni urcite neco delat da. Ale na skoky asi nebude ;-) Nevim, proc ji treba Acstar dava na horsky kola.

        0 0
    • kurýr na bajku  

      Nemá význam zakládat téma, kvůli něčemu co nemá s odpruženou vidlicí nic společnýho. Není tam co vylepšit !

      0 0
      • SoLaX  

        Presne takovejhle ignorantskej nazor sem cekal.. S tim, ze se tam toho moc vylepsit neda souhlasim, ale uvedom si, ze takovyhle vidle se na kola kolem 10k proste davaj a spoustu lidi na lepsi proste nema.. Ano, s poradnou vidly se to srovnat neda, ale oproti pevny to rozdil opravdu je..

        0 0
    • mara53  

      zkus se poradit s Milanem Slancem – dává si záležet na ladění vidlí, mrkni na www.tuning-test.cz má to fakt promyšlený a hlavně si nehraje na machra, co Suntoury hnedka zatratí jako třena "kurýr na … " bych chtěl vidět, na čem ten začínal, že je taková hvězda …

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.