• Tomcat_1

    Posledni dobou mam za jizdy trapeni s bolesti vnejsi strany chodidel. Co se prstu tyce, boli hlavne malicek a mozna prstenik. Bolest je to krecovita a hooodne neprijemna. Pouzivat tretry co mi padnou a zaroven jsou i dost tuhy. Nema s tim nekdo zkusenost? Dikec.

    0 0
    • Haryk  

      Budeš mít asi spadlou, příčnou klenbu, jako já. Zkoušel jsem vložky, srdíčka a to bylo ještě horší. Zajímavý je, mně to bolí nejvíc v létě. Když je chladno, tak to není tak hrozný. Anebo možná zatahuješ moc fest.

      0 0
    • Biker jak Pes  

      Souhlasím s Harykem, asi je moc utahuješ. Taky jsem měl podobný problém. Začal jsem míň utahovat a bolest je pryč..

      0 0
    • Luka  

      stejny problem, v dobach mych NW treter me tohle chytalo hodne casto. nastesti jsem se jich uz zbavila a koupila spechly. noha je jako v perince a od ty doby nevim co je krec v prstech…

      0 0
    • Tomcat_1  

      Dekuju za reakce. Mozna ze fakt moc stahuju, pri dnesnim svihu me jeste napadlo zkusit nejak natocit kufry, aby mi nohy sly malinko spickama od sebe a uvidim. Nejvic me stvou takovyhle prkotiny. V zime mi spatne srostla fraktura palce pravy ruky – taky to boli, nekdy i hodne, ale vim ze se s tim neda nic delat.

      0 0
      • Tomcat_1  

        No, tak jsem si pofnukal, a jde se zase nato. Ve Slatinanech maj vybornou zmrzku :-)

        0 0
        • kámen úrazu1  

          U řeky, co? Kudy se zatáčelo v loňským Manitouu do vody. Příští týden si tam zas zajedu. Mňam. :-)

          0 0
          • Tomcat_1  

            No, u reky…je to jak jedes po hlavni smerem nahoru. Pokud obcas jedes na Nasavrky, jezdis kolem. Takze se asi bavime o jiny zmrzce, ale MNAM plati :-) Asi zejtra vyrazim hledat tu u reky, hm.

            0 0
            • Tomcat_1  

              Sakra, kam jsem se to dostal s bolavejma nohama :-)) Budu hledat zmrzku!

              0 0
              • kámen úrazu1  

                Na Nasavrky jezdím. Nejčastěji přes Krkanku, Peklo albo Křižanovickou přehradu a pak chvílu po silnici nebo po trase Manitoua. :-) Po hlavní nee.

                0 0
                • Tomcat_1  

                  Ja jezdim nejradsi na Huru (ten kopec nad Slataninama:-)). Ta spravna Slatinska zmrzka je u hlavni kousek od konce obce – ne ze bych delal reklamu:-) A pivko ve Skrovade na betonku, ale to jsem se dostal nejak blizko k my oblibeny cinnosti Tour de Knajp :-) Sakra, ted jsem se ale asi podrek a uz si se mnou nikdo nebud chtit vyjet.

                  0 0
                  • kámen úrazu1  

                    :-) Hůra je taky pěkná. Dá se tam kvedlat pořád po jiný cestě či cestičce. Ale radši jezdím dál, když je čas. Což se někdy přidat? Většinou jezdím ve skupince jeden člověk až dva lidi. :-) Ale občas nás je víc. A hlavně se rozrůstáme. Loni v červenci jsem ještě jezdila jen sama. To není ončo, aspoň pro mě ne.

                    0 0
                    • Tomcat_1  

                      Ja jezdim porad sam, pac kamos se kterym jsem jezdil driv se odstehoval. Ale jo, klidne bych se nekdy projel s nekym kdo me nebude moc honit :-) Tak kam vyrazime?

                      0 0
    • Blade  

      Jakou ma bota klenbu? Pokud je hodne rovna tak zkus nejakou tvarovanou vlozku. Stejnel problem sem mel v bruslych a nova vlozka to vyresila.

      0 0
      • Tomcat_1  

        Klenba nic moc, to je taky fakt, ale to nemam ve vicero botach a nijak to tam nevadi.

        0 0
        • Blade  

          Taky mi to nikde jinde nevadi, ale treba brusle musis utahnout fest a to potom stacilo 5 minut a myslel sem ze mi nohy upadnou. Tretry nijak zvlast neutahuju(vlastne jen tak abych je za jizdy nevyzul), tak sou v pohode.

          0 0
    • yetti  

      Mam stejnej problem, protoze mam zborcenou pricnou klenbu jako psal Haryk. Resim to tvrdejma zavodnima tretrama uplne povolenejma ve spicce, ktery mam stazeny jenom poslednim suchym zipem pres nart. Neni to nic moc, ale jezdit se s tim da. Driv jsem jezdil na biku v mekkejch tretracha a to uz bych dneska nemohl.

      0 0
    • Radim_2  

      No já mam třeba dost velký problémy s lyžákáma, mám nohu širokou v oblasti prstů a jejich kloubů. Kdybych si vzal nějaký turistický šunty tak by problém nebyl, ale nadupanější sportovní modely jsou na mně většinou hrozně úzké. Ta klenba v tom asi bude protože mně pomáhají ty teplem vytvarované vložky Hotform, ale stojí kolem tisícovky. No hlavně že pak nemusím běhat po sněhu v ponožkách.

      0 0
      • Tomcat_1  

        Sakra, uz me s tou klenbou desite! :-) Fakt teda je, ze nemam problem v nicem jinym nez v tech tretrach. A taky jsem si vsim ze nejvic to boli na zacatku vyjizdky. Na konci uz ani tak ne.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.