• kafac

    Nema nekdo zkusenos s nosicem kol na kufr na Octavku? Chtel bych neco takovyho: 82.145.131.163/Thu­le/ProductPage____25951­.aspx ale nevim jestli to pujde na Octavku Kdyby byl tip na neco podobnyho pro 3 kola ale levnejsiho – nebudu se zlobit :-)

    0 0
    • Luka  

      www.bikestore.cz/…podrobne.asp?… neco takovyho? nebo se poptat u dana… mozna ti poradi.

      0 0
      • kafac  

        Jo, neco takovyho…jenze ja mam Octavku (sedan) a ten ma ty viko kufru dohromady z oknem, takze za to viko ty popruhy nechytnu. Navic to zdni okno neni v ramu, ale je nalepeny z vrchu tech dveri, takze by ty popruhy musely drzet za to sklo :-( proto se ptam jestli nema nekdo zkusenosti s Octavkou

        0 0
    • Vrci  

      Na normální nebo combi?

      0 0
    • lidumil  

      jsem něco podobnýho viděl v MAKRu a bylo to levnější – jen tam nikde nepsali, na kolik je to kol :-(

      0 0
    • PepikW  

      Podobný jako z Bikestore používám už na druhém autě, koupil sem ho v německu před pár lety, vyšel asi na 500Kč. Je na tři kola, mám ho na pátých dveřích na kombíku a protože je na nich dole i část nárazníku, kde se opřou spodní patky nosiče, jdou dveře i s koly otvírat (a opatrně zavírat – je to váha). Kola jsou nad světly a SPZ, tak není problén s četníky. Viděl jsem podobný i v nějaké mototechně, a myslim, že i v hypermarketu tak okolo 700,– .

      0 0
    • Toman  

      Hezký den cyklisté a řidiči.

      Dovolím si dotaz na téma upevnění nosiče ( držáku ) kol na dveře kufru u vozu Škoda Octavia.

      Jaký systém, nebo konkrétní výrobek doporučíte? Na dvě až tři kola.

      Víko kufru se otevírá spolu se zadním oknem. Jde mi o uchycení toho držáku, mám obavy v horní části, kde je zadní sklo lepeno do víka a není kolem něj rám, za který by se daly packy upevnit.

      Prosím o zkušenosti, tipy na typy, foto atd.

      Děkuji, bajku i žiletkám zdar!

      Bláža

      0 0
      • my_dudesty  

        Nevím teď jak to má Octa vyřešené, ale tipuju, že ten rám bude pod sklem – pak by se packy chytly za rám a o sklo by se opíraly jen tou pogumovanou částí, což by nemusel být problém.

        Používal jsem Gev Milano na kterém jsem vozil 2 kola na víku kufru sedanu. Od doby co mám fulla (který tam nevleze kvůli tlumiči) to leží asi 2 roky u našich ve sklepě, tak ho klidně přenechám za pár peněz. Jediná nevýhoda je, že se kola můžou o sebe odírat (tak to chce něčím vypodložit), ale zas to nezakrývá značku ani světla.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.