• sfinga

    Čau, kdo jedete? Mám jedno místo v autě volný, kdyby jste chtěli, dejte echo. Aloha :-)

    0 0
    • JancA  

      jedete vůbec někdo? Další svěťák Béefka? Pěkná trasa a úplně jednoduchá taky neni…

      0 0
    • Trojci  

      Hele, tu trasu znám – podle mě je lehoučká a vzhledem k opravdu masové účasti bude od začátku až do konce BRUTÁLNĚ UCPANÁ!

      A startovné 400,– Kč je hloupý vtip..

      0 0
      • Chlupatej Bobr  

        To víš, to musíš hned na začátku všem ujet a nebdeš mít se zácpou problém tak jako budu mít já. Jo a hned na začátku na Rokycanskej je vrchařská prémie, takže to je jedinečná šance – zvažuju, že to hned napálim nadoraz a pak odstoupim :)

        0 0
        • Trojci  

          Tam je největší provar v tom, že až na vrchol Čiliny je to sice do kopce, ale lehká trať – a na Čilině jsou bažiny a tam se to tak ucpe, že se z toho všichni poserou :))

          Dneska jsem tam byl a asi se tam zajedu kouknou i na ten závod – takovou legraci si nenechám ujít :))

          0 0
    • petebike  

      voe jedu ne to je snad jasny, doufam ze tam zas nenecham zuby :-(

      0 0
    • mafkes  

      zejtra se tam potkame.......

      0 0
    • Veeteck  

      Tak zavod to byl super, jelo se mi skvele, pocasi zarizeno luxusni. V cili gulasek, kolabasa a dve pivka, proste idyla. Z ty pohodicky nas ale docela probral zazitek cestou domu. Jedeme po dalnici a najednou auto vedle nas zacne troubit a blikat, tak jsme zastavili. Koukam na strechu, misto tri kol jenom dve. Kamosovo bylo fuc, tak jsme se asi kilak vratili a lezelo v prikopu. Zatim to vypada jenom na ohnuty riditka a rozcentrovany kola. Preventive asi vymenime sedlovku a predstavec, dal se uvidi. Nikdy nezapomenu na jeho vetu: „Je to jenom kousek, nebudu tam davat ty pasky.“ Takze radsi vsichni bacha, myslim, ze by to mohlo dopadnout i hur. My meli stesti, ze padlo do prikopu a nesmetlo ho dalsi auto, to by byl jiny mazec.

      0 0
      • Gorgov  

        Myslim, ze si mel napsat spis „nesmetlo dalsi auto“ nez „nesmetlo ho“ Znamyho zabilo kolo, ktery mu vlitlo primo do predniho skla, potazmo do ksichtu. V takovym pripade o kolo vubec nejde, kdo nepridela kolo paskem, je debil. Tak asi tak. Jinak zavod hroznej, asi si byl jinde nez ja, coz se teda kvuli znaceni-neznaceni hlidne mohlo stat.

        0 0
        • PietroUL  

          Kup si lepší nosič a nebudeš muset ostatním nadávat do debilů.

          0 0
          • PietroUL  

            Muj nosič Thule má vlastně taky pásky. Myslel jsem, že mluvíš o takovym tom přivazování gumicukem.

            0 0
    • sfinga  

      To co dneska předvedlo Kolo pro život v Plzni, tak to už never more. Docela fiasko. Hotovej orienťák na kole bez mapy. Tam nezabloudit byl zázrak ( já sem si střihnul tak + 5 km kousek před cílem). Ještě ke všemu jsem si neumylsně zkrátil trať, za co se všem omlouvám, ale myslím že sem pak jel dostatečně pomalu, aby mě ti co byli přede mnou, opět předjeli. V cíli fronta na guláš velká jak kráva a neschopnost pořadatelů zajistit parkování a neschopnost zajištění kontrol na důležitých místech, jako je přejezd silnic apod. Mikrocedulky na stromech a šipky za křižovatkou, fakt děs. Ještě že to počasí vydrželo. Kotal nebo kdo to pořádal se tade zrovna moc nepředvedl. Plzeňká 50 co se jezdila dřív byla lepší…

      0 0
      • Gorgov  

        Souhlas do puntiku, nechapu co to tam veetecek napsal, nesmysly. Zavod totalne na ****. poradatele na trati se chovali kulantne receno dementne, nic mirnejsiho me nenapada, proste toho bylo hodne a skoro vsechno spatne. Dojel sem treti v kategotii M19–29, na netu pisou, ze: Na jednotlivých závodech jsou pro vítěze v každé kategorii garantovány ceny : dres pro prvního závodníka, medaile pro první tři, pohár pro první tři. Dále finanční prémie nebo věcná cena v hodnotě – 1. místo 1000,–; 2. místo 800,–; 3. místo 500,–.

        Vyhrál sem obyc pulitr a donej dokonce jen tretinku piva v plechu. No takhle drahy pivo budu pit poprvy:) No by mi ale na tom vadilo tak nejmin…

        0 0
        • sfinga  

          ty jsi byl 3 v Kat M30? Co jezdíš za dres?

          0 0
        • Beeda  

          Bud rad zes dojel zdravej a nestezuj si medaili mas, body taky!:-) Ja zas chtel tu kytku co dostavaly holky no, chtel jsem udelat hipisackou oslavu:-))

          Znaceny spatne, parking – docela v pohode, jidlo – nic jsem nejel, hazliky luxusni, sprcha – vedla na hristi taky a navic byla spolecna!:-)) Zadna krec doufam ze sepocasi zadari i na malevilu – dalsi svetak B-F:-))

          0 0
      • JancA  

        trat nahodou docela pekna, ale zajet si dvakrat je dost nahovno. U odbocky nikdo nestal a tak vsichni skakali pres vetev, ktera mela jako ukazovat, ze se ma jet doprava.To sou chaotici. ale abych se jen nevymlouvala,VÝ­RAZNĚ potřebuju něco udělat s technikou, asi začnu jezdit ty vaše údolí strejdy Skrblíka nebo jak:))).

        0 0
      • petebike  

        ja su rad ze mam vsechny zuby :-)), ale souhlasim, najizdel sem s prvnim balikem do terenu a nikdo me az do cile nepredjizdel(tak 30–40flek), no pak jedu jedu s kopce dolu a z prava asi padesat lidi, mazec, peklo, zvednu se ze sedla a pridam na tepaku nejakych 10 tepu (190) az do cile srot :-(, jinak mi to jelo takze na Malevilu se uvidi, poradi co je vysledkach neberu adekvatni, lidi si proste jeli zavod okolo plzne :-D a tak i ja se zajel zavod „okolo hnoje“ – neni to nic proti plzni, ale spis to poradani :-(

        0 0
        • Gorgov  

          :D jj zavod okolo plzne, kazdy si mohl vybrat trat, na kterou se citil.

          0 0
        • Chlupatej Bobr  

          Tak mě taky přišlo, že jsem nějakýho pána v teplákách předjížděl asi třikrát a on mě ani jednou… :-( ale jinak, jsem skoro z Plzně, takže mě samozřejmě mrzí, že to nebyl moc povedený závod.

          0 0
          • petebike  

            me se trat sama o sobe libila jen by mohla byt lepe zajistena, jinak by to byl hezky zavod, zadny behani, proste rychla sedesatka…

            0 0
            • Chlupatej Bobr  

              Tak aspoň něco, i když třeba ten podjezd u řeky před cílem, na to bych skoro potřeboval cepíny :) a pár dalších chytáků tam bylo, nemyslím si, že to byla nudná trať i když byla jednoduchá. Ale ta odbočka vyznačená ležící větví, to byla neomluvitelná chy­ba.

              0 0
        • till  

          Kde zhruba te prijelo tech 50 borcu z prava? Me tam takhle vlitla skupinka asi tak na 16-tym kilometru, od ty doby sem si rikal, jestli ma cenu se vubec snazit…

          0 0
          • petebike  

            tak to bylo asi na stejnem miste, v lese nejaka rovinka, jeli se kule a byla ostra do leva, pak kopec nahoru a dolu a najednou lidi – ty jeli asi rovne a vubec si nedaly ten kopec, bylo to nekde kolem toho km co pises.....

            0 0
            • till  

              jj, taky si myslim ze si chudaci nevychutnali ten kopecek… Nerikam ze nejde zabloudit, ale ja kdyz zabloudim, tak si to dycky natahnu:-( Hold nejsem tak dobrej, no:-)

              0 0
              • petebike  

                nj ale my jeli po trati oni ne, pak se v cily hadali kdo jel tak ci tak, nebylo to fer, navic tam melo byt mliko nebo clovek, ach jo…

                0 0
                • till  

                  Treba dva kluci od nas, co netrefili trat, tak kdyz prijeli do cile se nechali diskvalifikovat. To mi prijde fer. Ale kdyby to neudelali, stejne by na to nejspis nikdo neprisel… Nevim no, pokud je to neumyslne, tezko soudit. Ale oproti ostatnim je to kazdopadne nefer.

                  0 0
                  • petebike  

                    to same se delo v kategorii M30–40 a M40–50, ale treba v zenskych M19–30 se tak nestalo a sama vítezka rekla ze to jela rovne…no zenska…

                    0 0
                    • till  

                      Nejhorsi je, ze kdyz zahne jeden, tak za nim jedou vsichni…:-) Ale Thrunska na tom jeho letadle pod 2 hodiny, pekny:-)

                      0 0
                      • petebike  

                        mas pravdu, zavodniky bych za to nesoudil, tohle je proste jenom o poradateli a zajisteni nebezpecnych useku, Trunda to objel prej v pohode…

                        0 0
              • Beeda  

                Taky jsme koukal jako puk kdyz vidim Sfingu a dalsi xx lidi, ale me to nakoplo a rika tohle ne a jeli jsme s Vencou Askou jako kule:-). Za nama kluci z Uniqy neumysne jeli rovne a s nima se to strhlo, v cili byli ferovi a posunuli se az za nas. B.

                0 0
                • sfinga  

                  a co asi tak v tu chvíli sem měl dělat???? Já to tam absolutně neznám a ani nevím kde sem šptatně odbočil, tak na mě neházej vinu, že sem si to zkrátil, ano zkrátil ale neúmyslně a taky sem to tady napsal. A na konci sem si to zase natáhnul o 4 km s kopcem nahoru, takže myslím, že sem na tom ještě hůř, ve výsledkách bych byl líp.

                  0 0
                  • Beeda  

                    pockej Otas, ja ti nic nevyctam klidek jo:-) jses tam chytl s Vencou no, ja vam rekl serte na to a jedete,ste tam byli jak dva krocani, jakapak krec ne? pohoda klidek tempo a sjedem to :-) B.

                    0 0
                  • petebike  

                    mel s to otocit :-DDD, navrhuju napsat nekomu asi Cermakovy at ty vysledky nepocitaj do toho jejich poharu…

                    0 0
    • mafkes  

      nevi nekdo kde se najdou vysledky??? Zavod fakt nic moc, doufam ze malevil bude lepsi

      0 0
    • Chlupatej Bobr  

      Vítě ještě o nějakých dalších fotkách než jsou tyto? www.dekbike.cz/…vod-plzen-12

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.