Cyklistický deník on-line - beta verze

20 nepřečtených
  • zmikes

Ahoj, na adrese biketrax.wms.cz jsem zprovoznil svůj cyklistický deník online, který jsem napsal nejprve pro své účely, ale nyní jej dávám k dispozici i vám. Samozřejmě gratis. Stačí se zaregistrovat a poté vždy přihlásit a pracovat s deníkem. V případě poznámek, klidně pište a já deník upravím dle požadavků. (pokud budou rozumné)…

0 0
    • orca  

Tak jsem se taky zaregistroval a vypadá to fajn , snad jen bych doplnil teda poprosil zdali ten rychlostní průměr to umělo počítat za mě .. po zadání km a času .. Nakonec i po zadání odjezdu a předešlém čase by to mohlo i vypočítat čas dojezdu . Já vím je to náročné …

0 0
      • zmikes  

Samozřejmě, není to náročné. Ihned jak budu mít chvilku, upravím to.

0 0
    • Vladimír  

sleduji si v excelu tyto hodnoty, datum, km, km/h, max.rychlost, převýšení, snížení, max.výška, pr.procento stoupání, klesání, max.stoupání, klesání, pr.rychlost stoupání, min. max. teplota, pr.výkon, max.výkon, čas jízdy, čas jízdy nad horní tep.limit a pod dolní tep.limit, pr. tep. spotřeba kalorii. Samozřejmě, že záleží na tom jaký má kdo computer.

0 0
      • o.ndra3  

To pak z toho konstruuješ nějaký vektorový autoregresní model, nebo k čemu to?

0 0
      • zmikes  

Děkuj, myslím, že bych mohl tyto vstupní hodnoty přidat. Zatím si je můžete dávat do poznámky.

0 0
      • ddd - andy  

Sakra! To je dost! :-)

0 0
      • prodi  

ještě ti chybí nějaký vektory síly větru a pod.:)))

0 0
      • orca  

Prosím dej jako obrázek svůj graf co sleduješ … Tohle jsem ještě nikdy neviděl , nic ve zlém . Jo a vyvozuješ ze svých pozorování konkrétní závěry ? vedeš si ještě statistiky a grafy a porovnání ?? Vždyť nad tím musíš strávit více času než v sedle ??

0 0
    • riku  

Dík, je to super. Jen jedna chybička – ve statistikách je uveden průměr/trénink, ale u hodnoty je popiska km/h. Správně by mělo být km/trénink? Ale neber to jako kritiku, jen připomínku – deník budu používat (je fajn) a kdo dneska udělá něco zadarmo, že?

0 0
    • Manas  

Diky moc, skvela vec. Aspon vidim jak jezdim a muzu si to pustit kdekoliv.

0 0
    • OCG  

taky děkuji, sem hrozně nesystematickej a marně pátrám, jak a kolik sem to vlastně jel… Tohle pomůže :o)

0 0
    • mike!1  

Fajn věc, taky chválím:-)))

0 0
      • mike!1  

Akorát ještě. Buď jsem to nenašel a nebo to nejde. Ale nikde nevidím, kde by šly změnit registrační údaje (např. typ kola).

0 0
        • zmikes  

S tím se počítá, ale zatím jsem to nestihl vytvořit. Je to zkušební verze. Ale profil se bude dát v budoucnu měnit.

0 0
          • mike!1  

jj jasně. to byl jen postřeh:)

0 0
            • zmikes  

Deník čeká ještě dost dodělávek, každopádně jsem rád za každý komentář.

0 0
    • Ascalabrus  

Gratuluji, vypadá to velice zdařile: jak po stránce engine, tak i graficky.

Osobně si ještě eviduji celkmový počet tepů a jména lidí, kteří se mnou jeli. Snad by se pro to daly využít poznámky…

Doporučuji mít možnost vybírat si v profilu hodnoty, které se budou zadávat. Už to tady padlo – v závislosti na typu cyklocomputeru (a chuti sledovat větší množství hodnot) nemusí každému vyhovovat plná obrazovka čísel, potažmo nulových hodnot. Někomu stačí evidovat den a počet ujetých km, jiný je preciznější.

0 0
    • Ascalabrus  

Pokud se tréninky nezadávají postupně, jsou řazeny podle pořadí zadávání, nikoli podle data. Doporučuji řazení podle data.

Podle data by se nechal i automaticky dosadit den (Po, Út, St, Čt…)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.