• Frankie

    Hola,

    asi pred 14 dny se mi po svihu udelala na sedaci kosti jakasi mekka bulka, o ktere jsem nevedel, dokud jsem znovu po par dnech nesedl na kolo. Neni to jako nezid nebo tak, je to spis hluboko, az na kosti nebo ve svalu, neco jako tukova bulka nebo tak. Nejdriv to boli, jakoby to preskakuje pri pohybu na sedle sem a tam, pak se to asi rozsedi a zmekne, ale kazda dalsi vjizdka zacina zase bolesti.

    Zjistil jsem, ze i kolega cyklista tim z niceho nic trpi ale uz od podzimu. Nemate s tim nekdo nejakou zkusenost?

    Snazil jsem se neco najit v histori, ale v ty zmeti nerelevantnich odkazu jsem to vzdal.

    Dekuju

    FV

    0 0
    • bajkr  

      neroste ti vocas? :-)

      0 0
    • Peslezedirou  

      Nemůže to být prasklá cévka? Pokud to do pár dnů nezmizí tak bych šel k doktorovi, je to tvoje zdraví, ne? Tak proč riskovat.

      0 0
      • Frankie  

        To nevim, nerekl bych, zadnou modrinu tam nemam (jestli by to tedy bylo vubec videt?)

        FV

        0 0
      • Vymi  

        coze?????????? :-)) spis to bude nejaky vyron… neco podobneho jsem mel na ruce… kdyz jsem pretel pres bajka kdysi davno… mel jsem takovou bouly mezi zapesti a palcem… u lekare mi rekli ze klid nejaka voda nebo co… a ja si myslel ze to mam zlomeny nebo co… pak to nejak pomackal a boule zmizela a zadna bolest… za chvili ale byla zpet…

        0 0
    • pos3k  

      neco podobneho se mi delalo na rukou na predlokti u kloubu, (kupodivu spatnym posedem,hodne vahy na ruce), pry to nic neni :-) doktorka, u ktere jsme byl to mela na ruce taky (z ceho nevim). ja to „promasirovaval“ a pak to zmizlo (kdyz se to objevilo zase tak znova) jdi k felcarovi a nestyd se, o zdravi jde predevsim

      0 0
    • Aiax  

      mohla by to byt cysta, ale byt tebou tak nemarnim cas na b-f a jdu k doktorovi

      0 0
      • Frankie  

        Nestras :))

        K doktorovi se nestydim, za svuj pomerne kratky zivot jsem u nich byl uz bohuzel s leccim :)) ale, ze bych tam zrovna chodil rad, to taky ne.

        FV

        0 0
        • Aiax  

          Ja tam taky chodim nerad, ale u takove veci bych nevahal ani chvili, radsi stokrat zbytecne nez jednou pozde.

          0 0
        • BB  

          buď v klidu, jsou to takové zapouzdřené vřídky, dělá se mi to taky. Je to strašně nepříjemné, ale není to nebezpečné, alespoň doufám. Letos s tím bojuji pomocí masti proti otlakům Sixtus a výsledky jsou dobré, kdybych to nechtěl zakřiknout, tak řeknu přímo vynikající.

          0 0
        • kurýr na bajku  

          Musíš jít k doktorovi aby ti z toho vytáhnul ten hnis, nebo co je to za sračky ?

          0 0
    • tjuren  

      No situace bude asi takova, prijdes k dokrotovi, vysetri te, zjisti, ze to neni moc vazny, zepta se te jestli to vadi pokud nesedis v sedle. Ty reknes ze ne, tak ti doporuci nejakou dobu bez kola a pak prijdte na kontrolu. No tak asi. Pri mechanickym drazdeni muze dojit k zanetu s reakci a vypotkem, ktery nemusi byt vubec hnisavy. Tak asi jako kdyz je otekly koleno. Taky to neni vzdy na punkci, i kdyz je tam vypotek. No uvidis hochu.

      0 0
      • Frankie  

        Jo, presne tak by to u doktora probehlo :)

        Cekal bych, ze se to proste treba tydne vstreba nebo tak, ale ono nic… No, dam tomu jeste par vyjizdek a kdyz to nepujde, tak to mozna budu resit dal. Ale obdivuju kolegu, ktery s tim jezdi od podzimu na tech jeho SLR sedlech, to je teprve pravy sado maso :))

        FV

        0 0
    • Martinkaa  

      Jo tak neco takoveho me trapilo vloni. Udelalo se mi to nekdy v cervnu po 100 km zavode v desti… Pekne to bolelo a musela jsem jezdit na pul zadku :-P. K doktorovi jsem samozrejme nesla, prece na chirurgii nebudu ukazovaz nejakemu doktorovi zadek…:-) Otravovalo me to asi do zari. Nekdy to bolelo vic, nekdy vubec. Postupne se to samo vstrebalo. Takze si muzes vybrat – bud pujdes k doktorovi a ten ti to vyreze, nebo pockas az to samo zmizi :-), Hlavne si do toho nevrtej a nech to vklidu!

      0 0
      • tjuren  

        Nehci to zlehcovat, ale zeny by mely chodit na pravidelne kontroly bulka nebulka. Navic nejde srovnavat zenskej a chlapskej zadek:-)

        0 0
        • Martinkaa  

          To nepopiram :-) Ale je to trosku neco jineho, nez na chirurgii, kde pracuje moje mami :-)))

          0 0
          • kurýr na bajku  

            Příště, až budeš mít obdobné potíže, tak se na mne s důvěrou obrať a já ti to vysaju :) BTW: Nezní to nějak divně ?

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.