• Aiax

    Normalne za tmy nejezdim, ale ted budu mit asi dva mesice to „stesti“, ze budu brzo rano dojizdet 3km na kole a budu potrebovat nejake predni svetlo. Tu cestu dobre znam, takze nepotrebuju sigmu mirage apod., ale zase tam neni zadny osvetleni, tak by to nemela byt bludicka. Taky by mela pokud mozno vydrzet ty dva mesice bez vymeny baterii (coz bude dejme tomu 40×15min., tj. 10 hodin). Predbezne jsem vytipoval: Smart Přední světlo BL-183 WW-3–03 Polaris eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=1685&k­at=717&trideni=ID_KAT&po­cet=10&PHPSES­SID=974d055686e­a60b3c02a117943b2ad43

    BBB Night Beam BLS-17 přední eshop.bikezone­.cz/index.php?swit­ch=detail&id=3115&k­at=656&trideni=ID_KAT&po­cet=10&PHPSES­SID=974d055686e­a60b3c02a117943b2ad43

    Sigma Triled cykloexpert.cz/sve­tla/sigma-triled

    Smart BL-182WW bagbike.cz/?cmd=712

    0 0
    • kámen úrazu1  

      Přihazuju Author X-Ray. www.bagbike.cz/?…

      Je perfektně vidět, od tý doby, co ho vozím, mě žádný auto neosvětlilo. Všechny vypínají dálkový světla s velkým předstihem. Výdrž má výbornou, ale jako nepřerušovaný světlo jsem ho vozila jen začátkem zimy, teď s ním jezdím jen jako s blikačkou a to i po mně neznámých silnicích, stačí mně to. Na pořádné osvětlení cesty se ale nehodí.

      0 0
      • Aiax  

        Diky, vypada uplne stejne jako BBB Night Beam, takze to souacsne beru jako hlas pro BBB :)

        0 0
        • kámen úrazu1  

          Vím jen to, že podobný či stejný vzhled nic neznamená. Ani stejný či dokonce vyšší počet LED diod nezaručuje stejnou intenzitu svícení či v druhým případě intenzitu vyšší. Některé jednodiodky jsou mnohem lepší než některé z pětidiodek. Konkrétní zkušenosti s Tebou vybranými světly nemám. Na BBB jsem taky slyšela chválu, ale nevím, jestli se jednalo o model Night Beam.

          0 0
          • Aiax  

            To je samozrejme pravda, pokud nebudu kupovat v e-shopu, tak koupim urcite author, protoze je tady nejdostupnejsi.

            0 0
      • Splinter  

        Hnedka upadne.. Ten držák nic nevydrží…

        0 0
        • kámen úrazu1  

          ? Jezdím s ním od podzimu 05, tenhle rok jsem až do poloviny března jezdila prakticky jen po tmě. Občas ho zapomenu sundat z rodel a putuje tak se mnou do terénu. Žádný problémy. Světlo upadlo jen jednou, když jsem ve tmě najela na ledovou plotnu. Kolo dopadlo metr přede mnou, světlo tři metry přede mnou, ale funguje pořád. Nenaštíplo se, neodřelo, držák je taky v pořádku.

          0 0
    • quidos  

      já mám tuhle: www.kellys-bicycles.com/index.php?… , jen je na ní jiný nápis. Svítí dost slušně, nechá se i za úplné tmy v lese (jo, přiměřenou rychlostí, na sjezdy ne). Stála tuším čtyři kila. Líbilo se mi, že je jako by „omotaná“ kolem klandrů, což mi přijde v případě karambolu jako výhoda, třeba neuletí..

      0 0
    • rb  

      mam smart polaris a je v pohodě.Akorat se podivej po jinem šopu 480 je moc..

      0 0
      • Aiax  

        Pohledal jsem a levnejsi jsem nasel tady: cykloexpert.cz/sve­tla/smart-bl-183 jenze ten obrazek je naprosto jinej :), zatimco tady: www.koloshop.cz/index.php?… je obrazek stejnej, ale jinej popis, a tady: bagbike.cz/?cmd=512 je cena nejmensi, ale naprosto jinej typ s podobnym obrazkem.

        0 0
        • rb  

          Imho,ten druhy a třeti odkaz sou ty stejne světla a to sem měl na mysli…

          0 0
      • olaf  

        Tuhle muze taky doporucit. Je mala, lehka,jen na 3 AAA, sviti pekne rovnomerne a silne. Vyrabi se i pod znackou Magnum nebo M-Wave, vzdy kolem 400,–.

        0 0
        • olaf  

          Sakra, to se melo zaradit pod to Kellys svetlo :-/

          0 0
          • Aiax  

            Diky za tip, uz jsem ji jako M-Wave nasel v e-shopu: bagbike.cz/?cmd=1043 vypada zajimave, budu o ni uvazovat.

            0 0
            • olaf  

              Jo,to je presne ono. Mohu doporucit. U tech Autoru a BBB to sviti sice mozna tosku silneji,ale prilis bodove.Tohle M-Wave ma pekne rozprostreny kuzel svetla,takze vidis pekne pod kolo i do dalky. A taky mi vyhovuji jen ty 3AAA,je lehke.

              0 0
    • speedy gonzales  

      no ja bych to mozna tak nehrotil co se tyce znacek..ve „svem“ obchode jsem ted videl klasicke predni 5diodove no name – prakticky totozne s BBB, author a ostatnima- za 250kc…coz je polovina ceny tzv. „znackovych“

      0 0
    • james11  

      Šel bych do Cateye CAT HL-EL200 Crn, doba svícení 35 hodin jako hlavní světlo a 110 hodin jako doplňkové světlo :-)

      třeba tady: www.e-cyklo.cz/…ktu-228.html

      :-)

      0 0
    • Lišák  

      Smart Přední světlo BL-183 WW-3–03 Polaris

      NEBRAT!

      Mám ho a svítí opravdu bídně. Už mám objednané M-Wave. Díval jsem se ve Velu (11, nebo 12/05), tam je test světel a M-Wave má podle mě dobrý poměr výkon/cena.

      0 0
      • Martinson  

        Musím se Polarisu zastat, mám ho snad tři roky, stále funkční. Výhoda je dlouhá výdrž baterií a malý rozměry a váha. Taky mě u spousty světel odrazují mikrotužkové baterie, drahý a moc nevydržej. Koukám teď po něčem podobných rozměrů na tužkovky co by víc šajnilo. Když nás jede z Točný z hospody víc, tak mě majitelé silnějších světel krutě přesvítěj. Sólo to celkem jde.

        0 0
        • Fenous  

          Ten Smart je maximalne jako blikacka po meste, kde sviti osvetleni, kde je tma, tam je s nim videt kulovy.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.