• pos3k

    mam par bloklych z minula, ted uz ctu vsechno :-) (holt koleno je previt :-(

    Anketa: Jak často používáte blokaci?

    15x
    13%
    23x
    19%
    67x
    57%
    13x
    11%
    0 0
  • miki.mares

    Čau lidi. Dá se nějak thread vymazat? páč já mám asi 4 ale klidně bych už je vymazal, páč jsou už pořešený.

    0 0
  • pegas

    ja bych blokl olkyce a byl by klid:-D

    0 0
  • soc

    Mě přijde docela vhodné zavést hodnocení uživatelů, ovšem ne klasickým průměrem, ale váženým průměrem, tzn. hodnocení od uživatele s vysokým vlastním hodnocením má větší vliv než hodnocení od uživatele s vlastním nízkým hodnocením. Každý by mohl hodnotit jen jednou, každý samozřejmě může své hodnocení změnit. Tím by se zjistilo jak kdo je tady v úctě. Na základě tohoto by bylo možné hodnotit i vlastní thready, tady už by asi stačil jen klasický průměr. Opět by se rychle zjistilo, jak kvalitní uživatelé do threadu přispívají… blokování už je moc drsné, nicméně by asi trošku pročistilo B-F, moderování už bere hodně času a zavání určitou cenzurou…

    0 0
  • pos3k

    chybi mi tu padlista, neoficialni mod, za nej bylo take dost OT apod. ale alespon byla sranda :)

    k tematu. stale mi dostacuje blokace temat, co nechci cist prehlednu, zajimave prispevky buknu a koukam uz jen na ne. Navrh blokace vice prispevku najednou neni spatna, uvidime zda mozna :)

    Docasny banan je stale dobrym prostredkem, ale myslim ze krajnosti jako vymazavani prispevku (dokonce uzivatelu, dodnes myslim, ze by tato moznost byt vubec nemela) je zbytecne. Stejne tak nejake hodnoceni prispevku, uzivatelu apod., tak jako vznik moderatoru.

    Stale doporucuji kontaktovat admina primo (reaguje), napsat mu co se mi nelibi, co napr. porusuje desatero, zakony CR apod., vcetne doporuceni. Admin si to prebere, zhodnoti a zareaguje.

    zdar bajk

    0 0
  • scret

    blokaci nepouzivam,vybiram dredy ktere me zajimaji,ostatni ignoruju…

    0 0
  • Jane

    blokaci se nezdrzuju… v posledni dobe pocet prectenych prispevku vypada viz obr. no nejak se mi nechce cist, pac mi kazdej prac. den do postovni schranky chodi tak 100–150 mejlu – presne tolik mejlu se na oddeleni denne v pohode vyprodukuje:)

    0 0
  • kovar

    zdejší blokaci bych přirovnal k úklidu psích hoven z veřejného chodníku před vlastním barákem. Přece je tam nenechám jen tak ležet a ignorovat je, ne? Neboť mnoho hoven, špinavé boty.

    0 0
  • Volf

    Neblukuji, jen neotvírám a nereaguji na olkyc, alteregoolkyc, burnout/syndrome a saab. No a to je celý. Blokace je nesmysl a regulace taky…

    0 0
  • Vrci

    občas blokuju celé příspěvky, občas jen některé větve

    0 0
  • dancing dog

    Nebolokuju. Čtu vše pro přehled, alespoň to prolítnu, abych věděl čeho se to týká..někdy i ve vláknech o ničem nebo něčem jiném se objeví nakonec cenná informace o úplně něčem jiném, tzv. off topic v rámci vlákna- nejčastěji v diskuzích… spíš vyhledávám v historii něco, co potřebuju konkrétně zjistit.. „vysmátý“ thready mě nevaděj, život je často stresovej, jakoukoliv neškodnou kratochvíli a pobavení v podstatě vítám, pokud mám zrovna čas to číst…

    takže- když je čas, čtu vše, snad krom o počítačích, kterym zbla nerozumim..

    0 0
  • cabbage

    Schválně, jak na to zareaguje Admin, tedy za předpokladu, že tenhle thread už dávno nepřidal do blokovaných…

    0 0
  • wlk

    od tý doby, co se tady pohybuje zase ten debil Olkyc a jeho „klony“ tak mám blokaci hlavně na něho.Jinak jsem blokaci nikdy nepoužíval.

    0 0
  • gumid

    Blokovat plošně z „vyšší moci“ jen proto, že je ten či onen neskousnutelný (jeho názory, projev)? Můj názor je, že tohle je diskuze – a ta je živá, pokud je o čem diskutovat. Pokud plácáme jen tak, tak prostě klábosíme…z nudy, z potřeby najít oponenta nebo prostě jen tak. To, že náplň takového klábosení není čistě a jen o biku – myslím, že to není na škodu. Přece jde o lidi, kteří mají k biku, cyklistice obecně, blízko. A kdyby zrovna tady byli lidé, kteří se věnují biku jen v teoretické rovině – proč ne? Sama diskuze oddělí zrno od plev...... příkladem jsou vlákna, která vznikla a po jednom, dvou příspěvcích odešla do historie. Ale to je život a mě se líbí na B-F, že je právě takto živé, že není konzervováno. Neblokuji nikoho, pokud zjistím, že mě něco nebere, jednoduše nečtu. A málo času? pokud má někdo málo času, tak určitě nebude sedět u komplu..... Můj názor – bijte mne, kdož uzná… :-))

    0 0
    • kovar  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován adminem.
      0 0
    • hribik A1  

      nech tu len ostane, nech kazdy vidi, aki exoti tiez existuju…

      0 0
    • Medunka  

      taky jsem pro hromadnou blokaci temat

      0 0
    • hribik A1  

      tiez tak :)

      0 0
    • krhac1  

      Souhlas i když někdy hlava nebere,co dokáží určití jedinci vyplodit.

      0 0
    • Fak  

      toz chlapi, myslite ze by melo smysl toto, nebo to radsi nechat plavat: Udelame anketu, jednoducha otazka: Je podle vas Olkyc normalni a souhlasite s tim co zde zase na B-F predvadi? Odpoved ANO, nebo NE. Nechci rypat, chci jen aby olkyc konecne pochopil, kolik lidi a nim stoji a kolika lidem leze na nervy. Proste at si to uvedomi, vysledky ankety by mu v tom mohly trosku pomoct.

      0 0
      • hribik A1  

        a pritom sposob, ako sa takychto ludi zbavit, je tak jednoduchy…staci na nich vobec nereagovat. aby nikto nereagoval na tie prispevky ktore su vyslovnou provokaciou. ale to tu tusim nejde, tu potrebujeme zaviest pravidla po vzore „prikazte mi dat si tam zimni gumy jinak se vam na tech letnich zabiju“

        0 0
        • Fak  

          mas pravdu, seru na to, i kdyz vysledky ankety by byly zcela průkazné. Nicmene ted uz je anketa zbytecna, po tom co olkyc predvedl zalozenim threadu „zamyslení nad lidmi“ :D holt je psychicky nemocny, no, je mi ho líto.

          0 0
          • hribik A1  

            donebavolajuce je vsak to, ze na taky thread niekto reaguje, a dokonca to tam niektori takmer beru vazne (ked o nom napisu ze je magor, on moze byt len rad – ziska to co chcel – flame). spravny pocet prispevkov v takom threade je 0. ak ho niekto do takeho threadu prikrmi, a potom sa tu stazuje ze by to chcelo zaviest banan a neviem jake prisernosti este, tiez si o takom myslim vselico…

            0 0
            • Fak  

              njn, ale nikdy se nestane, ze by ho vsichni ignorovali, nekteri ho neznaji a nevi o co jde, tak reaguji, nekteri treba napisou ze je magor. I ja jsem se neudrzel a v diskuzi pod fotkou clanku (magor co terorizuje nejake chodce) jsem na nej reagoval. Ale jak pises, nejlepsi je ignorovat.

              0 0
              • Fak  

                Tak panove, nevim proc, ale mam pocit, ze z 99,9 % je ten clovek popisovany v clanku v novinach jak utoci na chodce (viz. Foto – Ostatní) olkyc. Podepisuje se „j.“, asi jako Jiří. A chování by taky odpovídalo. Takže už možná i víme, jak olkyc vypadá :)

                0 0
              • hribik A1  

                nemyslim si ze by to bol tento pripad. taxom si pozrel ten thread a mena reagujucich su znami a casti prispievatelia na bf, ziadni novacikovia ani taki ktorych tu vidno raz za turecky rok

                0 0
    • navikin  

      Když ti vadí, nereaguj

      0 0
      • pegas  

        kdyz ti vadim nereaguj:-)…to neni reseni co rikas..kdyz si clovek chce precist neco ve vlakne a musi se prohrabat radou nesmyslu,tak to vadi…

        0 0
        • dieegoo  

          Ale když na něj nikdo nebude reagovat, tak ty svý blbosti nebude mít komu vykládat a brzo toho nechá. Tím věčným zesměšňováním mu jen přihřejváte polívčičku.

          0 0
          • pegas  

            kez by to tak bylo..bylo tu i driv a je tu zas..at reagujes nebo ne..nehlede na to ze pokud poda nejaky nazor v nejakem vlakne a dostane se do diskuze( aniz by na nej nekdo utocil) tak tu svou pravdu se snazi prosadit, na radu slusnych prispevku reaguje vetsinou tak ze toho druheho zesmesni nebo proste nevezmu v uvahu ze to tak muze bejt…vem si to ze veskere diskuze kde se objevi konci v radech nekolika stovek prispevku kde jen poucuje…a vse vzniklo z uplnyho hov..

            0 0
            • hribik A1  

              keby sme my boli ako ludia a pri prvom jeho zosmiesneni koncili diskusiu, alebo na provokativne prispevky rovno nereagovali, tak by ho to bavit prestalo. zosmiesnuje, lebo vidi, ze ma uspech, ze sa nas najde dost takych co sa su ochotni s nim hadat a to je prenho jak pre prasa drbanie za usami. keby sme sami neboli krepi, nepotrebujeme podobne zrudnosti ako cenzura. alebo tu fakt volakto cielene chce, aby sa cenzura zaviedla aby nikto nepindal do tych spravnych dogiem (cemba, cyklojizdy, ekologia, asfalt, spravna pravda o spravnych komponentoch) svoje „politicky nekorektne“ nazory a vyuziva k tomu argument prudicov?

              0 0
            • dieegoo  

              Přesně jak píše hribik… Když začne olkyc dál šířit ty blbosti a někdo je zpochybní, ohradí se proti jeho kecům, tak ho to jen nakopne a bude pokračovat. Když si jeho keců nebudem všimat, za chvíli ho přestane bavit kecat si jen pro sebe.

              0 0
    • petebike  

      zavolam hodnemu kamaradovi z východu, dám mu adresu Jiříka a bude :-)

      0 0
    • cabbage  

      Když byl kdysi blokován Jarin, který se choval slušněji a byl i vtipný, tak proč ne?

      0 0
    • kovar  

      já jich mám bloklých velmi mnoho, ale jsem rád, že v tom nejsem sám, a že někdo druhý taky tak nějak – viz výsledky :-)

      0 0
      • blue  

        odhadem bych rekl, ze 7 z 10 novych threadu blokuju okamzite bez toho, ze bych se do nich podival… z tech tri pak blokuju nektery po precteni prvnich par prispevku :-)

        0 0
        • kurýr na bajku  

          No tak to ti toho opravdu příliš nezbyde :-P

          0 0
        • jizby  

          Jo, to opravdu chce takhle to dělat. Bohužel těch threadů přibyde denně moc a proces blokování po jednom je taková otrava, že to zabere čas taky. Ideální by byla možnost blokovat jich víc najednou, jako třeba naklikat to s ctrl apod. Navrhuju to, co vy na to?

          0 0
          • kovar  

            to bych bral . A ještě blokaci jednotlivců.

            0 0
            • cabbage  

              to by melo smysl leda pred vstupem na forum…

              0 0
              • kovar  

                prostě všechny příspěvky zvolených nicků by se konkrétnímu voličovi vůbec neukazovaly . Buď vůbec a nebo by byly nahraženy hláškou -Odstraneno na tvou zadost, o velky vezire-

                0 0
                • cabbage  

                  no to je presne to co by nemelo smysl…

                  0 0
                  • kovar  

                    jestli by to mělo nebo nemělo smysl, o tom si každý jistě udělá názor sám, není třeba nic podsouvat. Například některé tisícpříspěvkové thready by se pro někoho smrskly do několika vět. A kde není akce není i reakce, takže by docházelo k menšímu zaplevelení B-F. Ale je mi jasné že tato funkce by zde byla málo užívána nebo vůbec a kdo ví, zda je programátorsky jednoduše proveditelná a je mi jasné, že je to jenom moje zbožné přání

                    0 0
                    • Jenda  

                      jo blokaci uzivatele bych taky uvital – hlavne tak ze jeho rekce by se mi vubec neobjevila a ani vetev na tento prispevek navazujici – v podstate misto toho abych si vetev prispevku balil sam, vubec by tam pro me nebyla.

                      0 0
                      • kurýr na bajku  

                        Viděl bych to tak, že pokud tě vytočí "kurýr na bajku"tak by ti všechny diskuze kam přispěl zmizly z monitoru, protože jinak bys měl takovej guláš… BTW: A to nemluvim vo odkazech.

                        0 0
                    • cabbage  

                      k zapleveleni dochazi jen kdyz se probiraji suntoury, spis soudim ze by forum stratilo smysl..

                      0 0
                      • kovar  

                        nevím proč by pro plevelisty mělo B-F ztratit smysl? PSát první, druhý a další podle mého názoru hlouposti by jste si mohli v klidu a svobodně psát dál, jen s tím rozdílem, že ten, kdo nechce,tak tomu by to neznečisťovalo monitor.

                        0 0
                • vladaza  

                  to by byl super nápad, protože některý místní borce opravdu nemusím, protože i dobrý dotaz nebo příspěvek často zmrší k totální nepotřebě

                  0 0
            • jizby  

              Blokaci uživatelů považuji za lehce problematickou:

              • technicky (to je ještě tak to nejmenší)
              • eticky (k blokaci témat je regulérním důvodem to, že někoho nezajímá, ale k blokaci osoby může být důvodem jen nesnášenlivost. Snad na tom ještě nejsme tak špatně.
              • funkčně (reakce na nežádoucí podněty se ztratí, i když mohou být zajímavé. A je jedno, zda odpadne celá větev, nebo jen příspěvky dotyčného.
              0 0
              • kurýr na bajku  

                No kdybysme na tom nebyli tak špatně, tak to vůbec nikdo neřeší, ne ? ;-)

                0 0
              • Jenda  
                • eticky – kdyz me nekdo sere tak se s nim normalne taky nestikam a snazim semu vyhybat tak tady bych jednim klikem zajistil ze se s nim nepotkam
                • funkcne – reakce na ty lidi ktery zrovna nemusim me stejne temer nikdy nicim neobohati ale hlavne je vetsinou nectu takze jestli je ani neuvidim tak je mi to jedno

                To Kuryr – myslim ze kdyz se ti zbali cela vetev prispevku tak to na jeho prehlednosti nic nekazi, konec koncu tahle fce uz tu je akorat plne manualne

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  OK, tak uznávám, že máš v něčem pravdu, ale pokud se zjistí např. linkem kterej tam vložil tvůj „oblíbenec“ že se mají věci jinak než se doposud tvrdilo, tak ty už se to nedozvíš.

                  0 0
                  • Jenda  

                    myslim ze vzhledem k prumerny informacni hodnote jednolivejch prispevku je mi to celkem jedno – vetsi sance asi je ze se dalsiho prispevku vubec nedoziju:-)

                    0 0
                • hribik A1  

                  napriklad ked na povodnu temu threadu reagujem volacim, a ty ma mas blokovaneho, ale pod tym volacim co tam ja napisem sa postupne rozvinie diskusia do 20. urovne o veci, ktora by pre teba bola zaujimava a v ktorej dalej nefigurujem, ty prides tymto sposobom aj o to co si si chcel precitat len preto, lebo ma mas blokovaneho. trochu zbytocne, sak tych ktorych citat nechces citat nemusis a mozes ich kludne preskakovat pri pohlade na nick…

                  0 0
              • Tomcat  
                • technicky do soucasneho B-F by to problem byl.
                • eticky problem? Jak? Pokud clovek ma pravo na nazor, tak ale ostatni ho maji take pravo neprijmout, neakceptovat, nesouhlasit snim, timto pristupem se nejake pravo neupira. rozumny clovek se toho bat nebude. Naopak to je strasak pro skodice protoze stane se to co je pravim opakem toho co chteji budou ignorovani
                • funkcne? Zalezi na pouziti ucel muze byl i zneuzit
                0 0
                • jecnak  

                  Jen bych popremyslel, zda neni lepsi zvolit na eliminaci ruznych zaskodniku jine metody, nez jen se „snazit nevidet“ co delaji. Nemluve o tom, ze novacek, by pak mohl byt bez „defailtne“ vyblokovanych zaskodniku tak zhnusen tim co se tu deje, ze ani BF nezacne pouzivat.

                  0 0
                  • jizby  

                    Padlo tu již dost zlepšovacích návrhů, zatím nic však nestálo adminovi tohoto fora za implementaci. Řada navrhovaných restrikcí je nefunkční očividně. Například bany. Ban na IP je částečně účinný jen na toho, kdo ji má fixní. Ovšem mít fixní IP se nevylučuje s tím mít zároveň i dynamickou a kdo to umí, může si je měnit v širokých mezích. Banovat IP celým podsítím je zoufalství, takže tohle taky ne.
                    Ban na nick – k smíchu, když si škodič založí nových dle libosti. To by se toho muselo zakázat mnohem víc najednou.
                    Není snadné udělat restrikci tak, aby byla funkční a přitom nenarušovala demokratický ráz fora.

                    Lze se poučit i z jiných for a serverů. Třeba na Mageu funguje, že zakladatel vlákna se může rozhodnout, zda v něm bude moderovat, či ne. To znamená, že může (i nemusí) využít právo mazat pro něj nevhodné příspěvky. Může tak být i nespravedlivý, ale jen na svém. Kdo bude v mazání nespravedlivý, dostane se rychle do izolace a nezájmu. Mě se tohle nezdá marné. Tohle totiž nepopírá svobodu obecně, ale jen svobodu lízt druhýmu do zelí – zavádí princip, že moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhýho.
                    Tímhle by se zabránilo, aby si lidi dělali navzájem z thredů kůlničky na dříví. Zakladatel threadu může mít sám motivaci na pořádku v něm, takže odpadá problém s volbou toho oprávněného AdminaCoSmíMazat. Pokud bude tread i tak špatný, propadne se do nezájmu o to rychleji. Takový thread by měl být jasně označen a možnost mazat by se dala povolit pouze při zakládání. To by snad fungovalo, ne? V každém případě flamewary by takto byly možné jen tam, kde to chtějí obě strany.

                    0 0
                    • hribik A1  

                      uz teraz vidim sposob, ako to obist: proste ked sa mi nejaka tema bude zahovarat, a bude v rezii nazorovej protistrany, zalozim si vlastny thread konkurencny tomuto, kde sa bude viest diskusia o tom istom, ale v inom duchu – tam budem zas mazat nazory tych z toho prveho, tak ako oni tam moje. celkom dobre roztriestenie diskusie

                      0 0
                      • jizby  

                        to jo, ale na tom právě není nic špatnýho, ne? Lepší dva koexistující názory ve dvou tredech vedle sebe, než v jednom tredu nesmyslná válka s inflací kydů.

                        0 0
                • hribik A1  

                  ved ani teraz ta nikto nenuti to citat, toboz nie na to reagovat. vidis cele vlakno kde je to samy olkyc, olkyc, alebo trebars kazdy druhy prispevok hribik A1 alebo kto (proste ten koho neuznavas), tak to proste preskocis a necitas, ked nechces. cele tieto snahy mi pripominaju pristup typu „uzakonte proboha ty zimni gumy jinak se vam na tech letnich zabiju“

                  0 0
                  • chodec  

                    tohle je věc názoru – když už tady máš tohle přirovnání, tak záleží, zda to formuluješ:

                    … jinak SE Vám na tom zabijou … (přeloženo – dokud se na to dívám jako na čistě PNJ – problém někoho jiného, tak je pochopitelně nějaké zavádění regulace v téhle oblasti nesmysl)

                    nebo to zformuluji jinak –

                    … jinak bude stále větší počet málo zkušených řidičů ve stále hustším provozu působit víc nehod a komplikací a ničit tak v průměru stále více život a nervy ostatním … (přeloženo – tupost někoho jiného a podcenění situace či šetření na nesprávném místě nějakým pitomcem může stát přímo či nepřímo peníze či zdraví mě či moje blízké)

                    podle toho, z jakého z těchto úhlů to vidíš pro tebe bude přijatelnější i nějaká forma prevence narůstajícího problému, který třeba doposud tak palčivý být nemusel (stejně to bylo s dětskejma sedačkama a vůbec se vším, co dřív nebylo potřeba, ale časem se ukázalo, že bez toho už to dál půjde blbě).

                    Přístup – proč řešit balast, když stačí ho nečíst – totiž také funguje jen do určité míry – není totiž úplně pravda, že mě někdo nenutí číst blbosti. Spam ve schránce také obvykle poznáš už podle hlavičky a často i odesilatele, ale to nic nemění na tom, že musíš nějaký čas věnovat analýze alespoň těch hlaviček, označení a smazání. Proto se hledají cesty jak nárůstu spamu zabránit.

                    Zrovna tak tady ten bordel musíš nějak vyhodnotit a víc či míň sofistikovaně odfiltrovat (zjistit že ho nebudeš číst dopodrobna). Jeden dva takové příspěvky jde přežít. V množství, v jakém se tu objevuje poslední dobou tenhle balast mě to ale třeba už vadí natolik, že bych nějaké rasantnější preventivní opatření uvítal. Chápu, že tuhle hranici můžeme mít každý jinak nastavenou, ale chci vysvětlit, že „nečíst“ příspěvky vůbec jde jedině tak, že bych sem vůbec nechodil. A to bych nerad, je tu spousta chytrejch lidí se zkušenostma a zájmem o stejný problém. Takže mám-li si vybrat z čistě sobeckého hlediska za sebe, budu raději, když tu budou i nadále panovat takové poměry, abych sem chodit mohl. Protože lze očekávat, že s narůstající známostí traffikem a vůbec se bude problém spíše zhoršovat, je myslím namístě zvažovat nějakou rozumnou prevenci do budoucna.

                    omlouvám se za delší příspěvek, nějak jsem nevěděl, jak to zkrátit a mazat už se mi to nechtělo, když jsem to poskládal.

                    0 0
                    • hribik A1  

                      princip „uzakonte proboha ty zimni gumy jinak se vam na tech letnich zabiju“ tu znamena, ze „kym mi ich neprikazu, sam si ich tam nedam“ – alias „kym mi olkyca nezabanuju, sam ho budem krmit tym co chce“ – reagovat na jeho provokacie presne tak, ako to on chce. ide o to, ze takyto spam je mozne udrzat na uzde prave tym nereagovanim. ked tu bude provokovat a nikdy na to nikto neskoci, coskoro ho to prestane bavit. ked tu najde taky styl pochopenie, bude sa rozmahat. ked tu najde ignoraciu, nema sa preco. nastavenie takychto pravidiel je prilis vysoka cena. da sa povedat, ze je to povestne „vitazstvo terorizmu“

                      0 0
                    • cabbage  

                      čistě efektivně – kolik hlaviček bys rozeznal za dobu, kterou si na to stěžuješ? resp. od jakého počtu se už vyplatí nastavovat spamfiltr a do jaké je to ještě plýtvání časem?;-)

                      0 0
                      • chodec  

                        Spočítaný to nemám, ale v určitou chvíli mě přestalo bavit to mazat, respektive vyprovokovalo mě to k úvaze, proč vůbec já mám někomu dělat vola a ztrácet jakejkoliv svůj čas jen proto, že ten, kdo to poslal je bezohledný prase, co na mém ztraceném čase ještě vydělává. Tj. nějakou dobu jsem to ignoroval a pak se má osobní míra tolerance snížila skokově na nulu ;-)

                        0 0
    • freerider159  

      Ahoj, použiju tohle téma. – Zablokujte prosím někdo tohoto dementa a ty jeho čínské sračky – pinri71949qst.

      0 0
    • VladexAndroid  

      já blokuju hodně témat. tady nejsou skoro žádná témata pro mě zajímavá nebo nějaká kde bych mohl něčím přispět, maximálně hlášky a servisní kiksy.

      0 0
      •  

        nějaké zajímavé můžeš založit

        0 0
  • Luka

    zkouknu a blbosti zablokuju…

    0 0
    • Beeda  

      vidis a ja nesvepravny blbecky potazmo dredy ktere zalozili budu mit uz odfiltrovany..coz v pripade CykoloCoCota a Burtovasyndromu bude aspon 30 dredu …

      v jinak ve vlakne uz jejich prispevky z logiky nebloknem, tam by to ztratilo kontinuitu…

      0 0
  • Gatier

    co to je a ako sa to robi? to je nejaka novinka??

    0 0
  • Splinter

    Škoda něco blokovat… Pak člověk neví kam se to zvrhlo…

    0 0
  • cabbage

    jeste sem nenasel duvod proc cokoliv blokovat…

    0 0
    • blue  

      ten duvod je jednoduchej… thready, ktery me nezajimaj, mi nezaclanej na prvni strance vypisu, takze mam mnohem lepsi prehled o tech, co me zajimaj a je v nich neco novyho

      0 0
      • jizby  

        přesně. Když si něco booknu, tak to je hlavně proto, abych to mohl sledovat dlouhodobě, nebo že tam je něco co má pro mě význam.
        Ale blokování má smysl pro udržení přehledu v aktuálním stavu chodu fora. Jinak když něco zmizí z první stránky, tak se na to zapomene, zatímco nahoře jede pár témat, které se mění v chat.
        Do staršího příspěvku spíš někdo přispěje s něčím věcným. Ale musí o něm vědět. Ono se sice časem taky propadne, ale bude to trvat dýl.

        0 0
  • Peslezedirou

    Už to tady někdo psal, ale nešlo by dát označit víc theardů a pak je dát do blokovaných? Blokování bych používal docela často, ale po jednom je to strašně pomalé, protože se mi stránka znova obnovuje a to trvá docela dlouho. Bylo by to fajn. Snad to Admin přečte......

    0 0
  • Beeda

    admine prosim o rozsireni fce blokace:

    • blokace na zaklade nicku, ktery zalozil dreda, tzn. vse co zalozi strycek Olkyc, Bsyndrom atd bude automaticky bloknuto…

    dik

    0 0
  • Tomcat

    Ano blokaci pouzivam. Jak za ucelem odfiltrovani obsahu teamat ktere se me netykaji nebo mi nic nerikaji , tak k filtraci konkretnich rusivych entit.

    0 0
  • wraith

    Já nevím, pohybuju se i na jinýcho fórech, ale tam je to uplně o něčem jiným(př. Někdo poruší pravidla fóra – napomenutí, udělá to podruhý – každej to na první pohled uvidí, pže dostane rank „delikvent“ nebo něco podobnýho, no a když to udělá po třetí tak holt dostane Ban) Je to hrozně jednoduchý a taky hrozně účinný, tady by stačilo vždycky když někdo bude porušovat pravidla fóra, tak udělat nějakou „anketu“, například : uživatel – Pepa Novák – chcete mu dát ban – JO – NE, Vymezit na hlasování dobu řekněme 24hodi, a když hlasovnání dopadne v neprospěch dotyčného, tak mu prostě zabanovat IPčko, ono by se pak forum docela pročistilo. Když se tu objeví nějakej smysluplnej thread a nějakej „chytrolín“ tam začne dělat nepořádek, tak se to vždycky zvrhne v takovej OFFTOPIC až to hezký není, a ani už nemám chuť ten thread číst, a prohrabovat se tam výplodama duševně a nebo jinak chorých jedinců

    0 0
    • Stancek  

      Zabanovat IP NEEEEEEEEE!!!! Lezu do netu v praci prez proxy a doma z velke site, takze nekdo v mym okoli zacne prudit a mam smulu… Lepsi je na kokoty nereagovat je to casem prestane bavit. Museli by to ale dodrzovat vsichni, zacina to tu byt pekne zasrany hadanim s par blbcama o nicem.

      0 0
    • jecnak  

      Souhlasim, spis ale nez to nechavat na hlasovani by bylo vhodny zvolit nekolik moderatoru, kteri by tohle mohli delat a nejakym ferovym zpusobem nastavit mechanismy kdy to je mozne udelat.

      0 0
      • Blade  

        Tak!

        0 0
      • wraith  

        Taky možnost, ani nevim proč, ale hned mě napadl MlokCZ, podle jeho vystupování tady fóru si myslím, že by se na tuhle prácičku hodil :)

        0 0
        • Blade  

          Taky nevím proč, ale myslím, že on by byl první, kdo by na tenhle džob hodil bobek. :o)

          0 0
      • dieegoo  

        To by byla skoro práce na plnej úvazek.

        0 0
      • roud  

        podle mě nejde bejt nezaujatej :O(

        0 0
        • jecnak  

          Ja vim, ale jak jinak to teda udelat? Ze by treba moderator mohl jen zamykat? Nejake jine navrhy?

          0 0
          • roud  

            Nevim nevim nevim :O( ale jak se to tu začne moderovat tak se to tu dost změní těžko říct zda k lepšímu nebo horšímu… zmizí sice spousta nesmyslnejch dredů ale s nima i pár ve kterejch je vysloveně prdel :O( moderátor to prostě bude mít dost těžký :O(

            0 0
          • Beeda  

            me staci kdyz si sam urcim uzivatele a cokoliv zalozili nebo zalozi bude automaticky pro me bloknuto…

            0 0
            • jecnak  

              Ale jo, ale je to opravdu to nejlepsi? Staci to urcite, ale pokud by to slo do extremu, tak by pak existovali na foru zvlastni uzavrene komunity, ktere by komunikovaly mezi sebou. ASi by tech dusledku bylo vic, ale ted me nic nenapada.

              0 0
              • Jenda  

                coz by vyrazne prispeklo ke zklidneni fora – v beznym zivote se taky bavis s urcitou skupinou lidi a chces aby se s tebou urcita skupina bavila – tzn. pokud se chces s nekym bavit snazis se ho nenasrat aby si te nebloknul protoze pak se ho proste nezeptas na nic. Akorat by to mozna chtelo aby u danyho cloveka v profilu bylo videt koho si bloknul aby nekdo ve sve naivnosti necekal od nekoho kdo ho ma bloklyho odpoved. Ukazkovy by byly prispevky od milana – milan kdyby si mohl bloknout kibice a nektere dalsi tak by myslim psal daleko vic k veci, rozhodne bez prehnanych emoci. Je ale fakt ze pro novacky by to nejdriv byl trochu zmatek.

                0 0
                • Jenda  

                  jeste me doslo ze by bylo lepsi kdyby se u kazdyho profilu objevilo kdo vsechno ho ma blokovanej – clovek by si kliknul k sobe a hned videl kdo se s nim proste bavit nechce a zase zaroven by to fungovalo jako hodnoceni uzivatelu – jsem hodnekrat bloklej asi jsem proste neoblibenej nebo kecam hovadiny

                  0 0
                  • jecnak  

                    Dobry napad.

                    0 0
                  • jecnak  

                    Akorat me napada jak by to v realu fungovalo – blokovaly by se thready ktere by zalozil nebo by meli dokonce mizet prispevky od blokovaneho ve vsech threadech?

                    0 0
                    • cabbage  

                      ..a nebo by mizelo celé forum, kde blokovaný přispěl?;-P

                      0 0
                    • Jenda  

                      jako idelani bych videl blokaci celych treadu ktere by zalozil a pak blokaci prispevku dotycneho vcete vetve od nej se odvijejici.

                      0 0
                • hribik A1  

                  „pokud se chces s nekym bavit snazis se ho nenasrat aby si te nebloknul protoze pak se ho proste nezeptas na nic“

                  vsetko pre politicku korektnost! len ziadne subjektivne nazory, ziadny vlastny nazor, ani neprijemna pravda, aby som nedajboze niekoho neurazil. skvele!

                  0 0
                  • Jenda  

                    podivej se pokud se chci s nekym bavit tak se s nim bavim slusne – tak to funguje i v normalni komunikaci protoze kdyz nekomu zacnu nadavat tak on proste odejde (nebo mi da pres drzku:-). To ze nekdo neni schopen unest jiny nazor nez ma vlastni a proto si me blokne je pro me jasna znamka toho ze s takovym clovekem stejne nema cenu se bavit protoze neni schopen dialogu a pak je mi ten blok od nej uplne ukradenej. Jeste k tomu ze se ochudom o nejakou uzitecnou informaci tim ze mam nekoho bloklyho a reakce by na nej nahodou mohla byt smysluplna – stejne nectu (nemam cas a ani nechci) vsechno co je na B-F takze to ze se nahodou ochudim o neco dulezityho me nezabije. Jak uz jsem psal drive diky standartni informacni hodnote jednotlivych treadu je ta sance odhadem tak asi 5% coz je ve statistice tusim jev nejisty

                    0 0
                    • hribik A1  

                      pozri sa, moj sukromny nazor je taky, ze ked si tu presadite rozne formy individualneho moderovania, ako je vlastne individualne blokovanie sebou zvolenych uzivatelov, moze mi to byt tak jedno. pripadne dosledky v podobe straty informacie si bude znasat kazdy kto sa rozhodne tak robit, sam. rozhodne ale nesuhlasim s externymi moderatormi, banmi a pod. to uz je vyroba umelej korektnosti, kde sa moze pisat len to co vacsina chce a co nedajboze niekoho neurazi alebo nejde proti nazorom vacsiny a o to rozhodne nestojim. forum by malo prinasat zivy dialog, a umoznovat prezentaciu vsetkych nazorov. kto pise hluposti, podpiluje sam sebe konar, hlavne ked mozu tie hluposti byt slobodne kazdemu na ociach

                      0 0
      • chodec  

        Moderátoři jsou určitě dobrý nápad, který při správném nastavení uleví od nejhorších olkycoúletů. Ale muselo by jich být víc. Jednak by jeden nezvládal, měl by výpadky a tak a druhak by i při dobré vůli nevyhnutelně časem příliš přizpůsobil BF obrazu svému.

        Viděl jsem někde na fórech, že moderátory volila časem komunita fóra (dozrávali s ohledem na dlouhodobé názory přispěvatelů s též na svou přítomnost a viditelnost, což je u moderátora třeba) a nejsilnější pravomoci mohli vykonávat jen ve více společným postupem. Například někdo, kdo dělal bordel, byl sprostej nebo porušoval jiná pravidla fóra, byl na to moderátorem upozorněn. Když pokračoval, dostal návrh na BAN. Dokončit BAN mohl jedině některej další moderátor, který se k návrhu přidal. Banování threadů bylo pružnější – mohl provést kterýkoliv moderátor (aby byla možná reakce na nějaké velké hnuseny). Informace o BANU threadu však byla v takovém případě rozeslána ostatním moderátorům z nichž kdokoliv to mohl později zvrátit (thread oživit).

        Zní to složitě, ale v praxi to nebyl problém. Upozornění byla sem tam, výstraha tak jednomu prudiči za měsíc, BAN jsem zažil na tom fóru za rok asi 2×. Kupodivu díky upozorněním a možnosti výstrah se tam moc nerozjížděly takové ty dlouhé a únavné offtopic flamy živené jedním uživatelem dokola a zásahů na úrovni mazání threadů či příspěvků tak bylo za rok minimum. V cca 5ti moderátorech, kteří tam fungovali, to byla celkem pohoda.

        0 0
      • pos3k  

        no posledni dobou je tu skoro nonstop olkyc, tak by to byl jeden z kandidatu

        0 0
    • Honza729  

      Tady bych byl opatrny. Mam dost nemilou zkusenost z jednoho modelarskeho fora, kde se dejou veci opravdu neuveritelne. Je tam klika kamaradicku, kteri si jdou na ruku a jakoukoliv, byt i konstruktivni, kritiku trestaji BANem. Ostatni si to s nimi nechteji rozhazet a slepe kvokaji to, co pronese hlavni kohout...... Na jakekoliv nase (bylo nas vic kritiku) upozornovani o nesmyslnosti mazani prispevku reagovali vzdy BANem, pritom slo zjevne o vyrizovani si uctu mezi podnikateli s modelarskym materialem...­...ten, kdo do te situace tam vidi a videl, vzdycky rekl, ze se mu chce zvracet, btw. modelarska elita uz tam davno nechodi.....

      Co tim chci rici: kazdy, kdo tady bude exhibovat jako ted Olkyc, drive milan a dalsi, toho po par dnech necha a jakekoliv BANovani, reagovani jen tu dobu prodluzuje. Jednoduchy lek je tedy opravdu nereagovat a nepodnecovat. I ja se timhle poucil.

      0 0
      • kubad  

        přesně tak a až na pár exotů je tady celkem klid :-)

        0 0
      • jecnak  

        Ano, to je velke riziko, ale urcite by bylo mozne dat traba pravo par lidem zamykat thready na zaklade hrubeho poruseni desatera, psat „cervene informacni thready“, ktere by visely nahore treba nekolik dni a informovali o novinkach, mazat nektere obrazky co se urcite nepatri (pornografie apod.), po dohode s uzivatelem zamknout tema a treba prelinkovat stavajici prispevky do starsiho threadu kde uz se to resilo. Moznosti nenasilneho moderovani je relativne dost, jde jen o to stanovit co vse je mozne a zamyslet se, jake by to melo dusledky. Moznost je take zustat v soucasnem stavu, ale za ty 4 roky co tu jsem musim rict, ze informacni hodnota postupne klesa, coz je skoda a v nejakem moderovani bych videl spis moznost napravy, nez v blokaci temat ci uzivatelu.

        Problemy je treba resit, ne pred nimi zavirat oci.

        0 0
        • Honza729  

          Jasne, nejaka uroven aktivni moderace by mela byt, ale skutecne jen v intencich eliminace vystrelku typu Olkyc..... Napriklad Milan1 a jeho causa :-) je zase priklad, ktery by spravny moderator mel usmernit jen minimalne a mazat ani BANovat by nemel…

          Dale je taky poreba si uvedomit, ze je zima, jezdi daleko mene z nas a tim padem je vetsi cas na sezeni u netu a sem tam nekomu proste praskne v kouli…jaro tohle vyresi, vsadim se o co chcete :-)

          0 0
          • Medunka  

            Neni kauza Milan1 – ale kauza prudicove. Milan1 je inteligentni chlap, ktery toho hodne vi a cast predava dal. A jak zde nekdo psal, mit moznost prudice „zablokovat“ byl by vice k tematu a jeho prispevky vice obsahlejsi a konkretnejsi, kdyz by se nemusel zabivat prudicema. Bohuzel je neumi ignorovat a to je skoda nejen pro nej, ale i pro nas.

            0 0
            • Jenda  

              no ale myslim si ze by proto bylo vhodnejsi kdyby si kazdy mohl vybrat koho si blokne. Treba zrovna Milana neuveritelne toci Kibic ale me je celkem ukradenej a obcas se nad nim pobavim tak proc by si o nemohl Milan boknout a ja si ho nechat?

              0 0
              • Medunka  

                no kazdy uzivatel by treba mohl mit nejaky svuj seznam uzivatelu/pra­tel/nepratel

                • Friends (napr. Jecnak, Petebike)
                • Looser (napr. Kibic, Olkyc – no proste budou sem patrit lidi, ktere nemusis)
                • Rest (tam bude patrit zbytek, ktery neni uveden ve Friends a Looser)

                Kdyz budes zakladat thread, tak budes mit moznost zvolit z techto „kategorii“, kdo chces, aby do toho threadu mohlo psat… (treba jeste moznost, ze v nem muzes jen cist)

                Tak treba Milan1 muze zalozit thread „co je to citlivost vidllice“ a muze tam povolit pristup jen lidem o kterych vi, ze maj hodnotne prispevky a zakazat Looserum nicit ho.

                Zakladatel threadu = moderator

                0 0
                • hribik A1  

                  tak toto je fakt neskutocna kravina…

                  sak ked sa niekto chce bavit len s par konkretnymi ludmi, nech k tomu vyuzije mail, icq a nie verejne forum

                  0 0
                  • Medunka  

                    Urcite je to 100× lepsi napad nez omezit pristup nekterym jedincum, blokovat jejich IP

                    tohle neni verejne forum, kdyby bylo verejne, bude sem chodit cela verejnost. Tohle je tematicke forum pro bajkery, cyklisty.

                    0 0
                    • hribik A1  

                      ani jedno, ani druhe neni dobre, lebo tak ci tak je to nezmyselna cenzura

                      na to, aby som sa hodlal bavit s tromi ludmi ktori su mi sympaticki, a aby mi do toho ostatni nekecali, nepotrebujem, forum, na to staci mail. verejne forum to je, lebo zaregistrovat sa sem moze kazdy, netreba k tomu prijimacie skusky, spravny triedny povod, alebo dolozit vlastnictvo uradne bf komisiou schvaleneho bajku

                      0 0
                      • Medunka  

                        jo, kazdeho seznam looseru by byl hodne specificky a ovlivnitelny, stejne jako davat cerny puntiky – proste muzes udelat kazdemu spatnou povest a ani tomu tak byt nemusi!

                        NECHT JE BF TAK JAKO DOPOSUD, at vsichni vi, co sem chodi za individua a udela si kazdy obrazek sam. ADMIN bude mit prisny zakaz mazani prispevku, threadu atd – svoboda projevu a ukazka kazdeho inteligence ;-)

                        Kdyz neco napisi, nesmis se za to stydet ne? Pokud ano, nemel by ten clovek prispivat na foru ;-) (jdu si smazat BF z oblibenych :-) )

                        0 0
                        • Honza729  

                          Medunko, uplne 100% souhlasim. Jsem taky pro to, aby bylo forum co nejmene regulovano, projevi se totiz samocistici mechanismus, tedy za predpokladu nereagovani na lidi typu Olkyc, apod. (i kdyz je to tezky a ja taky podlehl :-), ale s tim se srovnam). Veskere zasahy moderatora se casem totiz projevi jako kontraproduktivni a co hur, rozdmycha to nekonecne debaty na tema proc se to ci ono smazalo, proc se nemazal jiny prispevek a konce jsou pak tristni. Wroum by mohl vypravet, co jsme zazili na jednom modelarskem foru, kde bylo v kazdem tematu 15, slovy patnact moderatoru !!!

                          0 0
                • jecnak  

                  To mi taky neprijde rozumne. Spis si myslim, ze by bylo dobre pridat vic moznosti v zamykani – treba zamkout nejakou vetev threadu – kdyz se do sebe pusti dva hadaci.

                  Jednou je to verejne forum, tak tu nedelejme kasty.

                  0 0
                  • Medunka  

                    a uklikas se k smrti, pac nekteri jedinci budou zakladat a zakladat nova vlakna.

                    Mozna je to blbost, ale vim o jednom foru, kde to tak funguje uz x let a nebyl s tim problem.

                    Mozna proto, ze jsou tam lidi a ne hulvati.

                    Kdyby byly na BF slusni lidi, nebylo by treba resit nejake blokace vetsiho rozsahu nez jen blokace temat, ktera ti tematicky nejsou u srdce a nezajimaji te

                    0 0
                    • treatt  

                      No proto myslim bude idealni zacatek moznost hromadneho blokovani dredu – sveho casu jsem to zkousel, abych mel nahore veci, co me zajimaji, ale kdyz jde odklepnout jen jeden, tak to proste nejde..

                      0 0
                  • Vrci  

                    to můžeš už teď stačí ťuknout na mínus vedle brýlí

                    0 0
            • hribik A1  

              ale on sa nimi zaoberat NEMUSI, nikto ho nenuti reagovat na kibica, keby tak nerobil, prestalo by to aj kibica bavit prudit jeho. ja stale nechapem, preco potrebujete k tomu, aby ste niekoho ignorovali, nejake prapodivne technicke prostriedky. to vam vlastna hlava nestaci? sak ked ma niekto vytaca, tak si ho nevsimam. tiez uz nereagujem na olkyca aj ked by som mal desiatky odpovedi na jeho dristy, lebo je to proste zbytocne a nema to cenu

              0 0
              • chodec  

                ale takhle to v praxi prostě nefunguje – ukaž mi jediné frekventované fórum, kde taková ukázněnost všech přispevatelů funguje – já ho ještě neviděl. V praxi i když se budeš 10× držet na uzdě a nereagovat na provokace, tak to nejspíš dopadne tak, že založíš nějakej thread, přijde nějakej pitoma, co tam hodí pár kontroverzních poznámek. Někdo nový, nebo někdo kdo se neudrží zareaguje a už se to veze. A z threadu máš v tu ránu kůlničku na dříví u které můžeš akorát pár dní trávit prohledáváním, zda mezi tou tunou bordelu a vzájemných přestřelek náhodou někdo někdo nepřispěl k tématu ;-) Tvoje taktika je ti pak naprd, pokud se neudrží někdo jiný (a to se v tom počtu vždy někdo neudrží a sociopati jako olkyc to vědí).

                Připusť že ne každej je takovej kliďas jako ty a buď nevydrží nereagovat nebo se tím dokola probírat. Pokud to tak půjde dál a chronickým nasíračům se tady bude dařit tak logicky odejdou postupně ti osttaní.

                Pokud si mám vybrat možnost že přijdu moderací o část informací nebo přijdu o všechno postupným rozkladem a znechucením komunity fóra, tak za mě volím jako přijatelnější zlo tu moderaci. Můžeme se tu bavit jakým mechanismem a zda už nebo to ještě chvíli vydrží, ale odsuzovat to plošně není rozumné.

                0 0
                • hribik A1  

                  presne toto je dovod, preco verejnost toleruje mrte blbych zakonov, takych ako napriklad zakaz bikovania v lese – tiez si mnohi povedia, ze taketo opatrenie nas aspon ochrani pred tymi neslusnymi bikovymi prasatami co sa nevedia chovat, alebo trebars meranie rychlosti na rovnych a prehladnych usekoch

                  ak sa tu zavede moderovanie, forum je na upadok odsudene stejne – casom tu ostane tak stovka uzivatelov, ktori si budu akurat pritakavat, ostatni budu zabanovani alebo zo strachu alebo znechutenia odidu, ostanu tu len ti ktori maju predsa stejny nazor, tych nikto banovat nema za co…

                  ak neprideme k rozumu sami, mozeme si zvolit len upadok alebo iny upadok

                  0 0
                • chodec  

                  Jen pro ilustraci v jakém je to tu nyní stavu – z 10ti nejotáčenějších threadů dnes je 5 živených téměř výhradně olkycem a ano – těmi co se neudrželi – chtěl jsem rychle sčítnout kolik jich je, ale bylo jich dost na to, abych to vzdal, takže s uvědomělostí tu asi nevystačíme. Ze zbývajících 5ti jdou 2–3 úplný off-topic – nic proti, jen že na alespoň vzdáleně k tématu cyklistiky se tu blíží cca 2 thready z těch, ve kterých se dnes něco děje. Pokud se něco nestane, tak z B-F bude jen stále více zanesený archiv :-(

                  0 0
                  • hribik A1  

                    o tejto skutocnosti viem. je sposobena tym, ze to bikeforisti zivia, lebo o to maju zaujem. keby o to nemali zaujem, necitali by to. kde je dopyt, pride aj ponuka…

                    je sice zarazajuce ze olkycov thread ma asi 170 alebo kolko prispevkov, ale vypoveda to len o tom, ze je tu dopyt. ono sa da dokonca povedat, ze je tu o pritomnost takych threadov zaujem, inac by nemali tolko prispevkov. treba si aj to uvedomit, ze ludia nechcu citat len vazne veci, ale aj tie nevazne. to co je pre teba odpad (nejsi ale povinny si ho vsimat – letmym pohladom je mozne zistit, ze v threade je to „preolkycovane“), moze byt pre druheho zabava. to plati o vsetkych chatovacich threadoch.

                    pridam vyrok samotneho olkyca z jeho threadu:

                    Precteno olkyc (03.01.2008 02:17:24) 89.24.127.xxx 7×> Zamyšlení nad lidmi .. (^ odpověď na 6× ^) Nuda? Nuda bude, až se mé replice nedostane odezvy .. :-D zatím v poho .. :-D .. A vlasy ..? Co je s nimi ..? :-D J.

                    otazne je, ci ma zmysel zivit forum v ktorom nakonec ostane 100 ludi so zaujmom o ciste technicke temy, a denne 50 prispevkami. mam pocit, ze keby to malo skoncit takto (nevyhnutny nasledok navrhovaneho moderovania), tak sa to tu tiez moze rovno zavret…

                    0 0
                    • Jenda  

                      ale je sakra rozil jestli by se jednalo o moderovani jako celku nebo moderovani v tom smyslu ze si nektery jedince odfiltrujes – je to vlastne prizpusobeni si BF k obrazu svemu ktere nikomu nevnucujes

                      0 0
                      • hribik A1  

                        uz som niekde napisal, ze proti moznosti si individualne odfiltrovat urcitych uzivatelov viacmenej nic nemam – vsetky pozitivne aj negativne dosledky z neho totiz znasa len ten, kto tak urobi a nezasahuje do fora pre ostatnych uzivatelov. to proti comu stale pisem su tie fakt blbe opatrenia ako externe moderovanie, banovanie uzivatelov alebo zakaz pristupu niekoho do threadu.

                        0 0
        • Medunka  

          Problemy je treba resit, ne pred nimi zavirat oci. – Souhlasim pane.

          Budu delat spravcovou galerie FOTO ;-) Budu mazat nevhodne, netamaticke fotografie ;-) typu zviratka, zbrane, tanky – na to at si jedinci zalozi vlastni OT a at tim nezasiraji galerku

          0 0
      • wroum  

        mas pravdu klouzku :-)

        me tam jeden mazal prispevek porad dokola a ani nechtel rict proc a ani nechtel rictr kdo ze to vlastne je…

        0 0
        • Honza729  

          No, takze asi i tusis, proc byl Klouzek.....

          Mafie Zd, Vito a spol. je uz povestna mezi modelari......:-) Do Modelcity se vozi Indulona po kilech :-))

          0 0
          • wroum  

            tusim, sledoval sem to, ale nevstupoval do toho. Vito je mi fakt neprijemnej a ZD me tocil strasne moc, ale po tom co sem si s nim vymenil par SZ, tak sem nazor trochu zmenil. je trochu dogmatik a vzdy musi mit pravdu i jen na zaklade nejake pochybne teorie, ale jinak je to aspon – narozdil od nekterych ostatnich – docela slusna studnice vedomosti a zkusenosti :-)

            0 0
      • hribik A1  

        presne!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.