• tomoun

    Máma má díky nemoci špatnou motoriku a přesto by chtěla nějaké přibližovadlo aby si mohla zajet na nymbursku pro rohlíky a přitom trochu trénovala.Hledal jsem pro ni tříkolku na netu viz foto.Nemáte někdo konkrétní zkušenosti s konkrétním dodavatelem??Já jsem našel akorát plzeňskou Metu,a ing Volenského(fo­to).Pak ještě jednoho pána ale to je spíš kovářství(tříkolka Pohoda)

    0 0
    • Peslezedirou  

      Bylo by asi dobré zkusit kontaktovat nějaký klub plegiků, určitě budou mít někoho kdo jim dělá přeci jenom více sportovní tříkolky než je na té fotce. Co jsem koukal tak co se dá běžně sehnat není moc na sport, váží to sakra moc a většinou je to předělané z nějakého nákupního kola. Ale to jsem ti moc neporadil.......

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Otec taky stavel babicce trikolku… no trenovat bych na tom nechtel, ale kdyz uz je z toho Nymburska… co kontaktovat Romana Musila zkama ma tu fesnou rychlou trikolku ;) … jestli teda chce neco zavodnejsiho…coz jsem z dotazu moc nevydedukoval.

        0 0
        • tomoun  

          Neznám Romana Musila ,ale jestli má nějakou fešnou a rychlou kolku tak tu moje sedumdesátiletá máti nebude asi potřebovat.Přesto díky za typ.Jenom by mě zajímalo kolik mají ty seriový kolky kvaltů.

          0 0
          • Pá-dlista1  

            www.paralympic.cz/…ady/5/25.jpg

            kvalty zalezi na konstrukci… jsou i s normalni prehazkou a kazetou… planetovkou… zalezi.

            0 0
            • tomoun  

              Díky, je to pěkný,ale pro matinku snad ani ne.Spíš potřebuji toto s krabicí na nákup

              0 0
              • JSt  

                az to mamince poridis, tak ji nezapomen instruovat, jak na tom jezdit. pani z ulice na takove trikolce sjizdela z chodniku a polozila ji na bok. nastesti skoncila jen s odreninami (pani i trikolka :).

                0 0
    • black.horse  

      v Praze je jedna firma, co to taky dělá… tam sme babičce kupovali tříkolku taky… ale rovnou s eklektromotorem, zatím to jezdí už asi 3roky bez problémů:-) mrknu se jestli si nevzpomenu na název, ale sídlili kousek od Smícháče…

      0 0
    • McLoud  

      Podívej se taky na www.loped.cz

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.