• dakon

    Máte někdo osobní zkušenosti s touto značkou (s jejich rámy) ? Konkrétně jejich model Zetta-RX 05. Díky za Vaše názory a postřehy.

    www.4ever.cz/05model.php

    Anketa: Líbí se mi jejich výrobky?

    Ano
    7x
    54%
    Ne
    4x
    31%
    2x
    15%
    0 0
    • Jogador  

      Vozil jsem 4EVER hazard 03. Rám byl kratší, spíž na hraní než na chrcení, taky těžší ale držel, nikdy neprask. Rám jsem měl taky s Al 7005 a přišel mi tvrdý ale já ještě neměl u něj monostay nebo jak se nadává spojení zadní vidlice… To mohlo hodně pomoct i tuhosti, doufám že ne váze, a že se tam nezdržuje špína.

      0 0
    • pos3k  

      projel jsem model na LX z roku 04 (jmeno si nepamatuji), a musim rict ze svezeni bylo lepsi nez na mem duratecu, bylo hodne zive a ve sjezdu stabilni, komponentove vyvazene (velke plsu znacky), plaste wirewolf me nadchly, dual moc nee (nejak se mi pletla odrazovaci packa), vidle 85 mi na jezdeni stacila (na Tocne), lx hydry – brzdily jako moje vecka s koolstpama (tim jsem si zase potvrdil ze nebudu investovat do hyder)

      0 0
      • bajkr  

        kdy snáma taky vyjedeš ;-)

        0 0
      • Floydie  

        byl to 4ever Ultra 2005 – jo a ty vecka se s lx hydr. nedaj srovnat, staci trosku vody nebo snehu a zjistis rozdil okamzite :)

        0 0
        • pos3k  

          ja mel za to ze to byl 04? asi jsem byl mystifikovam :-) no peta si vyzkousel muj bike, v brzdach rozdil nebyl, a kdybych mel jezdit i ve srackach tak nez koupit hydry dostavim zimaka :-) ted otazka jestli budu vubec jezdit :-/

          0 0
    • hannawald  

      neni to uplne relevantni, ale jezdil jsem od 4ever crosse (druhy nejvyssi model v roce 2003) a jezdil skvele – paradni akcelerace, zadny pohupovani, sportovni kolo. (V tezsim terenu jsem ho neproveroval – silnice a lesni cesty zvladal podle mych predstav, takze presne to, co si od crosse predstavuju. S HT od 4everu nemam zkusenosti)

      0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.