Marzocchi Bomber X Manitou Axel Super

12 nepřečtených
  • kimi

    Momentálně se rozhoduju, zda koupit Marzocchi MX comp coil 2003 (pružina, 2,1kg) nebo Manitou Acel Super 2004 (pružina, 1,9kg, lockout). Prosím o seriozní doporučení, co vybrat. Jezdím nezávodní XC (4000km), nepotřebuju s tim skákat schody.. Děkuju.

    0 0
    • biker007  

      jednoznacne bomber. pises ze nejezdis zavody. lockout tedy asi moc nepotrebujes a 200g te asi tak nepali. taky ocenis fakt, ze vidle nebude mit ani po nekolika letech vakl a veskera udrzba se bude skladat z vymeny oleje po 1–2 sezonach.ja mam bombera z roku 2002 a 100% spokojenost. ale priznam ze manitou sem niqdy nejezdil.

      0 0
    • Meesha  

      Marzocchi moc v lasce nemam, ale myslim, ze pro tebe by to byla dobra volba. Je bezudrzbova a skoro neznicitelna. Volil bych ale vzduchovou.

      0 0
    • Máca  

      Pokud Ti nejde o váhu, ale spíš o výdrž a tuhost a vzdáš se některých vymožeností(které člověk nepoužívá zas tak často), tak Bomber. Pokud bych uvažoval o Manitou, tak Scareb (ta se povedla) nebo Back, raději bych si připlatil. Marzocchi MX comp coil je pode mě naprosto dostačujíci, solidní vidla.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Asi nemas moc rád Manitou, ze jim takhle prznis nazvy vidlic, co? :)

        0 0
        • Máca  

          Sorry, překlepy (musím taky pracovat – píšu rychle a nepřesně) Skareb – do té bych klidně šel Black – taky není špatná Zvláš?, když velký Man. konečně pochpil, že vazelínový maznice jsou přežitek, no ale Axel – raději Skareb (cenový rozdíl cca 2000 není tak velký). Ale Bomber je Bomber!

          0 0
        • TinkTink  

          No jeden typek vozi sprehazeny pismenka na „kalba“…teda to druhy a ma uz nak dopsany…ale dobry :o)

          0 0
    • HonzaV  

      Mam Bombera Z3 M80, pružina olej, rok 2000, dodnes pouze 3× vyměněný olej, jinak absolutně bez problénů, žádný vakl-jezdím s kotoučovkou, váha 2,1 kg s ocelovým sloupkem. Neměnil bych.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.