Vozičkaři Brno - sedačka do 737 k zapůjčení ?

13 nepřečtených
  • MartinXC

    Kolegové vozíčkáři z Brna a blízkého okolí: nemáte někdo takovou tu vložku pro mimčo do 737ky nebo 535ky na vyzkoušení ? Druhé dítko nám utěšeně roste (první už jezdí jako drak) a pomalu uvažujeme jej vzít na lehčí švih do vozíku, ale chtěli bychom si to vyzkoušet, jak malá bude reagovat (tedy s investicí do vlastního sedátka počkat až podle reakce). Zapůjčení + vaše vlastní zkušenosti by nám určitě velmi pomohly. Díky předem za odpovědi !

    0 0
    • JSt  

      tos nenapsal moc stastne. ja myslel, ze se tento tryd tyka vozickaru – parapletiku.

      0 0
    • RomanH  

      Zkusim se optat. Mam pocit, ze kamos, ktery bydlel s brachou Simony na intru, si to loni kupoval. Dam zitra vedet.

      0 0
    • gadzo  

      Vložku do vozejku jsme si koupili v bazaru na 2+2, pokud bys ji chtěl vyzkoušet, tak ji mohu na víkend zapůjčit. Předpokládám, že budete vyjíždět až na jaře, taxe pak ozvi emailem. Praktické zkušenosti nemám žádné, páč synátor se narodil teprvá v říjnu, poprvé se chystáme vyjet právě na jaře. Kamoš ale vozejk má, s dcerou v něm jezdil od 4 měsíců a napahodu.

      0 0
      • MartinXC  

        Óóóó – díky předem za pomocnou ruku ! My jsme rodili koncem října, malá se má opravdu k světu (teď váží přes 6 kilo), a chtěli bychom to s citem zkusit někdy v půlce února (3,5 měsíce). Pokud to bude možné/podmínky, zdraví – ozvu se. Díky !

        0 0
        • RomanH  

          Ahojky, tak nevim, jestli se Vam Martin nakonec vcera vecer dovolal. Sedacku mel pujcenou, ale jako mnohem lepsi doporucuje detstkou autosedacku (vajicko Chicco). Tu tam pry upevnoval reminky na batohy. Prislo mu to pohodlnejsi a lepsi nez ta originalni sedacka.

          0 0
          • MartinXC  

            Jojojo, to bylo přes tebe ? Děkuju za zprostředkování. Tou autosedačkou mě inspiroval, o víkendu složím vozík a otestuju to.

            BTW – je to švagrův spolubydlící z kolejí a zná se i se Simčou, která mu předloni cosi zajišťovala :-) Docela jsme si lámali hlavu, jak se on k tomu přichomýtl :-)

            0 0
            • RomanH  

              Jojo, svet je malej. Jeho ted uz zena je zase byvala kolegyne Katky :o)

              0 0
    • Koala  

      My jsme už naší sedačku odevzdali 2+2 do bazaru, ale to vyzkoušení opravdu doporučuju, zvlášť v Croozeru 535 (dvoumístný). Je tam trochu problém s umístěním kvůli tomu dvousedadlu. Rozhodně je zapotřebí na jedné straně úplně povolit to zavěšení sedadla (vyšroubovat), protože jinak se tam ta vložka prostě nevejde (nebo jsme něco dělali špatně:(). Osobně jsme tohle zařízení použili jenom párkrát a jak holka začala sedět, posadili jsme jí normálně do sedadla „jako velkou“. Na žádné velké akce se s takovým prtětem stejně vyrážet nedá a kratší výlety s přestávkami jsou v pohodě.

      0 0
    • Roman  

      A nemysles toto? :

      http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?…

      0 0
      • MartinXC  

        :-) Řekl bych – fotka do soutěže „muž roku“. Ještě chybí záběr z boku, kdy v nákladním prostoru vozíku je celá basa piv. Ovšem ta hnusná rovina po které to dávají…

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.