• Spylinger

    Ahoj, mám zásadní problém mám Auhor Introvert model 04 a mám reklamaci na rám.Zacal se mi loupat lak.Ale o to ted nejde.Verim ze bude reklamace vyrizena kladne ale bylo my naznaceno ze uz ramy nebudou ani 04 ani 05 a dostanu asi 06.A v tom je problem uz je na internetu novy katalog a tak jsem se dival.A novy ram se mi vubec nelibi.Je uplne novy je to Easton misto Columbusu.Me by zajimal vas nazor jak na kvalitu ramu nebyl Columbus lepsi?A take by me zajimal vas nazor na novy design ramu me osobne se vubec nelibi.Cerna byla prici jen dustojnejsi barva pro top model authora!

    0 0
    • Hnoj  

      Je hnusnej a navíc je to author, co dodat?

      0 0
    • JSt  

      tu fialovou to ma jak nejaka levna dema. ty starsi byli urcite decentnejsi.

      0 0
    • BH  

      Pokud se tyce matrosu, tak vyrobu z ramu EASTON povazuji za posun k lepsimu.Citace od Authora: „… jejich ramove trubky Ultralite(rozumnej od EASTON) pouzite na modelech Introvert a Egoist dosahuji diky sve profilaci v oblasti dolni rámov¨é trubky a stredove spojky vetsi bocni tuhost. Easton Ultralite diky o desetiny mm silnejsim stenam dosahuje i vyssi odolnosti vuci vnejsimu poskozeni,nicmene je lehci nez nami doposud pouzivany Columbus airpla¨na…“ Author sam to presentuje jako postup do vyssi ligy. Pokud se tyce barvy, tak to si musis prezviknout sam,kazdy ma jiny vkus. Ber to tak, ze pokud Ti to skutecne vymeni, ziskas funglovku ram a to se vyplati…

      0 0
      • enjoy  

        ke slovum authora.to jsou zase kecy:-)). a k barvam.. jestli je uz nebavi mit nejvetsi prodeje.. jejich vec.

        0 0
        • TinkTink  

          Ne kazdy ma modrozadny vkus jako ty :-))))))

          0 0
          • enjoy  

            hmm:-),jenom ja a cely RB:-)). ps:mel jsem i cervenozadny vkus:-) a co tinku tvuj cernozadny vkus?:-) vypada to ze nemame zadny vkus:-))

            0 0
            • TinkTink  

              Tak jestli si muzes vybrat z celyho vzorniku, tak bych tu modrou na RB nesvaloval :o)

              Cernozadny vkus rozhodne nemam, protoze ani jeden z mych bajku co mam, neni cerny :)

              Mam:

              1. tmave zelenou
              2. cervenou
              3. tmave sedou
              4. stribrnou

              A jeste moja ma ted aktualne ve vystavbe cihlovou :)

              0 0
              • enjoy  

                takovy tuctovy barvy:-)). ps:promin,z fotky jsem hned nepoznal ze je to zeleny,nedalo se na to dyl koukat:-). pps:a ze ocividne nemas rad modrou neni muj problem:-).jo a na tom kole je vic modry nez tusis(stary foto:-)))

                0 0
    • Meesha  

      rek bych, ze Easton je lepsi…

      0 0
    • Daf  

      Easton je podle me lepsi, ale funkcne asi rozdil moc nepoznas. Ja ja jsem na podzim reklamoval Zaskara krasne cerno/cervenyho dostal jsem letosni stribrnej model. Byl to sok, ale zvyk jsem si a bike se mi uz zase libi :) Hlavne at dopadne dobre reklamace…

      0 0
      • náčelník  

        Kde ti ten zaskar prasknul?

        0 0
        • Daf  

          Patka v miste pod hakem prehazovacky. Ale ten ram mel za 4.5 roku docela dost najeto takze mu to za zle nemam. Navic jsem stastnej ze zas muzu jezdit na Zaskarovi :)

          0 0
    • MartinXC  

      Columbus nebo Easton … ono záleží z jaké kvality materiálu budou trubky udělané. Oba výrobci dělají několik kvalit trubek. Detail se ti asi nepodaří zjistit, rozkryly by se jednotkové náklady.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.