• Gatier

Neviete niekto, kde sa da zohnat adapter dozadu na kotuc? Ma s tym niekto skusenosti? Viem, ze uz sa na to niekto pytal, mozno aj ja, ale nic som nenasiel. dik

0 0
    • McBlacky  

sinech navařit návarku, je to levnější, lepší a líp to vypadá, jo a je to i lehčí… takže otázka je proč adaptér :)

0 0
    • wroum  

point to treba dela, ale ja bych spis skusil najit nekoho, kdo mi ten ram navarkama opatri. v pripade oceli by to nemusel byt velky problem.

0 0
      • Gatier  

Bolo by to fakt najjednoduhsie ale: 1.Zohyzdi to ram :) 2.Je tam dost draha farba 3.Jazdim na nom Ale vazne, skusim pozistovat, co a ako priamo u vyrobcu ramov.

0 0
        • wroum  

ad 1, ten adapter to zohyzdi mnohem vic :-)

0 0
          • Gatier  

Ale ten mozem dat kedykolvek dole :) Je to proste krasny Marin, najvyssi ocelovy model z asi 96r. Tak mi je takychto zasahov luto.

0 0
    • Vilém  

jeste to dela woodman.Ale taky se priklanim k navareni, adapter vypada divne.Varil jsem si navarku na Black Horse,ale tam jsou tlusty patky,tak to byla pohoda.Na neco jemnejsiho bych se obratil na treba Barese.

0 0
    • Siddha  

hydraulicky Magury 33

0 0
      • Gatier  

Nie.

0 0
        • scret  

chlape,nehyzdi toho Marina kotoucema:)

0 0
        • Siddha  

a preco?

0 0
          • Gatier  

Chcem si proste rozsirit obzor a toto je najjednoduchsia moznost :) Vsetko uz mam okrem navarkov. Kamarat ma od toho odhovaral, vraj to bude nepresne, bo kotuce su na to haklive. Ma niekto skusenost s tym adapterom??

0 0
            • Vilém  

Nepresne?myslis ze to treba Sterba vari od oka?osobne kdyz jsem to delal,tak jsem udelal jednoduchej pripravek a no problem.nema Ti to vsak asi cenu vymlouvat,zrejme jsi rozhodnut pro adapter.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.