Vaše nejoblíbenější shopy???

26 nepřečtených
  • bikemanx

    Jaký jsou Vaše oblíbené shopy a nebo i ty, které nemáte rádi???

    0 0
    • mastihuba  

      ja nejradši nakupuju v kamenych obchodech,kde vidim konkretni lidi, jejich přístup atd. už jsem staly host a když řeknu ,že na vebu jsou takové a takové ceny tak jsou ochotni se přizpusobit.

      0 0
    • biker007  

      v kamennych kramech nakupuju jen drobnosti – mazadla, bovdeny, lanka, atd. zbytek bud pres klub(dobra vec:-) ) nebo pres e-shopy. z ceskych muzu doporucit kolokram.com, koloshop.cz nebo bikestore.cz. ze zahranicnich tnc-hamburg.de,bike-discount.de. za ceny v ceskych kamennych obchodech bych jezdil maximalne na deore a ne na XT..

      0 0
      • RomanH  

        Asi tak :o)) Ten klub – nechceš to trochu rozvést ?

        0 0
        • biker007  

          u nas (www.bikesport-plzen.com) to bereme normalne na zivnostak. ted si nejsem jistej jestli je( jestli muze bejt) psanej na klub nebo na osobu „reditele“ – to zni jak u nejakyho profiteamu;-) mame to este rozdeleny tak, ze ty nejlepsi to maj maximalne za nakupku, ostani co jezdi za nakup+nejake to % ,a ty co nejezdi zavody skoro vubec tak nakup-nejake to %. holt se musim snazit letos proniknou do prvni skupiny:-)

          0 0
          • biker007  

            oprava: ty co nejezdi to maji samozdrejme za MOC-nejake to %.

            0 0
            • vozejk  

              Hele jenom taková otázka.Nepřestupuje k vám Martin Rezek z cyklodraku?

              0 0
              • biker007  

                no, to jmeno mi nic nerika.. ale za posledni dobu se k nam pridalo dost lidi tak je mozny ze mi neco uniklo. s nekym z cyklodraku sme taky jeli na jedny podzimni vyjizdce, mozna to byl on. ale muzu se zeptat „pana reditele“, ten by to mel vedet.

                0 0
      • mastihuba  

        přes klub bych to chápal, ale v kamenym kšeftu sem koupil sadu LX za 12 500 a na kološopu za ni chtějí 13200 a nějaký drobný. Nevidím problém v kamených kšeftech, ale v lidech co nevědí co si za to zboží říct.

        0 0
        • RomanH  

          Když jsem byl delší čas v Asii, tak mi smlouvání nevadilo a ohromě mě bavilo a docela mi to šlo. Ale v Evropě si chci rychle a pohodlně vybrat a ne přesvědčovat obchodníka, že tamten to má levnější a tak podobně.

          0 0
          • mastihuba  

            to celkem chápu. Já se domlouvám se známým a většinou to neni smlouvání, ale jasná cifra z vebu a buď je to pro něj ještě zajímavé nebo řekne že do toho nejde (viz. SPD 535 za 1850,– které za ty peníze nesehnal. )

            0 0
      • Meesha  

        hele, zajimalo by mne, jak je to s tim nakupovanim v Nemecku. Konkretne, kolik co vsechno pricitas k cene zbozi a jak dlouho to sem de. dík!

        0 0
        • biker007  

          uz sem te chtel odkazat na archiv… holt vec zvyku.. bf mi bude chybet :-( ale coz.

          je velkej rozdil jestli 1) si to nechas poslat postou nebo 2) dojedes si pro to sam.

          1. vetsina kramu chce platbu predem na ucet. prevod trval (z CSOB) tak 6 pracovnich dnu. poplatek byl cca 350kc(posilal sem 6500kc).

            postovny je 10–20euro. pri nakupu te odectou MWST(16%) ale na cesky celnici prictou 5% clo a 22%dph. pro posilani postou NENI zadny bezcelni limit. ale podud je veci vic tak se to bohate vyplati.. to jek dlouho to sem de zavisi taky dost na tom, jak dlouho se balik zdrzi na celnici. me tam zapomneli v nemecku vlozit fakturu, tak sem to asi 5 dnu vyrizoval – nemeli podle ceho urcit dph a clo.

          2. pokud je kram bliz u hranic nabo tam mas cestu tak je lepsi se pro to stavet osobne. odpada clo(bezcelni limit je sice jen 5000, ale…), postovny, rozdil dph, poplatky bance. a este si muzes si nechat vratit nemeckou MWST ceskou nezaplatit..(to sem ale nezkousel)
          0 0
          • RomanH  

            Clo by Ti neměli dát v případě, že kupuješ zboží vyrobené v Unii. Bezcelní limit je 6000 tisíc (200 Euro). Jinak je samosřejmě nejlepší, pokud si to můžeš vyzvednout osobně (v rámci služební cesty, výletu, atd…)

            0 0
            • biker007  

              jo, jasne s tim clem.. zapomnel sem na to.. nevite neqdo jak se to zmeni po nasem vstupu do Unie? bude se porad platit clo a rozdil dhp-cek?

              0 0
              • RomanH  

                Tak to netusim, ale myslim si, ze obecne uz nic platit nebudes – vzdyt predsi nebudou na hranicich celnici. Budou ale asi urcite vyjimky (napriklad auta – holandan si taky ted nemuze (nemohl) jen tak koupit auto v nemecku)

                0 0
                • BB  

                  volny pohyb osob, zbozi, kapitalu, clo platit nebudem, muzes si klidne koupit v Nemecku i Mercedes

                  0 0
                  • Pá-dlista1  

                    To sem uz nekde slysel…jo pred referendem to davali. Vymejvani mozku se to jmenovala. A bylo to na pokracovani. Ja myslim, ze to takhle zrovna s autama fungovat nebude a nefunguje. Automobilky si moc dobre pohlidaj, aby zakaznik musel zaplatit nejvyssi moznou cenu, kterou je zaplatit schopen.

                    0 0
                    • Vóca  

                      Znám jednoho Němce, kterej trvale žije v Mnichově a vyplatilo se mu před dvěma lety koupit novej Ford Mondeo v Dánsku než v Německu kde je vyráběj :o

                      0 0
                  • Radek Broz  

                    No, ty celnici tam jeste pekne dlouhou dobu budou – soucasti Shengenskeho prostoru se staneme nejdriv 2006, ale spis 2007 nebo pozdeji. S pohybem pracovni sily je to podobne. Osobne si myslim, ze EU se nikdy nedostane na uroven, ze ve vsech zemich budou stejne podminky (tomu veri jen Spidla a par jeho kamosu) – kazda zeme tam je jen kvuli svemu uzitku a ne kvuli lasce ke svym vychodnim sousedum.

                    Jinak to clo na veci z Nemecka se podle me platit nebude – proste to koupis za jejich cenu a o nejaky odecet MWST a nase clo a DPH se proste nestaras.

                    S tema autama to tak ale skutecne nebude – automobilky maji ruzne ceny podle parity kupni sily (Skodovky jsou v Polsku levnejsi, v Nemecku drazsi nez u nas)

                    0 0
                    • BB  

                      mala poznamka, Shengenska dohoda se tyka spolecne ochrany hranic, ne celniku. Takze po 1.5. zmizi z nasich hranic celnici, ale ne pohranicni policie

                      0 0
          • ravo  

            Platbu kartou vidím jako nesrovnatelně snadnější, navíc s elektronickou kartou bezproblémové…

            0 0
    • jecnak  

      vratim diskusi zase k tematu:

      1. bikestore.cz – na cene se da neco usmlouvat
      2. koloshop.cz – dobry ceny, akorat netusim jak by to bylo s reklamaci, nekde nabizej i to co nemaj a pak volaj a omlouvaj se
      3. mistni obhucdek – nakupuju tu malickosit jako bowdeny, lanka atd.
      0 0
    • Martin  

      Nakupuju nejradši v Brandejse u Sváti. Co nemá sežene, ceny jsou rozumné a hlavně je to jeden z mála lidí, kteří se ti nesnaží vnutit ty nejdražší věci, ale jde cestou maximální funkčnosti. Tak mu tady aspoň zdarma udělám reklamu:-)

      0 0
    • Meesha  

      z eshopů sem zatim zkusil Bikestore.cz Koloshop.cz

      a z kamenejch Programcycle RD Cycle – Veselí nad Lužnicí

      0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.