• ehmud

    Ahoj, chci se zeptat kdo z vás jezdí do školy na kole jako já a jak to dělá s jeho úschovou během výuky. Ja chodim na spše Ječnou v praze a musim kolo nechavat za skolu,Protoze ho dovnitř nesmim brat, mi na skole nemáme zadny vyhrazeny prostor na uschovu kol a jak vy. Jo a kdyz jsem to resil s reditelem tak mi jenom řek, že se to bude do budoucna resit(je to uz rok a pul a furt nic)

    0 0
    • Komi  

      u nás je to taky na **** :-)

      0 0
    • cabbage  

      no ja jezdim(jednou za tyden) do skoly autem a bike si vezu v kufru:o))

      0 0
    • Smazaný účet  

      si ho nechavam f kanclu :-)

      0 0
    • Kubik  

      Jo tak proto do skoly jezdim na starym BMX jehoz momentalni hodnota nepresahuje cenu zamku kterym je zamceny… :o) Ale jinak skola ma normalne kolostav a pojisteni(proti kradezi tech kol v kolostavu)

      0 0
    • Jane  

      Na SŠ jsem jezdila jen to té doby, než mi ukradli kolo – to se nechávala uzamknutá na dvoře u zábradlí. Teď chodím na VŠ a na kole bych do školy fakt nejela – zaprvé už mám trochu lepší bike (Merida Elite + Sid) a zadruhé bez příslušného oblečení to prostě není ono.

      0 0
    • emarco  

      U nas na skole mame takovej ten klasickej stojan na kola. Ale kamosovi tam na zacatku roku slohli Meridu Miami, stala ho 15tis. A reditel mu rekl, ze pokud ho policajti nenajdou, tak MOZNA dostane MAX. 5000Kc.

      0 0
    • Vrci  

      Určitě máte ve školním řádu něco, co se týká cenných věcí – postupuj podle tohoto ustanovení.

      0 0
      • Vrci  

        Jinak myslim, že existuje vyhláška ministerstava školství nebo práce, která aplikuje ustanovení zákoníku práce týkající se věcí nošených sebou do zaměstnání i na žáky a studenty škol.

        0 0
        • Vrci  

          Tak jsem to nehledal ani moc dlouho jedná se o nařízení vlády 108/1994 Sb. § 27, zda je ještě platné nevim, koukni se do knihovny po ÚZ – pracovněprávní předpisy, bude to první nebo drhá kapitola „PROVÁDĚCÍ PŘEDPISY K ZÁKONÍKU PRÁCE A NĚKTERÉ SOUVISEJÍCÍ PŘEDPISY“, ale musíš si být hodně jistý v kramflecích, když pujdeš do ředitelny se slovy: „Nesu kolo do úschovy a chci podle zákoníku práce a nařízení vlády od Vás podepsat převzetí nebo písemně určit místo, kam ho mám odložit, protože má vyšší hodnotu než je 5000,– CZK.“

          0 0
      •  

        mi mame cenne veci odkladat to trezu v kanclu, nikdo to asi nedela, ale asi by se divili kdybych tam prisel s kolem, do skoly na kole nejezdim, neni to pro me zadna casova uspora :) mam to do skoly 300 metru :D ale mame tam vyhrazeno hned nekolik mist na kola, jedno je na dvore kterej se zamika (klice na vratnici) kde je velkej stojannebo pred telocvicnou si lidi nechavaj takovy ty kola co za krades ani nestojej

        0 0
        • CZiko  

          och vy se máte… to u nás není ani ten pitomý stojan a vlastně ani nic k čemu by se to dalo přimknout… naštěstí na kole do školy jezdit ani nemůžu, protože cestou zpátky bych si zrušil záda:)

          0 0
          •  

            no zas tak se nemame, o kola je sice postarano, ale posledni dobou nas drzej pekne zkratka, zakazali nam jet na invex v utery, ze prej si mame jet o svym volnu, ale to se zas nikomu nechtelo :)

            0 0
    • Meesha  

      u nas to de – nejaky profesori drandej do skoly na kole. Ale nejezdim – kdyz me nekde nesestreli auto, tak mi to kolo cornou, nechci se nekde furt prevlikat, prijet spocenej taky nic moc a hlavne je to pomalejsi nez MHD nebo auto :-)

      0 0
    • yakub  

      My taky bohužel ve škole žádnou místnost, kde bych se nemusel o kolo bát nemáme a vedení školy to vůbec nezajímá. Jediná možnost je, si to zamknout před školou, což mi samozřejmě strach z krádeže nedovolí. Uvažuju o tom, že bych si sehnal nějakou starou plečku, kterou by stejně nikdo neukradl a i kdyby, tak by ztráta nebyla taková, a tu bych klidně před školou u zábradlí nechával. Lepší, než jezdit sockou…

      0 0
    • duk  

      Ja jezdim do školy každej den na tomhle http://www.bike-forum.cz/forum/bikes.php?… a ještě jsem žádný pokus o krádež nezaznamenal :-)))

      0 0
    • kubajs mtb  

      Jo u nás je to taky pěkně na prd, spousat kol už se tam ztratilo a škola za ně neručí a do třídy nesmí, takže musim pěkně busem

      0 0
    • FunTom  

      Do školy mám druhý kolo. Starýho Olprana. Toho můžu nechat stát kdekoliv a vím, že tam na mě počká. Jinak v Brně na FSI VUT jso celkem dobří vrátní. Když vyrazím dopoledne na kolo a protáhne se to a nestíhal bych to dom a na odpoledne do školy pustěj mě s bikem dovnitř a mám ho pak za zádama v posluchárně. No to se ale nestává často. Asi by se jim nelíbylo, kdyby se z toho stal zvyk.

      0 0
      • Vrci  

        U nás na JČU to fungovalo podobně nebyl problém vzít kolo do učebny nebo byl jeden oficíálně určený stojan před děkanátem a tam byla kola pojištěná.

        Na fakultě to fungovalo, protože jedno z prvních kol které se bylo ukradeno patřilo členovi katedry práva.

        0 0
      • pepino  

        No fuj, vysokoškolák a taková čeština:-)

        0 0
    • sfinga  

      U mě je to naprosto v poho, někdy když to nechci nechat bez dozoru tak sei to vezmu sebou na přednášku a bez problémů :-)

      0 0
    • Martinkaa  

      Kdyz se to tak vezme, tak jezdim do skoly na dvou bajcich. Z nasich prdelkovic :-) jezdim asi 40 km do Olmiku s krosnou na zadech na tomhle -->http://www.bike-forum.cz/forum/bi­kes.php?vstup=d­etail&id=937&o=. Bajka nechavam na private a na popojizdeni po meste pouzivam tohle -->http://www.bike-forum.cz/forum/bi­kes.php?vstup=d­etail&id=926&o= :-) Behem tydne vyrazim na bajka co to jde a v patek zase sbalim ranec a jedu na bajku zpatky domu. I kdyz musim uznat, ze s baglem na zadech je to pekna pruda :-P Toz tak :-)

      0 0
    • kemo  

      No nechci se vytahovat, ale na ekonomce v Praze je úschova kola naprosto bez problémů. Jsou tam stojany, ke kterým se musí projít kolem vrátnice a kam se jinak vůbec nechodí. Navíc je to krásně na očích, takže kdokoliv by přestřihával zámek by byl docela podezřejel…

      Mimochodem pozdravuj na Ječný, taky jsem tam nějaký ten pátek pobýval. Jo ječná je vječná…

      0 0
    • mosquito  

      ja jezdil na tyhle „plecce“ http://www.bike-forum.cz/forum/bikes.php?… na stredni i na vejsku 8 let a myslim ze sem ji slusne pretocil tachometr a neukradli mi ji, jen asi 3× mi nejakej debil zahodil ventilky (ale ja s tim jezdil i vecer do hospody a noc toho hajzla skryla)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.