• senožrout

    Prosím o radu. Koupil jsem si blikačku Sigma. Je to model RL 401. Dobrá blikačka. Pěkně svítí, ale průšvih je, že je na takovým tenkým ramínku (uchycení k sedlocvce), který jsem ulomil. No a to ramínko nemůžu sehnat jiný (náhradní) a bez něj je blikačka ne dvě věci. Nejdřív mi ho scháněli, kluci z Vela Plzeň. Bez úspěchu. Pak jsem se obrátil na Bartoníčka (velkoobchodník se Sigmou) prý se to nedá objednat. Dali mi kontakt na nějakýho chlapa, což je údajně dovozce, ale tam se nelze dovolat. Tak jsem napsal přímo do Sigmy. Přes týden a odpověď žádná. Přitom na webu Sigmy je to jako náhradní díl s objednacím číslem. Tma je stále dřív a blikačku si můžu nabouchat do nosu. Tak to vypadá, že jsem se Sigmou skončil. Nebo mi snad nějaká dobrá duše poradí, jak z bludného kruhu? Dík…! :-)

    0 0
    • climber  

      To jsme dva kdo se Signou skončili. Já díky cyclocomputerům. Měl jsem už dva. Ten druhý jsem si koupil, protože jsem nepoučitelný debil. No třetí už si nekoupím.

      0 0
      • bajker  

        Proč ne Sigmu?

        0 0
        • climber  

          Nejdřív jsem měl Sigmu drát. Ani ne po roce začala ukazovat naprostý hausnumera. Běžně jsem podle ní jezdil 150–380 km/hod. Při takovýmhle fofru celková vzdálenost docela slušně přibejvala. Druhej comp byl Sigma bezdrát. Za prvý naprosto nedrží snímač magnetu. Ta gumička ho prostě neudrží v jedné poloze. Neustále jsem musel upravovat pozici snímače. Stačilo jenom brutálně přefrčet větší kořeny a už jsem musel snímač rovnat. No a teď už navíc přestal fungovat úplně.

          0 0
      • Pekáček  

        Mě vyměnili pulzmetr, dostal jsem nový i když to trvalo trošku dýl. Ale nejsem jedinej komu se ten výrobek po první zimě strávený ve skříni na jaře neprobudil. Tak uvidím zas po zimě. Pás je v pohodě. Jinak bráchovi něco zevnitř BC5OO vyprsklo na displej něco nažloutlýho. Po čase, odepsán v šuplíku, opět začal fungovat.

        0 0
    • Thorn  

      ja mam 4 computery Sigma, 2 z toho bezdrat, pulzmeter, pumpu a blikacku a nikdy s nicim nebol problem (okrem pumpy, ktoru mi obratom poslali novu, ked sa pokazila).

      Sigma ma snad najlepsi mozny tech support, ak zhanas nejaku suciastku, napis priamo na ich weba pravdepodobne ti ju poslu zadarmo.

      0 0
    • juli  

      Cyklomax Opatovice nad labem VO s dily a koly jich ma skladem dostatek. Kdo od nich bere zbozi, muze snadno objednat. BH-606 D držák SMART bli. 303/405R 52,–. Tak se poptej.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.