• default

    Cus, mam dotaz… …neni to inzerat, to bych to soupnul do bazaru… ;-) Konecne se priblizil ten cas a ja asi pujdu do nove vidle. Rozhodl jsem se pro MX COMP ETA 120 2005. Kamos by si ode me chtel vzit toho SIDa, ale fakt netusim kolik si mam za nej rict, abych ho nejak nenapalil. Bazary jsem prolejzal, ale tuhle vidli nikdo moc neprodava. Zajimal by me tedy Vas nazor, staci cca… Rocnik je to imho 01, ale nevim je to myslim tahle: http://bicyclesource.us/…mdetails.cfm?… a nebo v mym profilu. Thx za nazory… :-)

    0 0
    • MARIN  

      Kolik a jakym stylem toho ma najeto? No stejne bych za 01 nedal vic jak 4000,–

      0 0
      • default  

        Diky… To prave bohuzel nevim, koupil jsem ji v roce 02 uz jako jetou s kolem, ale vakl nema a chodi slusne. Na jare ji mel rozebranou Dan Boubin z Bikelive a menil v ni olej. Rikal, ze na ni neni moc co resit… Jinak ja jsem na ni mohl najezdit tak imho 15k, ale je to velmi hruby odhad…

        0 0
      • default  

        Jinak jezdim takovy pohodovy XC delsi pojezd +/- 100km, sem tam nakej ten drsnejsi trialek, skakat se trochu bojim… …zavody vubec, kdyz nepocitam akce typu Drtic… ;-) Jo, a jezdil jsem ji se 160mm kotoucem a HOPE C2, ale drzi mrcha… :-)

        0 0
    • default  

      Jeste me napada, jestli nekdo z hlavy nevite o MX COMP ETA 120 2005 za lepsi penize, nez je v Bikestore… …t.j. – 8 491,00 Kč Predpokladam ze ne, ale sicher ist sicher. Thx… :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.