Pozor na dva nebezpečný trouby

53 nepřečtených
  • úředník

    Všichni, co se pohybujete v okolí Prokopského údolí v Praze pozor na dva nebezpečný kretény. Jedná se o chlapa a ženskou. Včera mě na začátku Prokopáku v Řeporyjích ženská nemilosrdně sestřelila a udělala mi osmu na předku a díru do rámu Scalpela 2000. Dostal jsem to naprosto čistě do prostředka rámu. Prostě zapoměla v zatáčce zatočit. Když to její starej změrčil (myslím tu díru v rámu Cannondalu), tak vzali roha. Policie je samozřejmě nechytla. Jedná se o tlustou ženskou kolem 45 let ve žlutém dresu a na černém horském kole ALPINA. Je úplně tupá. Jela docela rychle, ale na kole neumí zatáčet. Ten chlapík měl jetej červeno, modro bílý horák FUJI, kra?asy Discovery Chanel a nějaký bílo-zelený dres. Dejte hlavně pozor na děti. Když je potkáte, tak je za mě nakopejte do ..... Já si jdu pro ortel ke Štěrbovi.....

    0 0
    • Meesha  

      uprimnou soustrast… :´-((

      0 0
    • Frankie  

      Ufff … Tak to jsem mel vcera kliku, zrovna jsme tam byli s pritelkyni… chvilku jsem se bal, ze pises o nas:)) … Svatecni sportovci – at uz cyklisti, in-line bruslari apod. – jsou na stezkach opravdu nebezpecni, vubec nemaji nadhled a prehled o situaci a clovek si na ne musi davat bacha… ale obcas ti proste nedaji snaci… Zrasit mi takhle nekdo kolo, tak jsem z toho hodne spatnej…

      FV

      0 0
    • RomanH  

      Nechci, aby to vypadalo nejak zle, ale moc Ti neverim. Copak jsi ji nemohl zadrzet ? Nerikej, ze ta zenska mela po te bouracce rychlejsi nez Ty. Nez by se rozjela, uz by jsi musel drzet za limec (teda za dres).

      Pokud to tak neni, tak se omlouvam.

      0 0
      • Meesha  

        taly mi to prijde takovy nelogicky, ale ja zase videt diru ve „svem“ Scalpelu, tak omdlim :-)

        0 0
        • Tomcat  

          Případněš opačně, omdlím potom co zjistím, že jsem udělal někomu do Cannona díru = plátím novej

          0 0
          • úředník  

            Byl jsem taky pomlácenej a trochu otřesenej. První co jsem viděl byla ta osma a přední kolo nebylo zrovna pojízdný. Promáčknutej rám jsem zaregistroval tak po dvou minutách. To už byla ta ženská na kole a já je jenom pěšky doháněl. Ty jenom na chvíli zastavili a když ten chlápek vyhodnotil škodu, tak začly zdrhat. Volal jsem policajty a ty mě po příjezdu stejně vysvětlili, že když bych je násilím zadržel, tak jsem v mínusu… Na to prostě nemám nárok. Přestože to vidělo několik lidí, tak jsem si vysloužil jenom posměšky proč prudím s policajtama. No prostě něco co Vám zvedne 100% náladu. Bohužel ani dneska mě nenapadá co jsem měl udělat jinak pokud jsme se neměl rozhodnout hned k brutálnímu útoku. Ale na to jsem neměl vůbec náladu a nejsem taková nátura. Kdo ví co ale budu dělat příště po takový zkušenosti. Bohužel, vůbec si nejsem jistej co by takoví lidi (myslím i ty co se koukali) budou dělat když v tom bude místo kola nějaký zranění.

            0 0
            • borda  

              asi jsi nemohl udelat nic. jeste by se s tebou ten kreten popral a mozna by jsi dopadl jeste hur.

              0 0
            • RomanH  

              Volal jsem policajty a ty mě po příjezdu stejně vysvětlili, že když bych je násilím zadržel, tak jsem v mínusu

              Klidne bych s takovym minusem zkoncil na prestupkove komisi a nechal si dat pokutu za omezovani (cca 1000 Kc). Nerikam, ze jsi mel tu zenskou zmrzacit. Oni by Ti museli nasledne zaplatit skodu na kole, zvlaste, kdyz tam byli Ti svedkove, ne ?

              0 0
              • úředník  

                Svědkové akorát kvákali co prudím s policajtama. Její starej si myslím nebyl na mí straně :-))))

                0 0
    • Tomcat  

      Tak nevím co je horší jestli děravej kanon, nebo jít ke Štěrbovi.

      • Jinak by trval na tom, že to byla dopravní nehoda kvůli pojiš?ovně.
      • neuvažuješ o FR kole? Po takovám střetu by asi už neutekli.
      0 0
    • orca  

      nějak mi to nesedí :-( „ona“ do tebe napálila a pak vesele odjela rychle ??? Laicky soudím že ona musela minimálně přeletět tebe když do tebe najela z boku. že vodjel její starej bych uvěřil ale že ona ?? nelakuješ nás ???
      A co policie ?? jsi si sedl a zavolal je na místo nehody ?? to snad pokud bys dotyčnou držel jinak asi naprostá zbytečnost v policii v takovém případě nevěřím a neznám nikoho komu pomohli..žel..

      0 0
      • úředník  

        Její starej ihned zved její kolo, zkontroloval ho, na mě se ani nepodíval ( to jsem se sbíral ze země a počítal kosti) starou nacpal na to kolo a tradá pryč. Volal jsme policajty, protože odjížděli směrem do Prokopáku (směr Jinonice) a dost často vidím, že tam policajti jezděj (asi vodpočívat:-), tak jsem je zkusil volal protože co dělat jinýho. V tretrách běhám na asfaltu hrozně pomalu :-) Vedle díry v rámu jsem utržil samozřejmě boule i já. Sice přes mě nepřeletěla, ale ustlala si na mě. Tak mám naraženej loket + modrý holeně.

        0 0
    • Smazaný účet  

      červeno-modro-bílé fuji… blacky, koukej mu to zaplatit! :oD

      0 0
    • jjirka  

      tak ja jsem tam potkal před čtrnácti dny takovýho pána připadal mi jak někde z ústavu, bylo to když se jede z Řeporyjí kolem rozbořené továrny a projede se okrajem lomu dolů po kamenité cestě tak na té rovince podél potoka stál uprostřed cesty chlap a fotil proti mně tak jsem skoro zastavil abych mu nevlezl do záběru, když jsem dojel asi metr před něho tak mi zastoupil cestu a začal na mně řvát, no poraž mně a že mám táhnout na silnici a ještě na mně dvakrát plivnul, slinu měl řídkou a trefa taky nic moc, zvažoval jsem jestli mu ji mám vypálit ale vzhledem k tomu, že vypadal nějak dementně tak jsem se na něj raději vykašlal a zůstal pouze u slovního upozornění, že zavolám kámošům a roztřískáme mu hubu, – dneska má pistoli kde kdo a tohle byl fakt úchyl, když jsem vzal do ruky mobil zmizel, asi začnu vozit pepřovej sprej, cestou jsem ještě stačil pár cyklistů upozornit aby se jim nestalo to co mně tak si na něj případně dejte pozor věk kolem 50 nápadně bledý, řídké prošedivělé vlasy, béžové tesilky a košile, sandálky s ponožkama

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Sandalky s ponozkama… tak to je jasny poznavaci znameni!

        0 0
      • JFB  

        jj, za ponožky v sandálech by se mělo zavírat:-))

        0 0
        • -b-n-x-  

          proc? Vzdyt u nas na oddeleni a na vychazkach to tak nosi kazdy druhy. ;-)

          0 0
          • kolombo  

            Proč? Je to praktické, není vidět špinavé nohy … Kruci, zas jsem jednou nohou v base … No aspoň někdo, když Krejčíř uprchl … :-))))))

            0 0
          • pepino  

            Ale když už,tak tmavý ponožky.Bordel je na nich stejnej jak na bílejch,ale z estetického hlediska vzato,není vidět:-)

            0 0
        • vlk  

          taky nechápu proč.Přijde mi divné chodit v práci před nadřízenými v sandálích bez ponožek.

          0 0
    • peky  

      Díra do Scalpela asi nebude prdel a když jedeš na kole nejsi náhodou účastníkem silničního provozu? Tzn. jak tu už jednou zaznělo když najdeš nějakého kámoše v autě co mu nebude záležet na bonusu dobrého řidiče tak byste to třeba mohli uhrát na pojiš?ovnu ne? Když dubeš mít doklad o koupi od kanonu tak pojištováci těžko poznaj co je to zač.

      0 0
    • Kohout  

      Koukám, že „Adam lovec“ má zdatné nástupce…

      Pro ty co jsou mimo, tak uvedu, že Adam lovec byl duševně narušenej týpek, co před pár lety běhal po Prokopáku s oštěpem a napadal lidi. Taky tam kácel stromky a dělal ohně atd. Poldové s ním nic nesvedly. Jeho činnost trvala několik let a byl to docela postrach. Až narazil na nějakého pejkaře, kterej mu dal do držky a už je od té doby je od něj zapla?pámbůh klid.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.