• Daf

    Tak co, kdo jedete a jak se tesite? Ja dobre nespal uz tuhle noc :) Doufam ze se obavy jak to nepojede nepotvrdi :)

    0 0
    • RomanH  

      Jsem cekal, kdo s tim dneska prijde. Pokud nebude v prset, tak jedu. Uz se taky moc tesim. Ale pojedu jako krajinkar – mam fest rymu a 14 dni jsem nesedel na kole. Ocekavam cas 8–9 hodin, uvidime.

      0 0
      • Daf  

        Sice jede i Lempl, ale prset nebude :)

        0 0
        • RomanH  

          No ja se prave nehlasil dopredu, protoze jak jsem si vybral nejaky maraton, tak vzdy lilo. Toz na to taky spoleham :)

          0 0
    • ananas  

      .jj, taky jedu, zrovna balím a čekám na kámoše !?

      0 0
    • aku  

      Ja taky jedu. Ale mym umyslem je dojet do cile, pokusit se sjet co nejvic sjezdu na kole a neprecpat se na obcerstvovackach :)

      0 0
      • ananas  

        ..mám podobné cíle :o)

        0 0
      • RomanH  

        Tezke sjezdy, ktere nedam, jsou v podstate dva – Sv.Vaclav a Hvezda. Ani kvuli jednomu se nezrakvim a klidne je sebehnu. Ostatni je snad v pohode (uz jsem tam tri roky nebyl, tak si vse nepamatuji). Krome obcerstvovace se tesim i na krajinu – fakt se mi tam moc libi.

        0 0
        • aku  

          Tak ony jsou 2 tezke? A ja doufal ze budu badat akorat nad Hvezdou (jeste jsem sudety nejel takze jsem handikepovany tim, ze vubec netusim jak se mam k tem sjezdum postavit)

          0 0
        • Street  

          Jedu je letos poprve a nevim jestli sem vic natesenej nebo nervozni z toho jak to pujde. Rozhodne se tesim a uz jen cekam na kamose az prijede s priblizovadlem.

          0 0
          • RomanH  

            To jsi na to lepe, ja bude jeste dneska hnit v praci :) Do teplic dorazim tak kolem 20hod. Ale pak budu muset rychle dohnat pitny rezim a zmirnit strach ze sjezdu :)

            0 0
    • Darkson  

      já jedu poprvé a vůbec nevím co mám čekat. ambice jsou pravidelně jíst a dojet do cíle :-)

      0 0
      • blue  

        jestli zacne o vikendu prset, tak cekej peklo :-)

        0 0
        • Darkson  

          jestli začne pršet, tak nejedu a překonávám svůj rekord z drásala v počtu naspaných hodin a vypitých piv:-)

          0 0
          • RomanH  

            Hlasim se jako sparingpartner, z letosniho Drasala mam taky trening :)

            0 0
    • 7LK  

      Zkuste prosím někdo hodit link na tuhle akci – ne, že bych se chtěl zúčastnit, ale podle mapy a propozic bych si udělal „tréning“ někdy jindy abych nerušil :-) Děkuji

      0 0
      • Darkson  

        www.redpointteam.cz tra? má být značená celoročně

        0 0
        • 7LK  

          Celoroční značení je báječné – moc děkuji za odpověď.

          0 0
          • jakub  

            jj znaceni jsme opravili, je v super stavu, jedna se o modre sipky ve zlutem poli… jinak doplnim k tem sjezdum, ze jste jeste zapomeli v obtiznosti na vodni zamky ale je sucho tak by to melo byt v poho. Hvezda je letos tezsi na vyjezd, protoze se tam prehnalo spousta vody a tam kde to bylo uhlazeny od klad se udelaly zase koryta, ve sjezdu z hvezdy kdyz se v tom prutaku za stromem zahne doprava se pripravte na to ze tam voda letos odkryla ve spodni casti skalu tak at po ni nesletite… jinak je vse pri starem… preju abyste si to vsichni kdo jedtete uzili a zustali zdravi mozna se potkame na trati…

            0 0
    • RomanH  

      BTW Kde spite ? Co vecer, kdo kde budete doplnovat tekutiny ?

      0 0
      • Kaufi  

        do Teplic to mám 7 km tak si sednu u nás v hospodě

        0 0
      • mastihuba  

        Hlavně to s těmi tekutinami nepřežeň. To bych ti pak vůůůůůůůůůbec nezáviděl.

        0 0
      • jakub  

        jj kdybys ses staral tak si mohl spat u nas v MTB penzionu, ale je uz taaak plno ze esli me lidi neukamenujou tak se budu divit…

        0 0
    • Daf  

      Tak uz to mame za sebou :)

      0 0
      • 7LK  

        To bych si i domyslel :-)touto dobou (nebo ještě někdo zůstal na trati?), ale napiš jak? Já si vyjel na „Sudety“ v západním pohraničí a pěkně jsem vymoknul.

        0 0
        • Daf  

          No po startu mi to vubec nejelo, ale zato mi to nejelo furt stejne az do cile. Takze na poslednich 50km jsem predjel spoustu lidi, kterym to na zacatku jelo, ale zase jim to o hodne min jelo ke konci :) Nakonec z toho byl 27. flek. Pocity z meho vykonu mam ponekud smiseme, ponevadz dojel jsem lip jak loni, ale zase v horsim case. Hvezdu jsem si nedal, protoze bych si dal na drzku. Kdyz jsem videl ten sesup malem dostal zavrat :) Jinak vsechno ostatni jsem sjel, nebo sletel :) Jeste ted me bolej nohy a v sobotu hura na Meridu.

          0 0
          • RomanH  

            Taky bych chtel, aby mi to nejelo az do cile na 27 flek :)

            0 0
            • Daf  

              Ne fakt ja to jel s pocitem ze umru od startu az do cile :)

              0 0
              • RomanH  

                Tak z toho si nic nedelej, ja si sice prvnich 50km rikal, ze to jde az nejak moc jednoduse, az jsem se na dalsich 40km totalne zasek. Kdyz jsem byl v Machove, akorat hlasili, ze prvni dojel do cile. Nekdo z okoli se zeptal, jak jsme na tom mi a obsluha na obcerstvovacce nam po pravde rekla, ze hodne spatne :)

                0 0
          • Smepet  

            Mne to vubec nejelo na zacatku, mel jsem hrozne vysokej tep a pomalou rychlost a to i z kopce, asi to bylo nervama. Vsechno jsem vyjel, krome hvezdy jsem vsechno i sjel, ale na obcerstovackach jsem zabil strasnyho casu. Jinak docela dobry, pekny pocasi. Krize byla v cili, kdy jsem cekal na hnusny pivo asi 1 hodinu a frontu na pizzu jsem vzdal uplne.

            0 0
            • RomanH  

              Na pizzu jsem cekal asi 20minut (2× jim dosla), pivo jsem si nejprve kupoval (bez fronty) a pak jsem pri zdlouhavem vyhlasovani vysledku stal na to za stravenku (taky asi 20 minut). Ale ten gulas, co zbyl, nemel chybu, konecne jsem si dal poradne teple jidlo.

              0 0
      • frof  

        To je skoda.

        0 0
    • kankrlicek  

      První Sudety, co jsem zabalil. Na 90. km v Bělým mě prasklo sedlo, zbytek jsem dojel po silnici :( Ještě že netekla krev :) Ale je to takový divný pocit, že jsem to neprojel celý, i když by to byla bída, protože jsem začátek hrozně moc přepálil a až na 60. km jsem byl v ,,lepší společnosti" a pak na to doplatil :) Dneska si jdu koupit nové. mk

      0 0
    • RomanH  

      Tak jak se Vam zavod libil ?

      Sam za sebe musim rici, ze trasa byla fakt krasna, obcerstovacky v dostatecnem mnozstvi a pod kazdym tezsim sjezdem stala sanitka. Prvni okruh jsem jel docela rychle, ale tep mi nechtel klesnout pod 175, tak jsem musel zpomalit. Vzhledem k tomu, ze jsem to jel s poradnou rymou, tak jsem si od cca 60-teho do 90-teho km sahl na dno. Pak jsem se zase rozjel a uz to slo. Prekvapili me dve veci – prestoze jezdim sjezdy docela pomalu, tak zde jsem vetsinou ve sjezdech predjizdel, protoze jsem se snazil dohnat cas z vyjezdu. A druha vec – zjistil jsem, ze budu muset trenovat techniku tlaceni – kdykoliv jsem slezl z kola a tlacil jsem, ostatni tlacili rychleji. A pak jsem jeste zjistil pricinu meho spatneno casu (9:14) – v cili jsem mel podle complu stejny pocet km a i stejnou prumernou rychlost jako kamarad, krtery dojel hodinu predemnou – holt travim na obcerstvovackach moc casu (ale ty satecky za to stali, stejne by to bedna nebyla)

      Klobouk dolu pred holkama, co to dojeli. Navic jsem u spousty z nich videl, ze jim to docela slape, ale hodne ztraci ve sjezdech. Jinak jsem mel stesti na lidi okolo sebe, vsichni byli ohleduplni.

      Nevite, kolik celkem startovalo lidi ? Odhaduji neco okolo 800.

      0 0
      • emkaa  

        Taky klobouk dolu pred tema co jeli na tandemech. Treba ten oranzovej Duratec mi zpocatku hodne zatapel. Pak nekam zmizeli.

        0 0
      • Vlada  

        Ptal jsem se jednoho z poradatelu a rikal neco o 660 na dlouhe trati. Jinak fantasticky zavod. Jen me trosku mrzelo, ze na obcerstvovackach nebylo vubec nic kyselyho. Ja uz jsem byl na ctvrty tak nehorazne preslazeny, az beda :-)

        0 0
    • emkaa  

      No krasny to bylo, jako vzdycky. Akorat jsem na Ralphech sel na predchozich dvou zavodech dvakrat na drzku (ustrelilo predni kolo), takze jsem na Sudety radeji volil vetsi traktor. No a prestoze se rika, ze Sudety jsou hodne technicky, tak stejne potrebujete rychly pneumatiky. Jak ja se nadrel! Cas treba na prvnim okruhu byl o deset minut lepsi nez loni, ale co to stalo sil! Ale nesel jsem na tlamu a o to slo:-) No a k zavodu proste nemam pripominky, organizace dokonala, trat taky. Navic splnenej zavazek, konecne pod 8 hodin.

      0 0
    • goood  

      Tak to mam taky za sebou. Jel jsem to poprve, takze jsem moc nevedel do ceho jdu i kdyz jsem byl pripravenej na nejhorsi. Vedel jsem, ze to nesmim prepalit, tak jsem se prvnich 40km musel hodne hlidat a vyplatilo se to. Prvni okruh se mi zdal nejak moc jednoduchej, ale po prujezdu Teplicema to teprve prislo :) Vyjel jsem skoro vsechno a sjel jsem vse az na Hvezdu. Musim rict, ze dost mi pomohlo, ze asi od 80km se mnou jela Martinkaa. To je neuveritelna chrtka. Tam kde vsichni chlapi tlacili, tak ona jela a ve sjezdech jsem mel taky co delat abych ji uvisel. Nakonec prijela do cile o vterinu pred mnou :-) Timto ji dekuji :-) Organizacne skvelej zavod, perfektni obcerstvovacky a trasa paradni. Pristi rok jedu zas, tu Hvezdy prece musim dat !;-)

      0 0
      • frof  

        Jelo se mi naprosto perfektne bez jakekoliv krize.Forma byla vyborna.Skvele jsem si zazavodil na organizacne zajistene trati.Svuj cil jsem nesplnil byt do 200 mista a mel jsem na to.Nakonec z toho bylo 242 pozice.Hold kdo pozde na start chodi sam sobe skodi.Boli me o to vic ze to neni moje vina ,ale kamarada,ktery mu to az tak nevadi.Doslova do pismene na startu 10 od konce.To se sjizdi strasne. Male vitky mam pouze k zazemi v cili(kdyz ma byt jidlo a piti do 20 00hod tak ma byt coz nebylo).

        0 0
      • Martinkaa  

        To ses ty s tim myslim cervenym dresem? Jak jsme se tam v poslednim vyjezdu trapili spolu? :-)

        0 0
        • goood  

          Jo, to jsem ja :-) jeste jednou gratuluju k vykonu !;-) A dik zes me dotahla do cile :-)

          0 0
          • Martinkaa  

            Tak si muzeme dekovat navzajem :-).Tys me tam dohnal, ja tebe dotahla:-)))

            0 0
          • frof  

            Ja jsem vas predjel na najezdu u zamecke zdi na silnici do kopce,jeste jednim klukem co jsme sjizdeli co to slo.cervenocer­nobily dres na scottu a ten kluk mel dres od specialized na duratecu.Ale ve skupince bylo vice lidi tak 6–8.Hezky boj.

            0 0
            • goood  

              Tak to uz si ani nepamatuju, ale zda se, ze jsme vas teda pak nekde zase predjeli :-) Me za celou dobu predjelo asi 5 lidi, protoze jsem jel skoro z chvostu

              0 0
              • frof  

                Marti se zminovala o poslednim kopci to je asfalt od zamecku na horu.Tam jsem holku ve skupince zahledl.Na jakem ses miste?

                0 0
                • goood  

                  Aha, tak zamecek jsem nejak nezaregistroval:-) Jinak jsem dojel na 193.miste

                  0 0
                  • frof  

                    Tak to jste prede mnou.To jsme sjeli nejakou skupinu za vami.Taky tam byla holka.No nic bylo to fajn.

                    0 0
    • Martinkaa  

      Sudety jsem jela poprve v zivode a musim rict, ze se mi moc libily. Bylo tam od vseho trosku (nebo spise hodne :->) a to se mi libilo. Trat byla takova smes Drasala, Beskyd Toura a Mastali :-). A ty sjezdiky! No proste parada :-). Pocasi a obcerstvovacky taky nemely chybu :-)

      0 0
      • BOBEK  

        Napoprvé sis z toho udělala poměrně slušnou exhibici na pódiu ;o)) Škoda, že jsem narozdíl od kolegy neměl možnost (spíš šanci) přihlížet tvé exhibici v terénu ;o))). Přípravu ale zvolím i napříště stejnou, bylo to super !!!

        0 0
    • Darkson  

      Tak taky přidám své reference. Závod jsem jel poprvé a tra? víceméně splnila mé očekávání. Prvních 40 km Malých Sudet je docela nudných, závod začíná až po průjezdu Teplicemi. Pak následují nejhezčí a nejnáročnější úseky trasy. Sjezdy se mi moc líbily, ale na můj vkus jsem příliš často tlačil svýho fulla do kopce. Hyeny na Hvězdě jsem potěšil pádem, když jsem nevěděl kudy a trochu netrefil díru mezi šutry:-). Ke konci jsem toho měl docela dost, byl jsem rád, že už jsem v cíli. Celkově spokojenost, dojel jsem konečně až do cíle a při své premiéře na Sudetech v solidním čase pod 8 hodin

      0 0
      • jakub  

        no ja bych k tomu taky neco dodal… letos jsem Sudety jal take poprve a ackoliv jsem zdejsi, priznam se zejsem to nedojel. protoze sem mel takovy krece, jako skoro dycky… v nejblizsi dobe jdu ke sportovnimu lekari a budu to nejak resit paac to neni uz normalni. Pro rejpaly, je mi jasne ze je to i o fyzicce ale letos mam namotano fakt relativne dost a s timto problemem se potykam neustale… uz me to SERE. Zkoncil jsem cca na 100km zlomenej a nastvanej… jinak trat je proste bozi ale to asi nemusim nikomu povidat…

        0 0
        • Gatier  

          Ako si to tu citam, tak vam az zavidim. Aj by som sa o rok pridal, keby to nebolo tak daleko :-( Ktovie?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.