• BestSkier

Zdravim,mam takovej problem s novym retezem ( Sram PC 69 ),kdyz ho dam na kliky XT 2004 (najeto cca 6000km – měněnej rětěz 3×),tak to tak divně chrousta a cvachta na prevodnicich, kamos rikal ze si to musi sednout,ale po ca 150 km to dela porad, nemuze to byt tim ze sem minuly retez nechal moc vytahat a tim se vymackaly zuby na klikach ??? Díky Marty

0 0
    • Daf  

Obavam se ze to tim byt muze, ale pokud retez nepreskakuje tak si to casem sedne.

0 0
    • Lance  

a dela ti to jen kdyz jedes ve vode nebo i na suchu?

0 0
    • MartinXC  

A co otřepy na zubech převodníků ? Ty by to způsobovat mohly.

0 0
    • BestSkier  

Takže jako staci pilnikem zarovnat zuby? Se bojim abych to nwjak neprehnal…

0 0
      • juli  

Kdyz to se zarovnavanim prezenes, tak si poridis misto retezu remen :) Ale ted vazne, jehlovym pilnike lehce obrousis otrep z vnejsi a vnitrni strany zubu. Tam bys moc skody nadelat nemel a melo by to zacit fungovat.

0 0
        • MartinXC  

Nejen takhle – podívej se i na boky zubů, otřep se tam dělá taky.

0 0
          • kovar  

jo,jo, ačkoli u středního LX, XT je pro zfunkčnění u mě bylo postatnější to zabroušení shora, z boku u mě u LX a XT zatím brousit nebylo třeba (nebylo co), u Suntour na druhou stranu zas velenutné:-)

0 0
            • MartinXC  

Já po 6000km na FSA plackách zjiš?uju, že ten vršek si zabrušují provozem samy, ale na bocích to dělá paseku víc (hlavně při řazení se to chytá nýtů řetězu). Takže co výrobce (rozumějme materiál placky a geometrie zubu a způsob zpracování) to jiné opotřebovávání.

0 0
    • mosquito  

po 25tis sem nic nebrousil a STX funguje dobre, ikdyz stav na oko uz je bidny, z boku brousit nejde pac ma spoustu zahybu a prolisu a ta spicka se asi drbe sama

0 0
    • BestSkier  

Diky za rady… zejtra na to vlitnu s pilnikem

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.