• Meesha

    Mate s ni nekdo nejaky zkusenosti? Dik

    0 0
    • PT  

      Ahoj.Ja mam tu nejlevnejsi Transfer.Jsem docela spokojeny,protoze za nizkou cenu docela hezka helma.Ta Atmos je nekde kolem dvou tisic,ne?Mne se stalo,ze jsem ulomil utahovaci mechanismus,je tam takovy nic moc,ale i tak to jeste funguje,takze na to pozor,je-li to stejne:jinak myslim,ze ta Atmos je moc pekna a cenove ok,takze mit prachy,tak ji mam.Jezdim ted tady v 35stupnich a hnusnem vlhku a da se to s ni navic v cerne barve vydrzet,takze vetrani nebude spatne.Nic vic nevim:)

      0 0
      • Meesha  

        Cenove moc ok neni – MOC je tusim 4500 Proto se ptam jestli ji nekdo nema, jaka je. :-)

        0 0
        • PT  

          Jo,zrovna jsem chtel napsat,ze jsem se spletl.Tak opravuji a za helmu bych tolik nedal:)

          0 0
    • igor  

      ja som si ju chcel tiez kupit, ale nesadla mi a asi by som ju ani nekupil, lebo sa mi nepacilo vypracovanie tej helmy. Tie kusky karbonu vyzerali ako by som si ich tam sam vlepoval epoxidom. Zobral som radsej Pneumo.

      0 0
    • Hnoj  

      Hmm dát za helmu skoro bůra je kravina… Stejně jí někde rozbiješ a budeš nas****, za helmu je OK dát tak dva litry, páč helma za tyhle prachy tě zachrání, bude pěkná a větrat bude taky dobře…

      0 0
    • Pinocio  

      jednak se mi Gira moc nelíbí, a taky za ty prachy bych možná koupil dvě horší:))).....šel bych spíš do nějaké Met.

      0 0
      • Lister  

        Teď jde o to jestli budou objektivně horší :-)

        Jinak ale můžu říct, že jsem si myslel, že mi vyšší Gira s upínáním Roc Lock 4 nesedí. Až jeden znalý prodavač mě vyvedl z omylu. Zkoušel jsem totiž Animas a nesedla mi, jenže tenhle týpek mi teprve ukázal kolik různých nastavení tenhle sytém má a to si prostě na hlavu musí naštelovat každý. Kvuli ceně jsem ale nakonec zamířil jinam, ale pokud bych chtěl dát za helmu kolem 3 tis tak bych ji asi koupil :-). Atmos má stejný systém tak si nechte ukázat co všechno umí.

        0 0
    • grizzly  

      spousta znamych vozi E2. me nesedi, ale je to moc pekna helma.

      ja jsem nedavno zlomil svou oblibenou bell aquila. jedina helma co sedela me je bell sweep.

      tudiz moje rada je – bez si ji nekam zkusit a pokud ti bude sedet a bude se ti libit tak si ji kup. poku d ne porozhlidni se jinde.

      (typickej consulting :-) )

      0 0
    • Eila  

      mam pneumo a chrochtam, ale pujdu do atmosu pac se mi mnohem lip libi, tak pak napisu:-) jo jinak s nakupem pospichej, uz mi lecke rekli ze letos nejsou a nebudou

      0 0
      • Meesha  

        proto se ptam – v Pze poslednich par kousku. V polovine zari maj bejt 2006, ale obrazky zatim zadny, tak nevim jestli mam cekat nebo ne. Atmos „hlubsi“ nez Pneumo – takovej kulich :-)

        0 0
        • Eila  

          njn ja taky cekala do posledni chvile treba na slevy a ono prd:-( oni ani nejsou, jsem chtela maly fassa bartolo a mam smulu, snad ho sezenu

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.