• slayer

    Nokian Boazobeana X 2.10, NBX 2.1 nebo Tioga Factory EXTREME 2.10 nebo snad něco úplně jinýho v týhle šířce? Máte s nima někdo zkušenosti? Hlavně jestli podržej, valivej odpor a jak tluměj? (chci je na HT)

    0 0
    • Lišák  

      Nic z toho sem sice nikdy nejel, ale nsk sem se byl projet a dost katastrofa-všecky polňačky a lesní cesty jsou pod slabou vrstvičkou sněhu jak sklinka :-( Jednou sem to položil. Z5 sem jel po silnici… Na toto by byly jedině pláště s hřebíkama, ale ty se zas odrovnají při přesunech po asfaltu…

      0 0
    • Žanek  

      Pláště na zimu vůbec neřeším když to umíš tak se dá na sněhu jezdit i na sjetejch semislickách a na ledu ti stejně nic nepomůže. Leda pláš? s hřebíkama, ale to se už tady probíralo (nebo to bylo staré BF??)Duležitý je menší tlak, plynulé šlapání s vyšší kadencí a hlavně v zatáčce našahat na přední brzdu :o))A jestli chceš pláš? kterej dobře tlumí a podrží tě za všech oklolností tak můj favorit je klasickej Z max. Ale ten valivej odpor je vyšší…

      0 0
      • vinca  

        Jo ja jezdim Z max 2,1 , na zimakoj je mam trochu podhusteny, na letnim celkem natvrdo, nemuzu si na ne stezovat, ale kromne nich jsem jezdil jen ZED, a ty byly jen o trochu horsi. Kazdopadne doporucuju, dneska 3 hod na kole v Jizerkach, cersvej snih, jen jednou to trochu podjelo ( vyjeta kolej).

        0 0
      • mirabike  

        no moc nesouhlasim, jezdil sem dřív Hutch… Aligator a taky Chameleon… fšude kromě sněhu byly OK, na sněhu zoufale nevedly – proste zatočíš a nahubu..!! Myslím, že jakýkoliv špuntíky dobrý, teď mám Schalbe jimmy a Big Jim a sou supr, a když roztaje sou dobrý i v bahně… navíc lehký a běžej taky dobře.

        0 0
      • MartinXC  

        Mam na snehu zkusenost se zimakem, kde mam na zimu hruby vzorek vpredu + vzadu a s letnakem, kde jsem nechal Pythony vzadu a vpredu Mosquita (kostky). Pocit v zaberu i pri brzdeni jsem mel zhruba stejny. Dulezite je to, co mas obute vpredu. Doporucuju spunty nebo kostky s vyskou nad 4mm.

        0 0
      • ivovi  

        Zimaka nemam, ani nekupuju specialni plaste na zimu, „traktory“ vozim celej rok. Vpredu Michelin Wildgripper Xfront 2.1, vzadu ted mam WTB Velociraptor 2.1, ty muzu doporucit, na letosnich dvou vyjizdkach na snehu se fakt osvedcily. Souhlas s Zankem, dulezita je na snehu technika a na lede krome hrebu nepomuze nic.

        0 0
      • slayer  

        Tím na teď jsem myslel spíš nějaký pláště od podzimu do jara.

        0 0
        • Otto  

          Tak jsem byl v sobotu zkoušet svůj nový, první Ričí Z-Max 2.1 (v zadu) a spokojenost maximální. Vyjel jsem ty samé kopce na uježděném sněhu, co na suchu. Řekl bych že je na toto počasí + jaro a podzim docela dobrý. Ve předu mám Kendu K-837, vzorek dobrý, ale zbytečně tvrdá směs.

          0 0
    • Jenda  

      jezdim ted tu tiogu factory ale v 1.9 a nemuzu si stezovat, celkem uhanej a pritom jsou to dobry bagry. Ale v prostupnosti terenem na velociraptor ma fakt malo co:-)

      0 0
    • lubos  

      Neznam zadne ze spominanych. Jedine mam zatim zkusenost, ze Continental Explorer/Escape do zimy nejsou dobry pac ta guma tvrdne a pak vubec nedrzi. Naopak IRC Mythosi netuhnou, a tim jsou mnohem lepsi. Dulezite je ale podhustit.

      0 0
    •  

      Kočička! Haf!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.