• karel

    Kolik lejete oleje do RS Judy SL (2001). Nezměřil jsem to při vypouštění a v manuálu je asi chyba, protože když jsme do pravé nohy nalil 130 ml, tak mi hladina oleje dosahovala po horní okraj. Dík

    0 0
    • Paja  

      Zkus se mrknou na srtanky RS, jestli ten tvuj manual neni spatne, maji tam bud owners manualy (ktery dostanes k vidlici) nebo i technical guide (nebo nejak podobne) ktery jsou podrobnejsi a tam by to melo byt spravne, ja do Judy XC 2000 liju tech 130ml do kazde nohy.

      0 0
    • TinkTink  

      Nekde mas chybu – 130 ml se do toho v klidu vejde – mas tam tu plastovou mrchu pod pruzinou (takova cerna) vrazenou spravne?

      0 0
    • Vision  

      pokud se ti chce utrácet za rock shox olej tak si ho kup ale pokud jsi normálně myslící tak normální tlumcak Shell tam vozím no problém už tři roky mám Judy SL 2000 a dá se namíCHat jakou chceš hustotu si koupíš 5 a 15 W a v jakým poměru to namícháš tak to máš stojí 300kč 0,5 litru

      0 0
      • pali  

        jazdim rs judy rs 01– v manualy stiahnutom este z povodnych stranok rs je dana hodnota pre pravu nohu – 130 ml, a pre lavu nohu 50 ml.teraz som tam nalial hydraulicky olej.tych 130 ml ti tam vojde v pohode.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.