• Jenda

    Dneska jsem zazil prijemny prekvapeni – asi tri mesice jsem mel u Zitnyho objednanou mekkou pruzinu do RS Judy SL (2004). Mnohokrat jsem tam volal jak se veci maji. Asi po mesici volani jsem zacal komunikovat s prijemnou damou (slecnou?:-) ktera mi slibila, ze jakmile pruzina dorazi, hned mi da vedet. Vzdycky to bylo pristi tyden nam ma prijit kontejner z Taiwanu a snad v nem uz ty nahradni pruziny budou. No pak skoro dva mesice ticho po pesine, tak jsem si rikal zase mlzi a vyprdli se na to ale co, aspon je do toho telefonu prijemna a tvari se desne zucastnene:-) No a ted jsem dostal mail, ze pruzina fakt prisla. Akorat ze jsme ted v USA takze tady jsem ji sehnal behem 3 dni:-) Ale stejne si u me Zitnej splhnul a docela me i presvedcil, ze opravdu asi nebyla chyba jen na jejich strane, ale spis na strane RS (snad jen par pruzin by mohli mit skladm, ale to uz je zase na jinou debatu:-) Takze kdybyste nekdo tuhle pruzinu pro svoji pritekyni nebo manzelku (proste nekoho lehkyho – je to do 63 kg) shanel, tak by ji meli mit.

    0 0
    • Smazaný účet  

      No teta Kateřina by řekla asi toto: „Jedna vlaštovka jaro nedělá“. :o)

      0 0
      • wroum  

        jj. na futra do vidle cekam uz mesic. pristi tyden, pristi tyd.....

        0 0
        • Jenda  

          ale uznej ze sance ze se aspon nekdy dockas se zvetsila:-)

          0 0
          • wroum  

            ja sem v klidu, objednal sem je s predstihem. az je jednou budu potrebovat, tak uz je mozna budu mit :-)))

            0 0
            • TinkTink  

              …mozna…

              Doufam ze Zitny prijde o tendle dovoz a minimalne Avidu a Sramu se ujme nekdo jiny…

              0 0
              • honzarb  

                Zitnak je spatnej…

                0 0
              • marapara  

                Taky v to doufám, že o to přijde. Mám objednané tvrdší pružiny do Duka XC U-Turn. On je má skladem měsíc, ale není schopný říct cenu. Prostě je to JARYN.

                0 0
                • kurýr na bajku  

                  Naopak. ŽITNÝ právě nejvíc získal svým zastoupením SRAMu, kterej skoupil jak AVID, tak RS, tak i TRUVATIV a tím se mu teprva otvřely dveře k pořádnýmu byznysu. Vim jistě, že mu to nikdo nevykouří, ale každopádně je to s nima děs, i když samozřejmě nevim kde je chyba.

                  0 0
                • vlk  

                  jakou tvrdost má na skladě.A pak napiš co tě to přišlo.Dík

                  0 0
        • Dinoxus  

          Tak na futra do Psyla jsem čekal tak dlouho až už jsem je nepotřeboval (přes opotřebovaný futra se při jedný šílený vyjížďce dostal bordel a odrovnal nohy) – uznávám že to byla moje chyba, ale když člověk holt chce v létě jezdit . Dokud měl zastoupení Vaněk tak jsem všechny díly dostal prakticky ihned. A reklamace nábojů od Sramu to už je na román.

          0 0
          • Pekáček  

            Povídej, co se ti stalo s nábojema? Ořech?

            0 0
            • Dinoxus  

              Přesně tak ořech. Asi tak po měsíci provozu. Kámoš měl stejnej problém. Ty reklamace se vyřizujou (spíš teda už ne) už rok a půl. A to co si Žitný vymejšlí to už není ani vtipný.

              0 0
              • Pekáček  

                Rok a půl a nevrátili ti peníze? To by mě zajímalo co si Žitný vymejšlí za vtipy. Napiš, chceš-li. Mě nakrkl reklamací křivého šaltru Sram 7.0, zjistil jsem to doma. Že prej to na funkci nebude mít vliv. Vodítka nebyly rovnoběžný s podélnou osou kola. Pak s ním hodil brácha řeč na závodě v Českým ráji že to od něj nebylo moc hezký. Já to tenkrát vyřešil výměnou za jiný (Sram 5.0 2003, tehdá novinka. Prodejce nakonec souhlasil.) co chodí doteď.

                0 0
                • Dinoxus  

                  Já to řeším přes kamaráda co má krám takže nábu jsem dostal novou od něj. Reklamaci si užívá on. Doklad o zakoupení náby tam třeba posílal už asi čtyřikrát. Člověk by nevěřil kolikrát ho zvládnou ztratit.

                  0 0
          • Pá-dlista1  

            Jako ten bordel z vidlice ven? Na moji vidlici je proti tomu tesneni.

            0 0
      • pegal  

        To zase jeden muj ucitel mi rekl, kdyz jsem chodil jeste do skoly a ze stavebni mechaniky jsem tam mel znamky 5, 5, 1, ze „Jedna vlastovka Vas nezachrani“ .. pacholek jeden, nakonec me prolizt nechal .. :)

        0 0
    • JJ  

      Po tom co jsem Zitnyho pomluvil v recenzich se mu musim malicko omluvit. Teda hlavne jmenovite servisnimu technikovi RockShoxu panu Kovarovi. Reklamaci vidle Pilot vyridil na pockani v pul desaty vecer opravou u nej doma(ma tam dilnu, kde ty vidle servisuje) a to po odpoledni telefonicke domluve! Co se tyce tech nedostatkovych nahradnich dilu, tak Sram pry chce, aby se objednavaly uz na podzim na celou sezonu dopredu (kdoi muze vedet co se bude ve vidlich srat?)a dodavky navic posilaji nekompletni.

      0 0
      • Jenda  

        sere se vsechno ve vsech ne?:-), ale jestli je pravda ze mu ty Jarinove tajwansky nejsou schopny dat do kontejneru ani to co si objedna tak za to asi opravdu nemuze:-(

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.