• cubas

    Potrebuju koupit nove desticky do hydraulick sh 525 (deore). Na cykloprofi maji nabidku dohohle typu jak od Fastop tak Goldfren. Mate nejaky zkusenosti s vyse uvedenyma? Ktere byste preferovali? Jedna se mi spise o brzdny ucinek nez o vydrz.

    0 0
    • chemik  

      to by mne take zajimalo, resim stejny problem.

      0 0
    • TinkTink  

      No ja uz pres den cekam, kdy nekdo napise, ze jezdi FastStopy…ja je jezdil a nechci byt prvni, kdo o nich tady prohlasi, ze to jsou shity…Cykloprofi vehemente prohlasuje, ze chyba je urcite na me strane a ze ty desky sou uchvatny…no tak ja tu furt cekam a cekam az se nekdo ozve, komu brzdi dobre (ja to mel na Avidovi…a originaly byly teda mnohem lepsi…)

      0 0
      • cubas  

        a jaka by byla dalsi alternativa do tech 525?

        0 0
        • TinkTink  

          KoolStopy…Jagwire – ja premyslim prave tedka nad tema Jagwire…stoji neco malo pres 400 myslim…desky v 515 moc teda nebrzdi :)

          0 0
      • BB  

        mám takový dojem, že ty Faststopy se dělají dokonce u nás, někde v Ústí nad Orlicí i když je tam Made in Taiwan. Mám je na XTR 03 a jsem velmi spokojenej s brzdným účinkem. V porovnání s původními deskami Sh brzdí minimálně stejně, dojem je, že o trochu lépe. Zatím nemohu posoudit trvanlivost. Původní destičky šly dolu strašně rychle, asi moc brzdím.

        0 0
    • K2  

      Jestli ti to pomůže, tak mám GoldFreny vpředu na svém druhém biku (Yamaha) a v porovnání s těma co tam byly před tím brzdí stejně nebo lépe.

      0 0
    • 100kg  

      Pro nasi vahovou kategorii doporucuji jednoznacne koupit kovove desky -Sintered Metallic! Mel jsem orig. Hayes Semi Metallic. Pri snaze zabrzdit (poradny sklon dolu, asfalt, 70km/h) začaly horet (smrad, dym, fialovy kotouc). V takto extremnich podminkach Semi Metallic material prestane uprostred brzdeni brzdit a stane se kluzkym – to je ale prekvapeni. Potom se take zbytek oblozeni rozpadne behem 100km. Koupil jsem Sintered Metallic GOLDFREN. Brzdi znatelne lepe a snad i vydrzi. Zatim jsem nenasel odvahu otestovat je pri stejnem zatizeni, jako predchozi. Povrch desek je po 600km dost orvany nepravidelnymi dirami a ryhami. Nevim jestli je to opotrebenym kotoucem nebo spatnym materialem. Mam jeste orig. Avid Sintered Metallic (ale pouze 70 kg jezdec) a ty vydrzely 7000km a maji zbytek povrchu hladky skoro po cele plose. U Goldfrenu odchazi kotouc stejne rychle jako desky, takze budu s dalsima deskama muset menit i kotouce, na coz me upozornila uz priprodeji pani z Cykloprofi. Vzhledem k rozdilu ceny orig. Hayes a Godfren zbyde i na nove kotouce.

      0 0
    •  

      Džez nade vše!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.