vidla SR Suntour - Merida Matts 5000

11 nepřečtených
  • mates001

    Zdar, pls o nazor. Mam Meridu Matts Sport 500 so seriovou vidlou SR Suntour. Vsimol som si po umyti (mam najazdenych cca 170km) ze je jedna noha vidle (teda teleskop) co ma zlatistu farbu v spodnej tretine akoby osuchana. Teda ten zlatisty odtien ma akoby osuchany a je svetlejsi – do ocelova a najma z vonkajsej strany. Druha noha to nema. Je to normal? Ma vidla skrizene nohy alebo co? Dufam ze nie;) dik m

    0 0
    • Pekáček  

      To je normální, časem to sleze i z druhé nohy, ony jsou totiž lakované aby to vypadalo jako „zlatý elox“ na dražších vidlích. Nechápu proč to tak odbejvaj, dřív používali kvalitní tvrdochrom.

      0 0
    • Pebe  

      Po cca 5 tis. to vypadá takhle http://pebe.wz.cz/kolo/05.jpg

      0 0
      • mates001  

        2PeBe: to si natrel svetle zlutou?;);) Ozaj trochu OT: ako umyvate tu matnu bielu farbu z biku. Mne odtial nejde dole ziadna spina. Drzi sa tam. Ci je to olej, alebo spina alebo odtlacky prstov… neda sa to umyt. dik

        0 0
        • Pebe  

          Bohužel nenatřel svěltou, setřela se ta tmavá :-)) Z bile matne to jde opravdu špatně. Já to řeším koš?átkem a vodou a co zůstane suchym hadrem. A když něco zůstane i tak, tak to tam asi patří :-))

          0 0
          • mates001  

            Inak ja som raz prisiel na toto: bike bol dlho v aute v kufri, prazilo slnko, bike sa uplne rozohrial a nahodou som sa chytil mastneho flaku na bielej farbe na rame (ten flak som predtym nevedel umyt) a isiel dole prstom. Bez saponatu. Asi to treba vyhriat;) Ozaj vidla: tam kde sa nastavuje tuhost – ta noha – tam mi obcas nieco klepe pri pruzeni. Ked potocim regulacnou matkou, klepot sa strati… Mas to aj ty?

            0 0
            • Pebe  

              Nemám, protože mě to nepruží :-)))) Ale asi to bude pružina o vnitřní nohu, zkus jí něčim obalit.

              0 0
    • micro  

      To je u SR normalni, u XCP 75 LO to slezlo za mesic, u Dura za tejden (cerna barva) a u Manitou to prej leze taky (nitridace) … Fakt nevim proc to delaj, staci Hardchrome , na RST uz drzi rok a pul !!!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.