kotouč - zavzdušnění nebo kontaminované destičky?

8 nepřečtených
  • Cllaude

    Ahoj, tak jsem (predevsim na zaklade rad z bike-fora :)) nakonec opustil sve milovane rafkove magury a koupil si kotouče – Magura Louise 2004. Montáž no problema, žádný škrtání , pohoda. První kilometry -to me neprekvapilo- nic moc. Pak se predni zajela a brzdeni dostalo novej rozmer, účinná jako prase, zadní se taky zlepsila, ale nebylo to ono. a pak najednou zadni skoro nebrzdi. Tak nevim jsetli je to zavzdusneny nebo jestli jsem nekde nezaspinil kotouc a desky. Krok paky je relaticne kratkej a doraz u zadni neni tak tvrdej jako u predni. Co s tim?

    diky Cllaude

    0 0
    • fousac  

      jen teorie a bohapuste domnenky..

      add doraz: zadni brzda ma o dost delsi hadici a myslim, ze se u ni znatelne projevi „pruznost“ … zadni kolo a brzda schytava nasobne vic veskeryho bordelu nez predni.. to muze taky mit vliv.. zkus vycistit..

      0 0
    • TinkTink  

      Hele…jak najednou? – jako pri dlouhym sjezdu nebo nic a najednou to nebrzdi?

      Jestli pri dlouhym sjezdu, tak je mozny ze jsi upekl desky…a jestli najednou, tak jsi to zaspinil :)…

      Zavzdusneny – to asi nemas podle toho co pises…

      0 0
      • Cllaude  

        najednou – vecer (po vyjizdce dobry) a dasli den uz nic moc – myslim ze to asi bude spinavy. Podle toho co jsem tady cet to je klasicka zacatecticka chyba lidi co si poridej kotouce :). Dnes to jeste poradne prozenu a uvidim co to udela. C

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.