• malko

    Nevite někdo kde se dá v Brně pořídit Camelbágl za nějakou rozumnou cenu ? Chtěl bych, aby se do toho vlezly aspon 3 litry. Díval jsem se v Hudy Sportu na Veveří, a vycházelo to tam tak kolem 1900,– až 2000,–. Jinak jsem se ještě díval na samostatný batohy, který vycházeli tak kolem 900,– plus ten vak do toho, tak prej dalsich 500,–. Takze se ptam jestli se to vyplati kupovat zvlast. Podle toho co jsem ja videl, tak asi jo. Popřípadě poraďte kde to koupit…a co radši nekupovat (špatný zkušenosti). Dik

    0 0
    • Keli  

      zkus HobbySport na Veveri ;-)

      0 0
      • malko  

        Tam sem ani radsi nebyl, pac sem si rikal, ze sou na tom s cenama podbne. Ale ted sem se dival na bikestore a ceny tam vypadaji tak polovicni. Tak mozna tam :-)

        0 0
    • Roman  

      Byls u Šírera na Vídeňské? Kejmly tam mají, ale nevím za kolik peněz…

      0 0
      • malko  

        Mrknu tam. Jinak sem se byl osobne mrknout v bikezone, tam maji ty hydrapaky. Ceny ne zas tak spatny, ale model kterej by me vyhovoval byl taky tak kolem 1700,–. A to se me nejak nepozdavalo to plneni. Ten vak se musel tak nejak divne vysoukat z toho batohu…takova trochu divna manipunace. Navic nekteri tady psali, ze ten naustek u hydrapaku neni uplne nejlepsi. Tak nevim jestli nakonec nekoupim neco podobnyho co meli v tom HudySportu. Tam se to plnilo pres takovej sroubovaci uzaver, a jeste byla vevnitr jakasi stribrna izolacni folie. No ale to uz stalo ty 2kkc.

        0 0
    • malko  

      Tak jsem to nakonec koupil v tom HobbySportu :-) Stal me sice bez desetikacky 2kkc – a je to Camelbak – M.U.L.E . Oproti tem hydrapakům vypadá líp provedenej – má vystužený záda ( takovýto jak to zároveň odvětrává )objem 3 litry, podle me se i bude s tim vakem lip manipulovat – velkej kruhovej uzávěr, přes kterej se dá prostrčit ruka, aby to šlo nějak rozumě vyčistit. Jinak ten vak je ve zvláštní části batohu a do druhé části se tak dá něco narvat – nějaká ta větrovka se tam vleze.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.