• default

    Cauky…

    Vsiml jsem si, ze se mi zacina poroucet rafek kamsi po hnede… :-(

    http://www.bike-forum.cz/forum/foto.php?…

    Tehle prasklinek je tak cca sest a nektery jsou mensi. Nemam moc dobry pocit, kdyz na tom jedu, abych pravdu rekl a zacinam hledat nejakou nahradu. Nema nekdo nejakej dobrej tip na XC? Je mi jasny, ze jde o kompromis mezi vahou a pevnosti… ;-) Ale pri me vaze 85kg bych asi snesl par gramu na rafku navic. Jinak, nejsem zrovna estet, ale ten rafek by mel bejt diskovej a bilej.

    Thnxx… :-)

    0 0
    • stréc od piva  

      www.mavic.wz.cz

      něco pdoobného

      0 0
    • hydrant  

      Ráfek jde samozřejmě do řiti, ale strach jet na tom bych neměl. Že by se pod tebou rozpadlo kolo, to jistě ne. Na starých galuskových ráfkách Favorit jsem měl tyhle pavoučky – ono tak pak praská i napříč – u poloviny děr ráfku, ale protože se tu nový ráfek nedal sehnat, tak se častěji a problémověji centrovalo a jezdilo se dál. O výměnu si to však samozřejmě říká.

      0 0
      • hydrant  

        a to ty ráfky neměly žádnou vložku – kalíšek – byly to holý díry

        0 0
    • rb  

      Tak tohle mi před par rokama udělal M 517,čekal bych,že už na tom zapracovali a nestava se to,ale jak vidím tak ne…

      0 0
    • biker007  

      okamzite do popelnice.. podemnou se jiz jeden mavic 517 rozpadl(po 3 mesicich jezdeni..) a let pres predni kolo v 35–40 kmh jiz opakovat nehodlam.. sice to byly praskliny na druhe stene rafku(ta co je u duse, niple se ji ani nedotykaji..) ale stejne.. proto asi z duvodu praskani na ruznych mistech je nastupce 517ky 717ka o cca 30g tezsi.. ale nezkousel sem ji, sel sem do 221 a po cca 10 mesicich spokojenost..

      0 0
      • rb  

        No,ja mam třetí rok 618 a taky super.(až na tu cenu)

        0 0
      • McBlacky  

        jezdil jsem 221 a ted mám 717, dostávaj a nepraskaj, ale rozcentrovávaj se oba (mám 72kg). tato že nepraskaj je možná měkčím výpletem :)

        0 0
        • Vašur  

          Si taky myslim, že to musí být přetaženým výpletem. když řáfek dostává rány, tak se přece od niplí uvolňuje. Já mám 95 kilo a 317ky dostávaji dost, ale tohle se mi nestalo. Tisíce spokojených kilometrů.

          0 0
          • hanz  

            no nevím…tu a tam takle prdne aj cmax a ten je vypletenej mašinou ve výrobě takže o přepnutí to asi nebude. Že takle praskaj bezdušový mavicy mě moc nepřekvapuje, když se člověk zamyslí jak tam ty dráty držej tak je to dost logické…doufám tedy že se mi to vyhne.

            0 0
    • default  

      Diky moc vsem za reakce… Premyslim o XC 717 DISC, akorate me se.., ze se delaj jenom stribrny a cerny… :-( Moc se mi to nechce strikat na bilo. Navic by to asi chtelo vypalovanou barvu!

      0 0
    • default  

      Tak se s Vami musim podelit o shaneni jineho rafku, jelikoz se situace vystupnovala malou nehodou, ktera mela za nasledek rostipani rafku – resp. vytrzeni dvou dratu. Problem byl sehnat 26" rafek pro disc, ale s 28 dirama… Ze zacatku jsem chtel bily, ale pak jsem slevil i z pozadavku na barvu. Zkousel jsem Mavic, Alex, DT, Remex, atd a furt nic. Jedine co jsem nasel byly rafky pro vecka. Mno a pak jsem nasel Sencros www.syncros.com/rims.htm DS23 a bylo to… ;-) Prodavaj to URL: http://www.engrambikes.cz Takze info pro vsechny co rozstipnou Crosslinky od Mavicu… :-) Treba se to nekomu bude hodit!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.