Kalhoty z Penny - jen pro slony!

3 nepřečtené
  • sachil

    Tak jsem se vydal dnes v osum ráno do Pennymarketu pro ty nástřeláky. Zkusit se to tam nedá, tak jsem vzal velikost M. No a když jsem do toho doma vlezl, zjistil jsem, že bych se do toho vešel dvakrát – no tak jsem se tam vrátil v jedenáct a vyměnil je za velikost S, která mi naštěstí padne dobře – a to nejsem žádnej střízlík, mám při 177cm víc jak 80 kilo. Jejich S odpovídá tak normálně tak L. Pokud jste tudíž urostlí chlapi, berte S (na Proseku v jedenáct dopoledne poslední jedny S v modré barvě!) Pro hubeňoury bohužel nic. Ale jsou na pohled i na prdel kvalitní, srovnatelný s těma co v krámech vidíte za 600 – 1000 Kč. Jinak i ty další věci na kola co tam mají se nezdaj shitový, vypadá to všecko OK – hlavně ty rukavice a ten solární bezdátovej cyklokompjůtr, škoda že už jsem na něj neměl.

    0 0
    • Lada1  

      ja kdyz prisel ca 1 hod po oteviracce (v Ostrave) tak tam meli nejake velke XXL, pak nejake ty kratasove, a elastaky meli jenom v S. Tak jsem je vzal a rikal si , ze budou pro manzelku, no mozna si je teda necham ja :-)

      0 0
    • Medi  

      elka jsem už vrátil M nebyly no stejně by mně byly asi taky velké, mám 172 / 72, ale vypadaly slušně. Ty rukavice jsem vzal dvoje jedny daruji tchýni a druhé si možná nechám.Kvalita se vám zdá OK? Já jsem to moc neštudoval no a nekup to za kilo. Láká mě ten opancéřovaný zámek ( jako do sklepa samozřejmě ).

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.