• kralovek

    Znate nekdo program Carto Exploreur 3? http://www.bayo.com/…toexploreur/ (sorry, ale zase jenom francouzsky)

    Je to program ve verzi pro PC i pro PDA, ktery umoznuje zobrazit turistickou topo mapu Francie a pritom spolupracovat s pripojenym GPS prez NMEA protokol. Program se prodava na 2 CD. Na jednom je program samotny a na druhem je vzdy mapa urcite casti Francie. Ty mapy existuji ve formatu 1:25000 a 1:100000.

    Celkem je tech mapovych CD (1:25000) 179 a kazde stoji kolem 40€ … jo jo drahy jako prase. Ta mapa je absolutne presne ta sama, ktera se prodava jako serie tistenych turistickych map 1:25000. Kazde CD pokryva plochu asi … 7 (muj odhad) map tistenych. Pritom kazda tistena mapa stiti kolem 10€ … jo jo jeste drazsi nez to prase.

    Nevim jak moc tuto seriri tech francouzskych tistenych map znate, ale ja myslim ze je naprosto genialni … co se do presnosti a podrobnosti tyce. Samozrejme ze jsou vcetne turistickeho znaceni.

    Vcera jsem si koupil verzi 06 Alpes-Maritimes SUD.

    Mapy nejsou nijak bezpecnostne kodovane jako tak treba Garmin jt. Kdybyste sem nekdo jeli na dovcu nebo na vylet … tak jsem ochotny ji poskytnout (prepalit) … a to tak ze vymenou za jinou oblast.

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse