RST Gila SL olejová uzamykatelná (80 mm)

11 nepřečtených
  • Vymi

    muzete to trochu rozvest… neni zde jeste prispevek… zajima asi vse ale kupovat zatim nehodlam jen se ptam… diky moc opravdu aspon zminku… :-)

    0 0
    • Luka  

      Wow, jeste nekdo kdo o tom vubec premejsli??? Ja RST zahodila po mesici jezdeni. Nebyla to tadle, ale kdyz vidli, tak poradnou… vyhozeny prachy muj nazor, nemam rada RST.

      0 0
    • Jogador  

      Já měl,teda pořád ještě někde mám RST Gila AET, byla to vzduchovka, bez luck outu, ted mam na skarebovi lock out a myslim, že zrovna olejovej, ale jelikož tam mám málo oleje, a jsem línej si dojít koupit novej,tak mi lock out moc nefakčí ( berte to s rezervou:)) Ale RSt, pokud se o ní staráš, mažeš, nerasíš ji skokem, jízdou a ani jinými podlostmi,tak ti vydrží, aspon chvilku:)

      0 0
    • McBlacky  

      politika RST pro 2005 je pro mě trochu záhadou. Vyrábí defaultně super shity vidle, ale na některý modely lze dokoupit patrony: lock olejový, tlumení olej, vzduch patrona, travel oil/coil patrona. A to jako náhradu za vnitřnosti do jedný nohy. Mi není jasný jak vidli naladěnou určitým stylem z výroby rozhodí transplantace komplet 50% tlumení/pružení, ale asi to maj soudruzi tak univerzální že je to jedno a nebo je to podle rčení z bláta do louže :) než jakákoli pseudo xc/mtb vidle od RST je lepší pořídit lowend od rs nebo manitou…

      0 0
    • Vymi  

      diky vsem tohle mi staci… :-)))) jen me zajimal opravdu nazor kupovat ji nebudu. Prave chci koupit od SR DURO E na te se aspon vyradim…

      0 0
    • Belial  

      Nevim jak zminena Gila, ale pred 6 roky jsem si koupil RST 281 a zdárně na ní najezdil asi 15000 km. Potom jsem vyhodil kolo, ne kvuli vidlici. Jezdil jsem převážně ve středně těžkém terénů, žádné dramatické skoky a sjezdy.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Tu jsem mel taky, pak otec a predloni mu ji zdarne ukradli, ale do te doby chodila porad stejne… by se hodilo rict dobre, ale to fakt rict nemuzu :)

        0 0
    • CZiko  

      no já myslím, že tenhle obrázek mluví za vše:))) http://www.pinkbike.com/modules/photo/?…

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Se mi stalo taky, ale s Omega TL. Stacilo fakt hodne malo :(

        0 0
      • Belial  

        Pokud to je opravdu Gila pak nechápu proč si ten borec dal na takové kolo. Myslím, že není určená pro tyto účely a dotyčný se nemá čemu divit. Je to jako bych si koupil kolo v Hypernově (to je určené jen pro přepravu do zmiňovaného obchodu a zpět :-) za 2500,– a divil se že nevydrželo závody ve sjezdu, kde jsem jenom 3× skočil a to jsem si fakt dával bacha :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.