Biky nebo silnice v USA,kde nejhezčí příroda?

20 nepřečtených
  • PT

    Doufám, že pokud se vše povede,budu moct odjet natrvalo do USA, a protože bych mohl mít na výběr, chci někam,kde je nádherná příroda a hlavně cyklistický ráj.Tak mi poraďte, kde je to ideální i z hlediska podobného klimatu jako u nás.Jak je na tom třeba i Aljaška? Tam už bude docela kosa,ne?

    0 0
    • Vrci  

      No tak na Aljašce je kosa, když tam přijedeš, ale za dva měsíce se aklimatizuješ. Obdobný to bylo po návratu, všichni na podzim chodili v bundách a já v krátkým triku. Na Aljašce jsem byl červen – září.

      Na MTB by to mohlo supr, ale na silničku ani náhodou.

      0 0
      • PT  

        No tak bych přesedlal na bika,ale to jen tak na ty letni mesice a pak je tam asi dost snehu,ne? Anebo pak hura na heliskiing:))

        0 0
        • Vrci  

          Sněhu tam bude asi dost, ale já se vracel v září a to nepadla ani vločka. Se silnicema je tam ten problém, že ne všude je asfalt Dalton Highway je jen ujetej písek a podobných je tam spousta. Nejvíc mě třeba dostal Million dollar Bridge. Most ze čtyř částí na třech pilířích. Poslední část spadla do řeky, tak ji tam nechali, přidali pár traverz a Cordova je přístupná pouze trajektem a letadlem, protože silnice zarostla (asfalt tam samozřejmě nebyl).

          Po tom mostě se jezdí – na druhým břehu se pořádaj párty.

          http://www.wildnatureimages.com/…bridge_2.htm

          0 0
    • JohnLee  

      Hawaii…

      0 0
    • jonti  

      juzna kalifornia (LA), mas tam blizko aj riadne kopce (Big Bear), vseobecne je to dost zvrasnene, a je pekne teplo, takze sa da bikovat v pohode cely rok.

      0 0
      • 2-czech  

        pokud chces na silnicku a do tepla tak rozhodne San Diego a mestecka na sever – La Jolla, Carlsbad, Encinitas, tam je to fakt super a taky casto potkas spoustu profiku, hlavne triatletu…jinak bych taky doporucil Monterey v CA, coz je podle me asi nejhezci maly mesto v USA…na bikovi jsem moc nebyl ale znamy je Big Bear u Riverside (LA) a taky se mi libila priroda v Flagstaffu v Arizone.

        0 0
    • náčelník  

      Na MTB Slickrock – Moab, Utah. Četl jsem ve Velu.

      0 0
    • Jumo  

      Zaujimalo by ma preco si sa rozhodol emigrovat do USA? Teda preco vobec emigrovat a preco zrovna do USA?

      0 0
      • PT  

        Protože,pokud si srovnáš plat lékaře 10000–20000kč/měs tady a cca 100000USD ročně tam, k tomu naprosto zdegenerovaný zdravotnický systém a spoustu debilních lidí v něm,tak já mám jasno:)

        0 0
        • Jumo  

          Aha, jasne. Tak drzim palce a nech Ti ten optimizmus vydrzi co najdlhsie :-))))

          0 0
        • Martyss  

          Jenom se bojím, abys nezjistil, že tam jsou debilové taky......btw aby to nebylo stejné jakou s tou „svobodou“ u nich..:-/

          0 0
        • pali  

          Ty si tam asi este nefugoval ,drzim ti palce.

          0 0
    • BH  

      Podle meho je nejlepsi Californie. Je tam uplne vsechno, hory-snih, more ke koupani i pro tulene, tereny pro MTB i silnicku (napr. slavna road podel more s L.A.do S.F. Najdes tam pouste, kde pres zimu trenuji silnicari.Problemu muze byt s volbou mista.Me se velmi libilo S.F. a okoli, je to hodne „evropske“ mesto a ty kopecky kolem!L.A. ma take pekne casti, ale je tam pres leto silene vedro, ovsem kousek od L.A jsou paradni kopce, kde se v zime lyzuje.Je tam i spusta narodnich parku.Vsechny odtatni staty maji od kazdeho neco, ale tady je koncetrovane uplene vsechno Jo Californie, to je raj …, staci si zvyknout na obcasne zemetreseni:

      0 0
      • Jumo  

        Potvrdzujem – do Kalifornie emigrovala za socializmu polovicka mojej rodiny a hovorili ze je to tam super. Ale ja som tam osobne nebol, len fotky som videl.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.