• Kreten

    Mam taky problem. Uvolnil sa mi napinak shaman a vzdy ked spocim alebo daco podobne tak sa pohne. Naspodu som objavil dva sroubi na imbusak.Staci ich dotiahnut?

    0 0
    • Jogador  

      Já bych jich zkusil povolit, a pokud se nic nestane,tak bych je vyndal, zbytečná zátěž:)

      0 0
    • micro  

      ja sem mel rucne vyrabene napinak – po par skockach se mi povolil a plandal pod retezem – povolovala se osa – taxem ho vyhodil.. ja myslel ze kupovany napinaky drzej – – nebo snad ne ?? ad ty srouby – mely by ten napinak drzet v ty poloze – ale nevim jak je to delany

      0 0
      • Kreten  

        no je to shaman, ma ho dost ludi a im to drzi. Ale zda sa mi ze chlapci v servise nemaju nejak silu to dotiahnut.

        0 0
        • wroum  

          ten napinak drzi pod miskou stredovyho slozeni. ta to sama od sebe (pokud je dost utazena) udrzi. nicmene muze se protocit a proto tam je este pojistka – takovej stribrnej dil (tvar jako banan, na zadni strane napinaku, dole) a v nem sou cervici na tenkej (2 mm?) imbus. tim se da zajistit napinak proti protoceni. ty serviky se obcas povolujou a neni tezky je ztratit – check it.

          0 0
          • Kreten  

            no su tam. utiahnut ich?

            0 0
            • wroum  

              jojo, a neboj se je utahnout trochu vic (ty cerviky se zaseknou o ram, cimz branej otaceni napinaku). ale jestli se ti ten napinak protaci moc zlehka, urcite bude lepsi predtim este nechat utahnout pravou misku. obcas to zkontroluj – povolujou se (pomuze locktite nebo treba lak na nehty)

              0 0
              • Kreten  

                uff lava miska. to uz je namna trochu moc. treba pri tom sundavat kluky?ked sa pozreim zospodu bicykla tak vidim dva imbusi

                0 0
                • wroum  

                  ano, pri utahovani misek (to sou ty veci, ktery ti drzej stredovou osu, aby nevypadla) potrebujes sundat kliky. pokud je potreba znacna sila, abys protocil ten napinak, bude stacit utahnout ty imbusy. pokud se protaci ten napinak prilis lehce, bude lepsi, kdyz to vezmes nekam do servisu a oni ti utahnou misky.

                  pro zacatek zkus utahnout ty imbusy – uvidis, treba to bude stacit.

                  0 0
    • Azagthoth  

      aj ja mam Shaman a povoloval sa, dotiahol som tie cicky a nepovoluje :-)

      0 0
      • Kreten  

        k, zajtra idem kupit imbus. vyzera to na 2,5 alebo take daco a poriadne ho dotiahnem

        0 0
    • hanz  

      také zaléží jak ten napínák máš natočenej a jestli máš fulla…protože dost často u fulů když nedáš napínák do polohy aby horní kladka byla uplně navrcholu pily tak jak tě ten full trochu tahá do pedálů a vlastně aj když jen normálně šlapeš tak působíš proti té kladce a prostě se to pootočí a nedotáhneš to ani na krev dorvanma červíkama v tom banánu…ty ti akorát vyrejou dráhu do domečku. Taky jsem měl jednou problem že když šel full po skoku skoro na dno tak jsem tou spodní drahou pro kladku oral v zemi.

      zkus nejdřív vypátrat důvod proč se to pootáčí.

      0 0
      • Kreten  

        no povedal by som ze su slabo utiahnute, ked som to doviezol zo servisu a dal tomu par dropov, tak uz sa s tym da aj rukou hybat, sice dost tazko ale da.inak fulla nemam

        0 0
    • Eila  

      Vem si provaz a jdi se zastřelit do rybníka, sice to nepomůže, ale aspoň máš na odpoledne zábavu:-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.