NOVÉ VELO - Cestování po Švýcarsku

42 nepřečtených
  • 0702

    Četl jste někdo ten pěkný cestopis ?? Co na to říkáte? Nemyslím tím odpověď ve formě věčné kritiky, ale spíš třeba ideu, jestli by to z Vás někdo nevyzkoušel taky, resp. jestli by jste někdo byl ochoten jet ??? Jen sonduju, jestli by byl zájem. Dík za odpověď.

    0 0
    • grafik  

      Dnes bude ve schrance, takze uvidim. Kam bych vsak asi nekdy jel (a na co bych asi taky mel) je tak desetidenni vylet do alp. Do dalekych zemi jsem linej jet … v cesku je taky krasne.

      0 0
    • jecnak  

      Muzes pro nas Velem nepoznamenane priblizit vo co go?

      0 0
    • MartinXC  

      Já bych se přidal, jen nevím, jak to zaonačit se ženou a malým (žena by to asi ujela taky, ale prcek by jako řidič doprovodného vozidla neprošel :-)

      0 0
      • 0702  

        Tak já jsem se uvolil přežít týden u moře s rodinou a kam pojedu další týden nebo 10 dnů už se ani ptát moc nikoho nebudu. Jen sháním dobrou partu. Nic ve zlém, ale pro miminko to asi nebude, moje dítka 12+14 let toho měly loni na Brentě až až… Jsem ochoten a schopen zajistit auto pro 6 lidí a stejný počet kol – to ale není dogma. Nejel bych závodit, protože na to nemám, ale vysloužit si za výjezd super podívanou – pokud bude pěkně. Ani ŠV. nemusí být, hlavně HORY! Večer se na net vrátím.

        0 0
        • MartinXC  

          My jsme pro letos uvažovali o něčem kolem L.diGarda, ale může to být i jinde (Maritimské Alpy, apod.). Zatím se rozkoukáváme, jedna alternativa je s vozíkem a rakouské Alpy.

          0 0
        • rich  

          zaujimave – rad by som sa dostal tento rok do dolomitov, ale skor niekedy od 10.- 31.5. pripadne o mesiac neskor.viem o min jednom dalsom cloveku..skusal som cestovky (zatial sme neriesili auto pri pocte 2 ludoch), ale bud je blby termin, pripadne pocet dni (9 je prilis) alebo cena :-))

          0 0
        • mastihuba  

          á pán je gurmán. Pokud by se akce konala tak ji zařadím mezi priority.

          0 0
    • JMT  

      Ja tam chciiiiii !!!!! to je nadhera, zvlast ta fotka , jak tam ta uzounka pesina traverzuje ten kopec, krasa krasa krasa.......

      0 0
      • tulda  

        tady mi někdo krade slova z huby:-)

        0 0
      • blue  

        svycarsko je super :-) a francie taky nebyla k zahozeni :-) alpy vubec jsou uchvatny skoro kdekoliv :-)

        0 0
        • speedy gonzales  

          to je fakt..parada.ja byl v okoli engelbergu a ac sem nemel na jezdeni vubec vhodne podminky, tak muzu rict-supr..

          0 0
        • RomanH  

          Sice jsem nove Velo jeste necetl, ale letos (vlastne v loni) jsem delali s kamosem a s jeho holkou okruh po svycarskych (okoli Martigny) a francouzkych Alpach, zakoncili jsme to na Tour de France (Alp de Huez), pak jsme sjeli na jeden den k mori (to bohate stacilo a trada domu). Krome kola jsme jeste lezli 2 feraty. Bylo to fakt super, doporucuji. Z rakouskych Alp jsem ale byl po strance kola zklamanej – skoro ke kazde chate vede asfaltova cesta, nad ni uz jsou jen kamzici stezky, kde se neda jet, sem tam vrstevnicovej presun a pak po asfaltu opet dolu. Chybely mi tam ty dolomitske X-hodinove vyjezdy (podobne to bylo i ve Svycarsku a Francii) nahoru a hodinove sjezdy dolu.

          0 0
          • Vojtíšek  

            Ale ono i v Rakousku je toho hafo, jen vědět kam jet. Právě, že takových x-hodinových šotolinových výjezdů je tam nepočítaně. A sjezdy? Např. z Wildkogel do Neukirchen am Grossvenediger, to je lahůdka.

            0 0
          • blue  

            ja byl v rakouskejch jako v prvnich, projeli jsme s kamosema velkou cast alpentour a je pravda, ze to je zamerenim trochu jinde, aby to zvladnul fakt kazdej, a ani ten raz krajiny tam jeste neni takovej velehorskej, ale asi se tam taky da neco najit… rok na to svycarsko a dalsi rok francie a z toho sem si chrochtal… letos me ceka konecne italie, ta mi chybi do sbirky :-)

            0 0
        • enjoy  

          hele,blue.ty ses slavnej:-).jses vyfocenej ve velu:-).teda jenom mi tam nesedi to na cem jedes(RST vidle),ale za to se nemusis zas tolik stydet.jestli to nejsi ty,tak si sypu popel na hlavu.

          0 0
    • grafik  

      Cestopis je parada, fotky jsou uzasny. Urcite bych se tam nekdy chtel podivat.

      0 0
      • 0702  

        Já vím, žeu nás je krásně, ale garantuju Ti, že něco prostě u nás neuvidíš – hory. A prostě mě to stojí za dřinu, když někam vyjedu, je krásně (neprší) a z hora vidím tu nádheru. Já jsem rozhodnutý tam jet, vypadá to na srpen, protože konec června=rodina, červenec možná taky, no a v srpnu bych chtěl vyjet cca na 7–10 dnů. Na míň to nemá vzhledem k 1000 km význam. Mapy se dají sehnat, kompletní katalog kempů ve Švýcarsku mám, popis trasy je na webu, akorát ta domluva je trošku někde v řiti.Ale zatím to vždycky nějak dopadlo, mám ruce a nohy a trochu AJ. Takže kdo by jste měl zájem v pošlete mi mail a já to klidně zorganizuju (lépe ještě s někým) kdo má v této oblasti zkušenost. Mastihuba by určitě jel taky, že ??

        0 0
        • grafik  

          Souhlas, i presto, ze je ‚doma‘ krasne tak si uz nejaky ten rok rikam, ze vyjedem do zahranici, ale temer vzdy se naslo nekolik ‚ale‘ – vetsinou z nedostatku casu. Nicmene uz asi rok pripravuji mou pritelkyni /v soucasne dobe jiz manzelku/, ze pojedu na 10 dni s ‚partou‘ do alp, a celkem nic nenamita, takze ze by zmena planu ? Nevim, kazdopadne nabidka a ochota ze tve strany je lakava. Jestli muzes tak napis pres mail predbezne podrobnosti, at se to neresi tady …

          0 0
        • jakub  

          taky bych jel, ale obavam se ze bych vas brzdil, nemam tolik najeto a chybi mi fyza…

          0 0
          • blue  

            do leta casu dost a zas tak moc najeto mit nemusis, kdyz nebudete ovsem zavodit :-)

            0 0
        • mastihuba  

          jo. :) Moravský kras si ještě užiju dosytosti.

          0 0
        • M@rtin  

          Taky bych se přidal. Doufám, že to nezapadne. Nějaké výpomoci se nebráním. Jediná podmínka: žádné chtění!

          0 0
    • Smazaný účet  

      jezdili ste nekdo nizky tatry ?? jake sou refence ? :)) dik.

      0 0
      • 0702  

        Tak kdo by jel ?? Přihlásili se mi na mail 4 odvážní, ale nevím, jak je to doopravdy s tím zájmem je?? Potřebuju dát dohromady max. 9 lidí, jelo by se v srpnu – termín bychom si dohodli, včetně místa, které chceme prošlapat. Nabízí se centr.Dolomity okolo Cortiny, Val di Sole (Brenta), okolí Zermattu (Eiger, Jungfrau) a konečně popisovaná trasa ve VELu. Oslovil jsem člověka z Adventury, který mi dnes odepsal a teď to záleží na Vás, jestli se někdo přidáte a fakt o ten zájezd stojítě. Pokud možno (v případě zájmu) pište i přímo na mail. Dík Jura

        0 0
        • blue  

          eiger a jungrau nejsou moc v okoli zermattu, pokud mi neunikla nejaka zmena mapy… nicmene okoli eigeru muzu vrele doporucit, slusnej kemp v grindelwaldu u interlakenu primo pod eigerem, vyjezdy na grosse a kleine scheidegg jsou dobry, i kdyz hlavne asfalt a sotolina

          0 0
          • 0702  

            Vypadlo slovo Interlaken – omluva

            0 0
          • muff  

            Z Grindelw. na Grosse Sch. „skoro vedle sebe“ silnice /bez aut/ a terénní trasa pro bajky. Můžu vřele doporučit Stejně tak i to ostatní z dotyčného článku.

            0 0
    • mastihuba  

      Tak kolik nás teda pojede?

      0 0
      • rich  

        ako som uz pisal, mam zaujem. len termin mi prilis nevyhovuje. viem aj o par ludoch, ktori by isli, len potrebuju orientacne vediet cenu a termin by tiez privitali iny.

        0 0
    • Andrzej  

      tak sem do foto/ostatni dal par fotek taky ze svycarska…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.