biker málem bez biků, zase čorkaři

36 nepřečtených
  • hanz

    Mam v práci v zákulisí udělanou dílnu, včera během dne za provozu byla vykradená. Zloděj prošel přes troje dveře(poslední si odemkl klíčem co byl v zámku) ukradl 2× peněženku a 500 co jsem měl v kamelu a zase klidně odešel…nikdo nic neviděl a nikoho si nevšiml. Můžu považovat za velké štěstí že jsem měl oba biky rozebrané( jeden čeká na vidlu a druhej na kola) takkže ani jeden nebyl jízdy schopný a tudíš dost obtížně by se na něm ujíždělo. Hned dnes jsem volal na zabezpečovačku a nechávám měnit čidla za jiný tip co mi bude zvukově hlásit pohyb v této části provozovny, i když bude alarm vypnutý. škoda tedy nakonec byla asi „jen“ 5000kč + doklady od dvou lidí a peněženky. prostě mi rozum zůstává stát. kurvy jedny zlodějský.

    0 0
    • Lance  

      takova verbez by mela sama od sebe vychcipat, a je toho cim dal vic si vem. Hruza. Ale jinak bud rad (coz zajiste jsi), ze kola jsou OK:)

      0 0
      • hanz  

        mi povídej, jsem rád jak svina že jsem ty kolča měl rozhozený.

        0 0
    • Smazaný účet  

      Jo podobně vybrali kancl u mamky v praci. Prostě někdo vešel do kanclu v druhym patře, na konci 50m chodby (v budově je jen jejich firma) ve chvíli kdy tam nikdo nebyl, vybral tři kabelky a zas odešel. Zřejmě někdo z dělníků kteří to tam předtím upravovali, věděl přesně kam jít.

      0 0
      • blue  

        podobnym zpusobem prisel kdysi v bejvaly firme servisak, co opravoval kopirku, o notebook… temer by se dalo rict, ze mu ho ukradl nekdo pod rukou…

        0 0
      • Pekáček  

        Taky přisypu svou trošku do mlýna. Když jsem byl v nemocnici, patro pod náma vybrali zloději, kradli osobní věci lidí co buď spali nebo byli na večeři. Strašný! Nechápu počínání takových hyen. A aby toho nebylo málo, nedávno dva smradi vyrvali mý mamce tašku s dokladama a mobilem a zdrhli. Hanzi, pořiď si železa na medvědy a nebudeš potřebovat akustickej alarm, to řvaní uslyšíš, to si buď jistej. Taky sem se bavil s pánem co ho několikrát vykradli v paneláku. Pořídil si takovýho psa, že příště, jak říkal, najde doma kus zloděje, ruku nebo nohu.

        0 0
        • Kohout  

          Tak železa a podobný věci bych nedoporučoval. Určitě jsi četl o tom zloději, který se vloupával do chaty a koupil kulku z nějakého samodomo samostřílu, který tam zoufalý, několikrát vykradený majitel chaty nainstalova. V případě zranění zloděje jsi v pěkným průseru. Naše zákony jsou bohužel takové.

          0 0
          • Dumbo  

            farmarsky zakon… ach „zlata amerika“ heheh

            0 0
            • miťo  

              Slysel jsem od znameho na vychodnim Slovensku, ze farmarsky zakon se u vas asi zavede. Lidi tam stvou cerni, jak jim kradou v domech a sklizi urodu na zahradach.

              0 0
          • dalimil  

            ty wole,vem si že by ta chata hořela a jako první by vešel hasič a dostal kulku…

            0 0
        • TinkTink  

          Hele…a nemel si spis poridit psa, ze nenajde nic? To by aspon o nicem nevedel a nemusel se zbavovat zadnych zbytku tel :-D

          0 0
          • Pekáček  

            Granule a pixly pro psy jsou tak drahý a o pravidelnej přísun nenechavců soudě podle posledních trendů by nebyla nouze…

            0 0
        • robero  

          psik taky nic moc – kdyz na nekoho pustis cvicenyho psa, kterej se s tim hajzlem zlodejskym trochu pomazli, muze to skoncit tim, ze dostanes prinejmensim pokutu (protoze jsi odpovednej za svy zvire, nedej boze, kdyz ho jeste postves) ale prijdes i o psa! Pisu to na zaklade zkusenosti my zubarky – mela cvicenyho vlcaka, viditelne oznacenyho zlutou znamkou, prisli za ni do ordinace kurvy vyderacsky pro vypalny, tak piskla na psa – dva potrhal, z toho jednoho tak, ze mu prokousl krk! A vysledek – ona dostala podminku za ublizeni na zdravi a psa musela nechat utratit! :-( Tohle mi fakt hlava nebere…

          0 0
          • vlk  

            to jo ale když budeš mít psa za plotem volně v objektu který není veřejným místem jako např čekárny ordinací opod, tak i když by pak někoho potrhal tak pokud máš všude cedulky objekt je hlídán psem nebo psy tak jsi z obliga.

            0 0
            • jakub  

              chyba lavky, vse je velice individualne posuzovano a vetsinou to odseres ty, holt takovej je u nas rad. dyz si pachatel vezme svyho psa a ten zautoci na tveho – je to nutna obrana hehehe to jsem trosku prehnal ale v podstate je to tak…

              0 0
            • robero  

              to je fakt… ona ma ordinaci v prizemi baraku ve kterym bydli! Psa mela v mistnosti vedle ordinace, pustila ho na ne umyslne s prikazem… Chlapi sice zdrhli, ale museli do nemocnice a pak uz to vzalo vyse uvedenej spad! Vylhali se z toho a to, ze ji vlastne prisli vydirat uz nemelo jaksi vahu…

              0 0
              • jakub  

                jojo proste zdravi hajzlů ma u nas vetsi vahu nez majetek, na to uz dojelo spousta lidi co svuj majetek ubranili… chjo…

                0 0
                • Lišák  

                  A proto je „důležité“ chodit k volbám, protože kdo nejde, tak „volí komunisty“ Už mě s tím vážně se*ou!! Jak má obyčejný člověk dát najevo, že nemá z koho vybírat-protože jeden je lump a druhý grázl a že nejde vybrat menší zlo?? Věřím, že pokud by k volbám přišlo 10% lidí, tak se narychlo odhlasuje zákon, že to stačí a nebo, že u voleb stačí jenom poslanci… Grrrrr to sem se zase na*ral!!!

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Když nemáš z koho vybírat, tak nabídni svoje vize sám. Když to neuděláš, mlč.

                    0 0
                    • Lišák  

                      Když nemám z koho vybírat, tak můžu vyjádřit svůj nesouhlas a nemusím být členem mlčící většiny.Tebe nes*re, že jsou u nás zákony, který chrání gaunery? Každej nemůže a třeba ani nechce být poslanec (já teda určitě ne), ale pokud to někdo chce dělat, tak proč to nedělá pro slušný lidi? Je to to stejný, jako když řekneš, že někdo hraje blbě fotbal a tobě se to nelíbí-taky přece nebudeš trénovat a usilovat o to, dostat se na jeho místo a napravit jeho chyby, nebo jo?

                      0 0
                      • Martyss  

                        „Tebe nes*re, že jsou u nás zákony, který chrání gaunery?“ koukam, že tě současná spotřební masmédia pěkně zpracovávají:-)

                        0 0
                        • Lišák  

                          To sem asi nepochopil…

                          0 0
                          • Martyss  

                            Prostě jsem tím chtěl říct, že se takhle zobecňovat nedá. Takové účelové výroky se hodí možná Nově do upoutávky, ale je nutné asi posuzovat každý případ samostatně.

                            0 0
                            • Lišák  

                              Nemám poct, že bych byl ovlivněn zrovna TV NOVA :-) TV sleduju tak 2–3× měsíčně :-)) Jenom se mě nelíbí, že pokud se někdo brání dacanovi, tak ještě dostane flastr. To myslím není nějak „účelové“ a pokud jo, tak mě to nevadí a stejně se mě to líbit nebude.

                              0 0
                              • Martyss  

                                Pokud myslíš tu formulaci nutné obrany, tak ta je nepříjemná:-/ To souhlas. Ale zase si myslím, že jsou u nás jsou jiné věci lepší než třeba v america, kde je větší svoboda v oblasti osobní obrany…

                                0 0
                                • Lišák  

                                  Tak o tom nepochybuju! Nemyslím si, že by Evropa měla něco přebírat od Ameriky. Myslím, že můžou tyto dvě rozdílné společnosti existovat vedle sebe. Není nutné, aby všude bylo všechno stejné. Ale grázlové by neměli mít větší práva než napadení-s tím snad souhlasíš?

                                  0 0
          • jihra  

            To Robero. To je jasné. Toho psa mohla paní doktorka použít teprve tehdy, kdyby ji ti vyděrači fyzicky napadli – viz zákon, který specifikuje přiměřenou obranu. Tím psem mohla pouze odvrátit útok na sebe či svůj majetek, slovní vyhrůžky nejsou takovým útokem. Pokud by útočník přestal útočit, tak by musela psa odvolat. Bohužel podle těchto našich zasra… zákonů se člověk nejprve musí nechat přizabít a pak se teprve může bránit. Zlatá Amerika.

            0 0
            • robero  

              jo, asi to nebylo prilis koser, nicmene po tom co ten vlcak kousl jednoho do krku, tak ho odvolala a poslechl… Privolala ihned policii, jejiz prislusnici pry litovali, ze toho psa nenechala dokoncit svoji praci… Jeste, ze to neudelala, mohla dopadnout hur nez s podminkou! :-/

              0 0
        • jihra  

          To Pekáček. Pes taky není stoprocentní. Dnes si pořídíš nervově paralytický sprej a když to tomu psu napálíš do čenichu (třeba škvírou v pootevřených dvěřích), tak se složí jak špalek, a? je sebevětší, a máš od něj pokoj. Vyzkoušel v praxi můj známý, který chodí na noční šichty a jednou jej nějaký velký pes obtěžoval.

          0 0
    • Volf  

      Nedivím se, že jsi tak vytočenej, ale nenadával bych jen na zloděje, ale hlavně na ty co od nich ukradený věci berou. Kde není poptávka tak nebude nabídka.

      0 0
      • Lance  

        no jo, ale na poptavku a nabidku ti v tuto chvili kazdy kasle. Pro me je smerodatny ten ****, ktery na to sahne jako prvni. Nechapu proc nekoho zajimaji cizi veci.

        0 0
    • Twisp  

      U nas ted v panelaku vykradli dva sklepy + jeden hasici pristroj!!…huh vubec nechapu k cemu jim to bude. Ale kvuli tyhle haveti se druzstvo rozhodlo ze zrusi elektronickyho vratnyho(vstup na kod) a bude se zamykat i pres den, takze kdyz mi prijde navsteva letim dolu jak trdlo abych dotycnymu otevrel. Jeste ze doma moc nebyvam, jinak bych mi asi jeblo.

      0 0
    • rasto  

      jasne, pohybove cidlo s pipakem! v pripade, ze tam prijde ha.zl znovu (da se to ocekavat), tak mu poradne pocuchat vizaz. (ne s naradim!, jen rucne!). klidne si na to vezmi pomocnika. ha.zla zadrzet, policii nahlasit, ze jste se branili!! ;-) ⇒ doporuceny postup od policajta ;-) ps: mozna nebyl jen jeden :-/ kdo vi… pss: to s upravou kriminalnika je obecna rada pro vsechny poctive a slusne lidi! ;-) psss: sorry za emotivnost, podobna s.inarna :-/ me dokaze vytocit ;-)

      0 0
      • jonas  

        Bohuzel poctivi a slusni lide na tohle reseni nemaji obvykle zaludek. Vetsinou ani postavu :(

        0 0
        • Richie  

          Hanz ale ma (nevim jak zaludek, to si vymyslete, ale postavu jo :-D):-D

          0 0
    • Smazaný účet  

      No, já jsem nedávno sháněl webkamerku, a všim jsem si že jsou v nabídce kamerky, který jakmile zaznamenaj pohyb, začnou nahrávat. Je to v podstatě softwarově udělaný, jde to i s levnejma kamerkama za pětistovku. Takovej čórkař nebude brát velkej počítač, a mrňavý kamerky si nevšimne. Přemejšlim že si něco pořídim na kolej.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.