SEKCE TRASY SE EVIDENTNĚ CHYTLA

19 nepřečtených
  • mastihuba

    Nechtěl bych vyloženě prudit, ale pokud tam něco nepřibyde přes zimu tak pochybuju že v létě na to bude mít někdo čas. NACO SE TEN ADMIN S TÍM DĚLÁ????????

    0 0
    • McBlacky  

      problém bude s naskenováním map, protože jenom popis je málo, nejde to z toho poznat. Típat to z infomapy je taky k ničemu. Já věřím, že se to rozjede, ale radši nebudu nic říkat, protože sám jsem línej :)

      0 0
      • mastihuba  

        Myslim že mapu si každej může koupit na místě až tam dojede. Podle mě jde spíš o popis trasy. Tu jednu co jsem vložil by určitě chtělo obohatit podrobným popisem jednotlivých úseků(zajímavosti, povrch trati a další veci co ti neřekne ani mapa.). Na skenování by se mohl dobře hodit ten novej turystickej atlas ČR v šanonu, kterej je pěkně na A4. :)).

        0 0
    • Pecuchet  

      K publikování naskenovaných map by se nejspíš musel získat souhlas vydavatele, jinak by se jednalo o porušení autorských práv.

      0 0
      • mastihuba  

        To bych nechal na těch co tam ty mapy chtějí, mě stačí podrobný popis.

        0 0
    • dalimil  

      spoustu tras mám v hlavě,ale čekám až bude hezky a celé je projedu a budu si dělat poznámky a fotky pro popis,jen tak z hlavy bych si to netroufnul vysmahnout…

      0 0
      • Lister  

        Nějak podobně. Poslední dva roky jsem jezdil bez tacháče, tak bych nemohl udávat vzdálenosti a odhad podle mapy je dost nepřesný. Mám dost nápadů jen to můsím projed. Pokud vydrží do víkendu počasí tak bych mohl něco objed a pak to sem hodit.

        0 0
        • McBlacky  

          jo to je přesný, nevim jak je co daleko, a hlavně tady okolo Prahy je vyježděných spousta pěšinek a bez mapy do které je to přikresleno to prostě netrefíš…

          0 0
          • Lister  

            Já navíc jezdím hodně naslepo, prostě někam vyrazím a někam dojedu ( občas taky nedojedu a musím se vracet), takže většinou ani nevím kudy jsem jel, protože na to abych to našel bych potřeboval hodně podrobnou mapu. Tak plánuju ty svoje trasy (pokud nějakou napíšu) založit hlavně na podrobném popisu, třeba i s fotkami orintačních bodů, ale ty zas musím nafotit, protože digitál máme taky teprve krátce, tak jsem to ještě nestihl.

            0 0
            • McBlacky  

              no jo, to by bodlo, asi vyhlásím na některý víkend místo klasického švihu, dokumentační jízdu, fotáky a kompy s výškoměrem a převýšením s sebou :-)

              0 0
    • MF  

      No ja sa do toho asi hned aj pustim. Dajako som si nevsimol ze to tu je. Takze na najlizsi bike berem PDA a fotak a nieco pridam.

      0 0
    • Jogador  

      Když sem každý dá jednu trasu, tak jich ttu budem mít na dva roky dopředu, a já už začal:) Jedno středozemí:)

      0 0
    • kankrlicek  

      No, to jsem zvedavy! Pred 2 rokama jsem si koupil naviion a doted jsem udelal 1 (jednu) trasu :) A urcite to jde pomoci toho naviionu snadneji… Ale jinak drzim palce :)

      0 0
    • borda  

      je to asi trochu off topic, ale treba to nekoho muze zajimat. kdysi jsem si stahnul tkovej zajimavej programek: eaglesoftware­.wz.cz/. to sice placeny, ale da se to pouzivat i jako shareware, akorat opisujete kody. a pokud ma nekdo opravdu zajem, tak nejaka ta stovka co to stoji neni zase tak moc. jo a nejsem tvurce ani nijak s nim zpriznenej, tak to prosim neberte jako reklamu, ale jako (snad)zajimavej od­kaz.

      0 0
      • mastihuba  

        tak jsem tu stovku utratil a musim konstatovat, že je to takový upracovaný, výstupní graf je nepřehledný, abych to upřesnil odpovídá to vstupní ceně.

        0 0
      • ihik  

        testoval jsem to a moc mě to nechytlo. docela tam chybí provázání s mapou (např. možnost naskenovat si mapu a pak ty jednotlivý body tam klikat). jinak samotné sestavení trasy z jednotlivých bodů je ok a dost se mi líbila funkce, která automaticky nabízí z jednoho bodu všechny okolní, které jsou již jsou v nějaké trase. ten program není špatnej, ale musel by se ještě rozšířit. popisy k jednotlivým trasám, popisy spojnic bodů a třeba i možnost vytisknout itinerář trasy. bohužel ale programů na cyklotrasy moc není…

        0 0
    • McBlacky  

      takže jsem se docela snažil ale přestože to píše že max velikost je 300kb tak mi to dvě mapy nevzalo. a protože to nejde opravit, tak je to celý na ..... :( protože zrovna ty dvě byly pro určení trasy v terénu docela důležité a to jsem se s tím jak debil značil ve photoshopu :(

      0 0
      • Jogador  

        To si značil těma puntíkama?:) Tak je přidej do sekce foto, tato trasa jistě všechny zaujme, obzvlášt s Tvým komentářem.:)

        0 0
        • McBlacky  

          hele no vidíš… dobrej typ :) tak já tam ty dvě zbylé dám…

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.