• hkek

    Myslim si ze nadpis nabizi nejednu moznost na odpoved. Co je lepsi?? Ja preferuji Velo… Obsahlejsi.. Proste lepsi.. Ale to vazani-trha se. Jenom kdyby to konecne zacali lepit! Ja vim ze by to zvysilo cenu a vyrobu sajrajtu(neeko­logickych) ale stalo by to za to…

    Do tohoto nepocitam Cykloservis… To je podle me vyborny kompromis…

    0 0
    • Daf  

      Ja to stridam letos jsem kupoval Velo od pristiho roku to bude zase peloton. Velo je sice obsahlejsi, ale casto je tam petistrankovy clanek ktery me vubec nezajima. Podle me to je tak nastejno.

      0 0
    • Smazaný účet  

      Oni to nelepí proto že by nemohli dávat fotky přes dvě stránky.

      0 0
      • wroum  

        mohli, ale je fakt ze mezi vazbou V1 (sita) a V2 (lepenea) je hlavne financni rozdil. technologie je narocnejsi a lepidlo je drazsi nez drat.

        0 0
        • hkek  

          No ja to pouzil proto ze uz se k tomu vyjadrovali… Ze by to bylo neekologicky a drahy…

          0 0
    • rock  

      Každý je zaměřený trochu jinak, kupuji oboje …

      0 0
    • Meesha  

      Ja kupuju taky vetsinou oboje. Peloton ale spis jen tak… sou tam treba zajimavy nektery rozhovory, ale obcas tam vyplodej misto clanku nejakou silenou sra*ku. Do Vela ma podle mne hooodne daleko. Cykloservis nepocitam – to je uplne o nicem…

      0 0
    • black.horse  

      Peleton nečtu a Velo mě zklamalo taky… dřív to mělo nadpis časopis horských ciklistů a teď je tam samej vyholenec na úzkejch kondomech… …fakof…

      jedině DB

      0 0
      • hkek  

        To je vo uhlu pohledu DB zas neni vo XC… Si nevyberes… Nejlepsi je kupovat vsechno…

        0 0
        • wroum  

          …nebo nic

          0 0
          • pavelr  

            …nebo Cykloturistiku (abych si taky přihřál polívku)

            0 0
            • hkek  

              Coze?? Tak to sem mel zavrhnout uz v nadpisu..

              0 0
              • pavelr  

                Včera jsem prolistoval lednový Velo a ani na topení by nebylo dobrý.

                0 0
                • hkek  

                  rejpale… Ne, zas na obranu pelotonaru… Procet sem si novej peloton a fakt dobry

                  0 0
                  • pavelr  

                    Protože jsem tady asi jediný zastánce Cykloturistiky, tak jsem se vyjádřil schválně trochu ostřeji. I ve Velu jsou dobrý články, ale taky spousta stránek o ničem. A co si pamutuju Peloton tak z před 2 let, tak tam byl podíl mně nic neříkajících článků ještě větší.

                    0 0
                    • hkek  

                      Skus si koupit novej.. Mel jsem ho pucenej a nejdriv jsem si myslel ze ctu velo.. Ale lepeny.. Nez jsem si precet to vystrazne napsany PELOTON.. Akorat skoda tech dvou nedokoncenejch clanku..

                      0 0
            • climber  

              Máš recht hlavně cykloturistiku, teprve s 30 kg zátěží člověk pochopí co je to bajk.

              0 0
    • Eila  

      oboje. velo zacina byt nejaky divny, treba jejich fotoskola jak ject sptavne do kopce… ale peloton ma taky svoje mouchy, takze se mi to dobre kombinuje a mam dohromady aspon na dve hodky co cist

      0 0
    • BB  

      Já čtu obojí a u obou mi chybí stovnávací testy. Představoval bych si to tak, že když testují např 4 kola, tak každý z testerů můsí projet všechny 4 kola a pro každou vlastnost sestavit pořadí 1 až 4. Potom z toho zcela jasně vyjde, které nejlépe stoupá, které vede stopu, nejpohodlnější atd. Ale nějak se jim do toho nechce, podle mého nechtějí urazit dodavatele, kteří jim kola půjčují. Trochu je v tom lepší Velo, tam dávají alespoň nějaké body, ale pořadí to není.

      0 0
      • Pá-dlista1  

        Zase na obranu tohohle systemu… pak bys vedel akorat ktere je nejlepsi z tech 4, ale uz bys nevedel, ze proti kolu co tam bylo minuly mesic je to naprosta plecka. Teda jestli to funguje jak si to predstavuju, ze ty bodove hodnoty se daji vzajemne porovnavat. Takhle si taky dokazes z dosazenych bodu udelat poradi pro jednotlive „discipliny“.

        0 0
        • BB  

          to maš pravdu, za předpokladu, že jsou schopni držet nějakou dlouhodobou srovnávací hladinu. A to se mi zdá dost těžké, mě se třeba někdy stane, že sednu na kolo a připadá mi zadní stavba nějak tvrdá a druhý den je to úplně v pohodě. Stejně tak to může potkat i jejich testery.

          0 0
    • BikerS  

      Já čtu Velo a Cykloservis. Cykloservis je jen za 12 kaček. Poslední Velo je dost ubohý. Trapnej fotoseriál o ničem, nějaký podobně trapný testy, několik stránek o předplatným, objednávka kalendáře a pitömost o rozebraných kolech. Koupil se si taky Peloton a ten kdyby nebyl tak tenkej za ty prychy tak se mi zdá lepší než Velo.

      0 0
    • cirrus  

      Já si Peloton kupoval přes zimu, když jsem měl bikovej abs?áka, ale musím konstatovat, že mě vždycky zklamal. Za 15 minut jsem v tom neměl co číst. Dokonce jednou jsem si omylem koupil za 3 neděle to samý číslo, protože ta obálka mi nepřipomínala, že jsem to už četl. Mě totiž vůbec nezajímají sportovní zprávy a na ty je Peloton zaměřený především. A ten zbytek (testy, články o nezávodním MTB) je strašně nesystematický, působí to tak, že otisknou, co jim kdo pošle. VELO se aspoň snaží budouvat si vlastní tvář, osobně mě nadchne tak každé druhé číslo. Příjde mi, že VELO dělají lidi na plný úvazek. Poslední číslo byl fakt úlet, to ale asi každá jednička, na kterou mají jednak málo času a jednak mívá poněkud trapnou rozjuchanou silvestrovskou náladu…

      0 0
      • Volf  

        S tím úletem máš pravdu. Ten jejich fotoseriál je jak z Brava a jejich škola ježdění taky tak.Jinak ho beru už třetí rok a nestěžuju si. Ono je asi dost těžký udělat časopis pro tak rozdílný skupiny lidí / viz rivalita /, tak aby ho kupavali a ty ses uživil.

        0 0
      • ravo  

        Jo, jednička/05 je totální úlet a naprosta ztráta tváře. Škoda, že mi adminovo vylepšení umožnilo zmizení pracně vytvořeného elaborátu o tom, co mne na tom novým Velu štve. Ale já se snad ještě přemluvím a vytvořím to znovu… Nicméně, takový guláš ve stylu „každá pes jiná ves“ jaký tam byl teď, no škoda mluvit…

        0 0
      • hkek  

        Vám se nelibilo bravo pro bikery??? Jo, ulet ale docela pr*el, ne?? Akorat to bylo premrsteny. Jako nevim, jestli bych cistil saltr pritelkyne kartackem… A spal s kolem.. Zvlast ne po dnesni- vcerejsi vyjizdce!! :-)

        0 0
    • Darkson  

      já mám pocit, že tu chybí časák zaměřený jen na horskou cyklistiku, od XC po DH, od chrtů po lidi jezdící pro radost z pohybu a na žízeň. Peloton je z větší části zaměřený na silnici a Velo z 30–40% taky

      0 0
    • vozejk  

      mě jako závodníka zajímá spíš všechno kolem závodů(reportá­že,fotky,rozho­vory,výsledky,…) a tak preferuju peloton.velo mi příde vo ničem,je to tam samá turistika a z celýho vela přečtu tak pět stránek.myslim si,že 75% z vela patří do cykloturistiky.

      0 0
    • JMT  

      Sem mel od chytryho Martina pujcenej nejakej francouzkej bike magazin a ten se mi docela libil Jinak spis velo, v cykloservisu uz snad neni nic jinyho nez samy reklamy a peloton je casopis vyslouzilych silnicaru, kdyz sem v nem naposled listoval tak me zaujalo kolo mesice- naka silnicni sracka za cca 30 000, hlinikovej ram pomalovanej tak aby to vypadalo jako karbon (trochu ubohy na kolo mesice…)

      0 0
    • Orbis  

      Já čtu oboje ale radši mám VELO!!! rozdíly: cena je toho tam min. 2–3× víc za skoro stejnou cenu, kvalitní a dost dobrý fotky, najdu tam to co mě zajímá (i jako bajker i jako silničář- sice nejsem ale myslim, ža na to že se to menuje VELO je toho tam o silnici dost), různé zajímavosti obsáhlé a hlavně nesuché články:-)) To? je z mého pohledu vše!!

      0 0
      • MartinH  

        Já preferuju Cykloservis. Reklamy tam je stejně jako jinde , v poměru ke stránkám. Na rozdíl od Vela tam nejsou testy, recenze nabo jak kdo chce jen na pár řádek. A taky stojí jen pár kaček. Když cenu porovnám s počtem stran tak mi cykláč vyjde levněji než cokoliv jinýho.To mám spočítaný. A nehrajou si tam na machry jako jinde. Odebírám cykláč už asi pět let tak vim o čem mluvim.

        0 0
        • hkek  

          My(aspon teda ja) ti to neberu/em. ale uz v nadpisu je aby jste sem cyklac netahali!! Je dobrej…

          0 0
    • Canadian_biker  

      Uplne nejlepsi magazin co sem kdy cet je Mountain Biking UK! No a jinak ctu Velo, obcas DB ale ten je drahen na to kolik toho tam je a taky me na tom sere ze tam je malo wo FR a DH.

      0 0
      • memorex31  

        Ja som za Velo, aj ked sem-tam si ponadavam ale potom daju zase nejaky paradny clanok pre ktory si kupim dalsie cislo :) napr. test silniciek 12/04 konecne v normalnej cenovej hladine pre normalnych ludi a dobry vyber znaciek :) 1/05 paradny clanok o domestikoch v profipelotonoch… take clanky mam najradsej, ked to docitam, tak si vylovim vsetkych 126 katalogov silniciek a kukam a kukam a tesim sa na letoooooo....... :) A ta bravo-story bolo fakt trapne… tak na zaplnenie stranok…aj ten test bol nejaky divny, taky narychlo zlepeny :( Ale inac kupujem Velo v podstate furt a z casu na cas si ponadavam :) A peloton je fajn ale je tam toho dost malo a hlavne MAAAALO testov…

        0 0
    • TNT  

      petoton čte snad jen Tom.....

      0 0
    • TNT  

      Patriku, opavaž se mym kartackem cistit svy pastorky.......vem si svuj........ja­ko ja:-)

      0 0
      • hkek  

        Neboj.. Dyt pisu ze nevycistil.. No dybys cetla poradne tak je tu docela dost Pelotonaru… A ja jim to neberu.

        0 0
    • climber  

      Obojí stojí za prd

      Velo – chlapci mají pocit, že všemu rozumí a do všeho můžou žvanit, témata se opakují, řada článků k ničemu Peloton – závody, závody, závody, koho to zajímá jak někde lítalo pár pošuků dokola s vyplazeným jazykem.

      0 0
    • SELMIRA  

      čtu Cykloservis a Velo a Peloton taky (když se mi dostane do ruky, páč ten nekupujem) a 2× jsem tušim četla i Cykloturistiku ve všem si něco najdu a něco mě nezaujme nebo dokonce rozčílí Takže já… nevolim Losnu ani Mažňáka. TAK!

      0 0
    • KrtekLe  

      Oboje. Minuly rok jsem predplacela Velo, tento rok vyhral pro zmenu Peloton. Zalezi co clovek od casopisu ocekava. O prvni cislo Pelotonu, ktere jsem prinesla, byl u nas v praci mezi damami lity boj – na titulni strane totiz jejich idol Sosenka..Zpola oskubany casopis vyhrala ta nejsilnejsi…

      0 0
    • Macek  

      Koukám, že diskuze je stará už pár let..Jak jste na tom teď?

      Co se vám na obou časopisech libí a nelíbí? Přeci jen oba prošli zase nějakým vývojem..

      0 0
      • roud  

        mno vzhledem k tomu že velo je zaměřený víc na biky tak je to asi jasný bohužel se v něm objevuje dost blábolů :O( jinak pokud časopis o silnici tak 53/11

        0 0
        • Biker jak Pes  

          Já nevím, asi to bude ještě třeba trochu času, ale když mi mamka dovezla časopis o silniční cyklistice z Bruselu, tak se 53×11 a ten belgický nedaly vůbec srovnávat. Vím, že Belgie je země cyklistiky, ale pro mě to bylo opravdu něco jiného. Celé jsem si ho přečetl asi 3× a vůbec mi nevadilo, že to jsou info, které už jsem znal … :-D

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.